Hostelworld.com

HI Baltimore

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 602 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 602 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
HI Baltimore Located at 17 West Mulberry Street, , Baltimore.
HI Baltimore
USA
Baltimore Maryland 21201 17 West Mulberry Street
85% 602
39.2939724 -76.6164422
HI Baltimore
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2016
9.1

My only complaint is that all bedding is covered in plastic cases - not a great thing to hear every person's every movement in a shared room when trying to sleep (I even had earbuds in with music playing). The location is amazing, and everything else was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • eli_mp20033232
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
17 Maj 2016
8.9

I like very much, but I am disappointed with the breakfast, because I paid the same price at the HI in Boston, and the breakfast was excellent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Maj 2016
9.4

Great hostel, good breakfast, many activities inside. But it was cold in the room during my staying there. And don't ask staff about transport in the city - they can disinform you:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Maj 2016
9.7

Nice Hostel, clean, well organised, with a helpful staff and nearby pretty much everything!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
9.4

Safe, friendly, clean hostel. Centrally located .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • allencoley20008874
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 38 Recenzje
9 Maj 2016
8.9

Great place to stay! Good Staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Kwi 2016
8.0

Good value, probably need to partner up with some activities in the city

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
9.1

GoodHostels .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
8.0

I had a good time at the HI- Baltimore Hostel. The staff was helpful, but not invasive, and the public rooms (living, kitchen, etc.) are very nice. Except for that the rugs could be cleaner, I have nothing negative to say about the place. The relaxed hostel environment helped me to meet some very nice people who were also attending the professional conference I was attending. Cynthia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2016
4.0

Too much money for What You offer with $15 moré dollars I could have sleep in a room by my self and on a biggest bed. I think the idea of th hostel is a good one but not worth paying $40 a night the I paid to have a room with 7 other guys a small room like that making $320 a night with 8 guys is for you guys to offer a better quality stay

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.