Hostelworld.com

HI Baltimore

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 594 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 594 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
HI Baltimore Located at 17 West Mulberry Street, , Baltimore.
HI Baltimore
USA
Baltimore Maryland 21201 17 West Mulberry Street
84% 594
39.2939724 -76.6164422
HI Baltimore
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Kwi 2016
8.0

Good value, probably need to partner up with some activities in the city

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
9.1

GoodHostels .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
8.0

I had a good time at the HI- Baltimore Hostel. The staff was helpful, but not invasive, and the public rooms (living, kitchen, etc.) are very nice. Except for that the rugs could be cleaner, I have nothing negative to say about the place. The relaxed hostel environment helped me to meet some very nice people who were also attending the professional conference I was attending. Cynthia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2016
4.0

Too much money for What You offer with $15 moré dollars I could have sleep in a room by my self and on a biggest bed. I think the idea of th hostel is a good one but not worth paying $40 a night the I paid to have a room with 7 other guys a small room like that making $320 a night with 8 guys is for you guys to offer a better quality stay

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Mar 2016
4.9

I have stayed in plenty of hostels, and I would rate this one pretty poorly. The staff were not particularly friendly, the rooms were run down, and the overall vibe was just strange.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
6.6

Staff were great, but breakfast could be improved. Hostel experiences in most other large cities do not reflect the small selection at HI-Baltimore. At least a cereal option or hot cereal like oatmeal and milk would be decent additions. I felt like advertising for breakfast was not commensurate to the actual experience. Please instruct staff to better inform customers of amenities. Otherwise, HI's positive aspects may be missed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Hemiola
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lut 2016
5.4

너무 추웠어요. 베드위에 올려져있던 담요에 다른사람의 머릿카락들이 붙어있었고 화장실은 변기가 막혀있었어요. 비록 하루 묵었지만 잠만자고 나왔어요. 로비 분위기는 좋았어요. 카운터 직원분도 친절했습니다.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Lut 2016
9.1

I'd come back next time if I'm in Baltimore in the future ;) nice idea with the cooking sessions & breakfast in the morning :) enjoyed it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
31 Sty 2016
7.7

I arrived at night and was unsure about the neighbourhood - but I quickly realised I was being silly. The hostel had a pretty good atmosphere and once you got out you realise you can access everything from there fairly easily.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2016
8.3

The Saturday night pub crawl was a lot of fun!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.