Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

H2O Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 885 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 885 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
H2O Hostel Located at Petkovkovo nabreje 47, , Ljubljana.
H2O Hostel
Slovenia
Ljubljana 1000 Petkov�kovo nabre�je 47
86% 885
46.0521926 14.5116734
H2O Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Sty 2017
9.1

Everything was fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Sty 2017
10.0

Una buona posizione centrale sul fiume e il personale molto accogliente e disponibile.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
9.7

Ubicación y precio excelente, te facilitan el parqueo casi frente al.Hostal y por solo €8 el día y puedes sacar el carro cada vez que quieras Así que la cocina es pequeña, sólo la utilizamos para preparar Sanduches y fue suficiente. El personal atento . Lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
8.6

This hostel was perfectly fine! There is access to lockers, the room was spacious and clean, there are facilities for cooking and storing food... One bathroom between 6 people was a bit of a challenge at times but that is quite standard for many hostels. The only thing I'd say is that the door to our room didn't lock or actually close properly when you left - you had to use your key card to lock it, which a lot of people didn't realise and many times the door was open when I came home at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Gru 2016
10.0

Very nice place to stay. The location is very good and the room was really nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Gru 2016
8.3

Rooms were clean and spacious. Comfy beds with good lockers. Close to everything in the town and only about 15 mins walk from the main bus and train stations. No atmosphere. Pretty basic in terms of facilities but everything that you need for a few nights stay. I'd stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Wrz 2016
7.7

Nice location. Could have been more secure

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
9.7

We arrived at 8.00 in the morning and just wanted to drop our luggage. But since the rooms were already available they let us check in already and gave us our beds. Very awesome. Very friendly and helpful staff as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, thank you very much for staying with us. Smallest problem, we are glad you liked it :). All the best, H2O Hostel staff

  • maggiebalfour9565
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Wrz 2016
8.3

Fantastic staff and locations. Facilities lacking, tiny kitchen and common area of place to eat. Our dorm was also by main entry so very loud at night if you're not going out

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • HerculesBG
  • Bułgaria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Wrz 2016
10.0

H2ostel was good hostel, 1 min walking distance from the Dragon bridge! The rooms were clean and there is bathroom in each one. Staff was positive and smiley :) I would recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.