Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guzel Izmir Oteli

  • 9 EYLÜL MEYDANI 1368 Sok. No:8, Basmane Konak, Izmir, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 323 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 323 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
4.0

FYI this is NOT a hostel, its a hotel. I get the creeps just thinking about this place. The people who work there are creepy. Our first room smelled strongly of cigarette smoke, though we requested a no-smoking room and the room had a no-smoking sign but it provided an ash tray. As soon as we opened the door, gusts of smoke met our noses and when we told the man showing us to our room, he said he smelled nothing! They eventually changed our room to one less smelly but it was still very small.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
5.4

Wifi doesn't work properly. Shower was old and run down. Breakfast very basic. Basement area lovely, but not used at all... dark, lights always off, which was a shame. It could make the place great.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
8.3

Fiyat aralığına göre Güzel İzmir oteli idealdi. Daha önce de okuduğum yorumlarda da sıkça belirtildiği gibi odalar çok küçük, iki kişilik odalarda iki valiz sığdırmak biraz güç, onun yerine çift yataklı tek kişilik bir odayı tercih ettik arkadaşımla. Ayrıca şampuan da konulmasını tercih ederdim. Yer olarak merkeziydi, hizmetten ve otel yönetiminden memnun kaldım.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Cze 2017
8.0

Otel fena değil ama bulunduğu bölge biraz sakat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2017
7.4

I was caught off guard, as I thought it was a hostel and not a hotel. The hotel was nice and my room had what I needed. Slightly strange area, but close to the markets etc. One or two subways stops and you're in a good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Maj 2017
8.3

Decent hotel/hostel. Right in the middle of Izmir and with nice rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Many thanks for staying with us. Hope to see you again @ guzel izmir hotel. Best Regards Sinem Kurural

  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
9.7

位置好,在市中心,与火车站很近。外出游览与吃饭都非常方便。卫生与设施也很好。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
8.6

隔壁是一家酒吧,晚上有些吵,但是地理位置很好,离着地铁,车站几步之遥。相对于这个价钱也说不出什么了。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Many thanks for staying with us. We would love to host you again at Guzel Izmir Hotel. Best Regards Sinem Kurtural

  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
7.4

The view of our too was the worst.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Many thanks for staying with us. We would love to host you again at Guzel Izmir Hotel. I do chack on the cleanless everyday. We provide guests with new sheets and fresh towelss every single day. Best Regards Sinem Kurtural

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×