Hostelworld.com

Guilin Travelling With Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9
Guilin Travelling With Hostel Located at 110-25, South Zhongshan Rd, Guilin.
Guilin Travelling With Hostel
China
Guilin 541002 110-25, South Zhongshan Rd
85% 1091
25.2681389 110.2880573
Guilin Travelling With Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Kwi 2016
5.1

Sind viel gewohnt und ohne Ansprüche aber hier wollten wir nicht länger bleiben. Dorm ohne Fenster und immer feucht. Schimmel in den Fugen und riesengroß an der Decke. Tropfender Wasserhahn sorgt für ständig nasses Bad/WC

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.9

Very friendly and helpful staff who offered good advice about travelling via public transport. A wonderful place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 49 Recenzje
6 Kwi 2016
8.9

A very good hostel. Staff are friendly and helpful. My only gripe was the clothes dryer was broken. Apart from that everything was fine. Good location and good breakfast. I enjoyed my stay and can recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
8.9

Nous n'avons passé qu'une nuit dans cette auberge et le confort correspondait totalement à nos attentes. Très bon rapport qualité prix. Dortoirs très corrects un peu petit mais c'est tout à fait convenable. Douche dans la salle de bain pas très pratique, seul point un peu négatif. Personnel accueillant et chaleureux. Certains staffs par contre parlent mieux anglais que d'autre. Petit déjeuner bien pour le prix. Je recommande cette auberge si vous êtes en transit à guilin par exemple.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2016
9.7

Está en una excelente ubicación, las chicas son muy amables, algunas hablan poco inglés pero ayudan en todo lo que pueden. Las camas son grandes en los dorms, con lampara, enchufe, calefacción...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
6.9

A bit dingy but kind people. We only were there 12 hours, so it was fine for a brief stopover on our way to yangshuo. We highly recommend the Seafood Buffet just around the corner!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
6.9

mold everywhere, felt very uneasy sleeping there...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Mar 2016
9.4

The staff is friendly, lactation is good,and the public room is large and comfortable.although the dormitory room is old,it's a nice hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
10.0

Perfect location,friendly staff,delicious food。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Lut 2016
7.1

très bien située à 10 à pieds de la Gare, le personnel parle anglais et est à votre écoute. En revanche la propreté des chambres et salles d'eau laisse à désirer. L'auberge propose un large choix de plats délicieux et peu chers

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.