Hostelworld.com

Guestroom Aquarius

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.8
Guestroom Aquarius Located at Witte Beerstraat 31, , Bruges.
Guestroom Aquarius
Belgium
Bruges West-vlaandere 8200 Witte Beerstraat 31
95% 188
51.2043694 3.2069349
Guestroom Aquarius
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
9.1

Zeer plezierige ontvangst door Magda. Ideaal gelegen, je loopt zo het centrum van Brugge in! Zeer schoon en mooie badkamer. Minibar op de kamer met supermarktprijzen. Verzorgd ontbijt, laat niets te wensen over! Kortom, gewoon een aanrader.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2016
10.0

A fantastic room and a fantastic host! Luc was extremely friendly and kind and brings you breakfast to your door each morning. It was a delightful stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 51 Recenzje
1 Maj 2016
10.0

Beautiful view of their lovely garden. Luc & Magda were very nice & extremely welcoming from the moment we arrived. We arrived at 11:00am. Luc gave us a map & sat down with us to explain the orientation of the old city & answer any questions we had. Anything he didn't know he called a friend to find out. He also booked a taxi for us the next morning. Overall super-helpful & we had a wonderful day in Bruges. Thank you Luc & Magda for making our stay so pleasant & comfortable. Tracy & Dara.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

Emplacement idéal, quartier calme avec possibilité de stationnement gratuit, à 15 min à pied du centre de Bruges. Jolie maison avec petite chambre charmante, magnifique et spacieuse salle de bain. Le petit déjeuner servi dans la chambre était copieux et excellent. Très bonne adresse !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

Nous avons été excellemment bien reçus, La localisation était parfaite, Endroit très calme Très bon petit déjeuner Rien a redire c'était parfait!!!!!! Je reviendrais à Bruges bientôt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
9.7

Fantastic place to stay and I will be recommending it to anyone who goes! Breakfast was fantastic, the attached bathroom was large, location was great and it is a lovely walk into Bruges centre. Thank you Magda and Luca for your hospitality!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
8.9

Great breakfast, friendly welcome and lovely facilities - will come back next year.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
8.9

Nice stay in Brugge. The breakfast was amazing and the facilities very good. I will definitly recommend it. Everything was perfect :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Sty 2016
9.4

We had a lovely stay at this guestroom! The room was spacious, with it's own bathroom and toilet, and everything was very clean and comfortable. The breakfast was excellent: good bread, with a sufficient assortment of toppings and some yoghurt or a treat with it, delivered to your door. Our hosts, Luc and Magda, were very friendly. It's a 20 min walk into the center of Bruges, so that was very managable. All in all I would thoroughly reccomend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.