Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guestroom Aquarius

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.7
Guestroom Aquarius Located at Witte Beerstraat 31, , Bruges.
Guestroom Aquarius
Belgium
Bruges West-vlaandere 8200 Witte Beerstraat 31
96% 195
51.2043694 3.2069349
Guestroom Aquarius
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Sie 2016
10.0

Very nice stay. Host was lovely and breakfast was amazing. Would go back again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.4

Perfect! And breakfast was amazing!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

It was awsome! I was not expecting to vbe treatead as I was. They were really lovely, friendly and concerned to make our time there a great time. The place is cute, cozy, tied, the room is complete and the assitence is fantastic!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.4

We had great time staying here! Room was very clean and comfortable, breakfast excellent! The hostess was really kind; she gave us detailed information where to go in Bruges.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • iskra_lt9102
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Lip 2016
9.7

El hostal queda a 20 minutos aproximadamente de la estación de tren y a 15 del centro de Brujas. Súper fácil de ubicación pero no perderse que puede ser fácil confundir. La atención de Magda es espectacular, no pude llegar a las 12 (hora acordada) porque el tour de Brujas que había contratado previamente terminó a las 2. No obstante que llegue a las 3 había un sobre con mi nombre en el que contenía información de mi reserva y la habitación que tenía asignada. Incluye desayuno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Lip 2016
10.0

Thanks so much for a great trip to Bruges, Magda was very helpful in pointing out what to see and the breakfasts were delicious! The only addition that would be useful is a fan as it was very hot the nights we stayed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
9.1

Zeer plezierige ontvangst door Magda. Ideaal gelegen, je loopt zo het centrum van Brugge in! Zeer schoon en mooie badkamer. Minibar op de kamer met supermarktprijzen. Verzorgd ontbijt, laat niets te wensen over! Kortom, gewoon een aanrader.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2016
10.0

A fantastic room and a fantastic host! Luc was extremely friendly and kind and brings you breakfast to your door each morning. It was a delightful stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 53 Recenzje
1 Maj 2016
10.0

Beautiful view of their lovely garden. Luc & Magda were very nice & extremely welcoming from the moment we arrived. We arrived at 11:00am. Luc gave us a map & sat down with us to explain the orientation of the old city & answer any questions we had. Anything he didn't know he called a friend to find out. He also booked a taxi for us the next morning. Overall super-helpful & we had a wonderful day in Bruges. Thank you Luc & Magda for making our stay so pleasant & comfortable. Tracy & Dara.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

Emplacement idéal, quartier calme avec possibilité de stationnement gratuit, à 15 min à pied du centre de Bruges. Jolie maison avec petite chambre charmante, magnifique et spacieuse salle de bain. Le petit déjeuner servi dans la chambre était copieux et excellent. Très bonne adresse !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.