Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guesthouse U-En

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 599 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 599 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
Guesthouse U-En Located at 2-9-23, Fukushima, Fukushima-ku, Osaka.
Guesthouse U-En
Japan
Osaka Osaka 553-0003 2-9-23, Fukushima,, Fukushima-ku
92% 599
34.6946153 135.4865647
Guesthouse U-En
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
8.9

Gezellig hostel met leuk café

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
10.0

Great hostel in a great location, with lots of trendy bars and restaurants around but also quiet at night. A great atmosphere for meeting people and the staff were very friendly and helpful. I would definitely stay here again if I came back to Osaka!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
9.7

한국스탭분이 친절하시고 잘해주셔서 좋았고, 시설도 깨끗하고 지내기에 편했어요! 다만 교통편이 후쿠시마 역 쪽이라 난바나 우메다 쪽에서 있다가 올때 좀 갈아 타야하는부분이 있어요. 그래도 전반적으로 좋았습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
10.0

Loved the atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.7

Best hostel I've stayed in so far. Such happy, helpful staff. A really well designed hostel with bunks as private as you can get even though I was in a 12 bed dorm. Communal facilities also perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Wrz 2016
9.1

This hostel had a nice setting to it. The environment and surroundings gave off a nice rustic and hip feel to the hostel. Staff were very friendly and helpful so I enjoyed my stay. Would stay there again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Wrz 2016
9.7

What can I say. If you are looking for a nice place to stay in Osaka. There you go. The entrance to the hostel is shared with a cafe, so you can get to know some local people if you want, which is really nice. Overall everything you would want from a hostel. Everyone is really nice and the facilities are very clean. If you are looking for a place from where you can do various little daytrips this is also the right place to do so. Will stay there next time I visit Osaka.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
5.4

전반적으로 만족스럽지만 아쉬운 부분도 있었습니다. 여행 첫 날 게스트하우스에서 숙박객 세 명이 현금을 도둑맞는 사고가 있었는데, 게스트하우스 측의 수동적인 대응 태도가 아쉬웠습니다. 게스트하우스의 전체적인 분위기는 독특하고 재미있었는데, 한국인 직원 한 명의 무례한 태도가 매우 불쾌했습니다. 나머지 스탭들은 아주 친절했습니다. 후쿠시마역, 신후쿠시마역과 가까운 점이 편리했고 게스트하우스 인근 동네의 분위기가 아주 좋았습니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Wrz 2016
8.3

Decent hostel in a good location. Beds are a little small. Worth the stay but very slow wifi that kept disconnecting!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
9.7

I though that all of the staff at Guesthouse U-En were very friendly and welcoming. They answered all of my questions for me. The hostel was traditional and very pleasant. Great facilities and great food and beer in the cafe/restaurant downstairs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.