Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Guesthouse Tennoji

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 411 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Guesthouse Tennoji Located at 9-18 Kitakawahori-cho, Tennoji-ku, Osaka.
Guesthouse Tennoji
Japan
Osaka 543-0053 9-18 Kitakawahori-cho, Tennoji-ku
87% 411
34.6496634 135.5165532
Guesthouse Tennoji
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
10.0

친절하시고 좋아요 위치도 오사카 중심과 걸어서 30분이면 다닐 수 있고 바로 앞에 지하철역도 있구요 다다미방에서 주무시고 싶다면 한번 예약하고 문의해보세용 전 그냥 2층침대방이었는데도 좋았어요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lip 2016
8.3

Bon accueil. Le logement est parfaitement situé proche de la gare de Tennoji. J'ai pu nottament utilisé mon JR Pass et prendre la lige Osaka Loop Line qui dessert la grande partie d'Osaka. Il y a également des trains qui partent directement pour Nara ou Kyoto, très pratique donc. Concernant le logement, la chambre était simple avec des lits superposés. Le lit confortable mais globalement les équipements de ne sont pas très modernes. Il y a néanmoins la climatisation ! Merci pour le séjour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • HANJU
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2016
10.0

친절하시고 깨끗하고 편리합니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
8.9

Guest-house Tennoji is a great place to.stay in Osaka. It has only 10 beds total. It's only three blocks away from the Tennoji train station and only two from many restaurants and shops. The staff is real friendly but sometimes hard to get a hold of. Facilities are very clean and beds comfortable. I'll definitely stay in again in my next visit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
10.0

I was mesmerized by everything about this hostel. The area is only couple stations away from the central parts of Osaka, the place is extremely clean, the staff are extremely kind, and just all in all a great experience at this hostel. If I ever come back to Osaka this is going to be the place I stay for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
8.6

More like a hotel type hostel with a big living room/kitchen! Very clean.. In a good location. Perfect to stay although didn't find it so easy to meet people/trips or tours from there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leesoohyun
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
8.6

좋아요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2016
6.6

Ok guest house. Stayed here because it's close to the airport, the airport shutle takes 40 min and cost just over 1000 yen. Big subway and trainstasion close, so easy acces to the city. Room where ok, not the best hostelrooms we have been in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Kwi 2016
10.0

Personnel sympathique et aidant! Très propre et sécuritaire. À deux pas de la station Tenno ji au centre de la loop-line. J'y retournerais!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
8.6

It was difficult to locate a staff member to rent a towel from, but when we checked out the staff-person was really kind. There was a code locked front door but the actual dorm room had no lock. The location was great; just a short walk from the subway/JR Tennoji station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.