Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guesthouse Nara Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 809 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 809 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Lip 2017
8.9

Le lieu est charmant, l'accueil est pro et de nombreuses informations sont offertes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

工作人員非常親切熱心!地點離近鐵奈良和奈良公園都很近,很方便 但務必搭車到近鐵奈良站,而不是奈良站,可以少走很多路~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2017
8.3

El personal es muy amable, pero no es un hostal muy cómodo. Los baños son en la planta baja y las habitaciones en la planta alta. La limpieza no es buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Lip 2017
10.0

Friendly staff and great location near Nara park. This is an old Japanese tea house.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Cze 2017
10.0

很舒服。想体验日式的很推荐,就是日式木结构老房子改的。非常好的体验。位置好,近铁奈良站走10分钟,到东大寺和奈良公园走路5分钟。订的双人间,榻榻米,私密性非常好,卫浴也方便,私密性好,推荐的。旅店员工很友善,会推荐景点和吃的。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Cze 2017
10.0

Really lovely place to stay. Very chilled out atmosphere, owner was really helpful and I loved the garden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Cze 2017
10.0

Great location, the garden was a nice addition

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2017
6.3

Nice building, although a bit tatty, cramped and dark. Staff were friendly perhaps overly so, very keen to please and chat and almost felt a little invasive (sorry!) but perhaps this was because I was tired and hungry, and all I wanted to do was eat and lie down. Also staff gave me some misdirections (perhaps language barrier) but luckily I used my map so it wasn't an issue. Shower was good, but everything felt like t could do with a deep clean and tidy. Beds not particularly comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Maj 2017
10.0

Loved the house itself- 100 years old! Yo (sp?) who worked there gave really thorough recommendations. Walking/biking distance to all the sights. Best part was the atmosphere :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
8.6

地點離近鐵奈良站不遠,員工十分熱情,老屋氛圍很好,不過因為房間接近社交廳,所以有點吵,但整體而言仍是一次愉快的住宿經驗。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.