Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guesthouse Nara Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 822 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 822 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2017
9.7

We had a great stay here! The building is so cool - I felt like I was in the Totoro movie. My only complaint would be that the walls are very thin so we had trouble sleeping one night due to a snorer next door...otherwise, our stay was very comfortable. The location is great because it's close to all of the main tourist attractions, but beware that it's a 25 min walk to the nearest JR station (for those Japan rail pass holders).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2017
8.9

Excelente experiencia quedarse en un Ryokan! Te sientes realmente siendo parte de la cultura. Lo mejor fue Joe quien nos recibió y en unos minutos nos dijo todo tipo de recomendaciones de que visitar, donde comer, que comer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Wrz 2017
9.7

I had such a relaxing time at this guesthouse - made all the more comfortable by the welcoming host - who ensured to provide plenty of information about the area. My bed in the shared female dorm was also LOVELY. Had a great few nights sleep here. Would definitely recommend to anyone considering staying in Nara. It's also super close to everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2017
9.7

It's wonderful to stay there, and I want to be in this hostel again if I go to Nara next time. Everything is perfect, the courtyard, rooms, service spaces are all good, and also the master is very kind. I strongly recommend you to stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • HarrietHarper1
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
22 Lip 2017
10.0

We really enjoyed our, too short, stay here. The building is beautiful and staff very friendly and helpful. It's not very near the train station but is a few minutes walk to the deer park and temples - definitely recommend a stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
17 Lip 2017
8.9

Le lieu est charmant, l'accueil est pro et de nombreuses informations sont offertes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

工作人員非常親切熱心!地點離近鐵奈良和奈良公園都很近,很方便 但務必搭車到近鐵奈良站,而不是奈良站,可以少走很多路~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2017
8.3

El personal es muy amable, pero no es un hostal muy cómodo. Los baños son en la planta baja y las habitaciones en la planta alta. La limpieza no es buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Lip 2017
10.0

Friendly staff and great location near Nara park. This is an old Japanese tea house.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Cze 2017
10.0

很舒服。想体验日式的很推荐,就是日式木结构老房子改的。非常好的体验。位置好,近铁奈良站走10分钟,到东大寺和奈良公园走路5分钟。订的双人间,榻榻米,私密性非常好,卫浴也方便,私密性好,推荐的。旅店员工很友善,会推荐景点和吃的。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×