Hostelworld.com

Guesthouse Chapitre

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 126 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 126 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.3
Guesthouse Chapitre Located at 7, Rue Four du Chapitre, 13002 Marseille, Marseille.
Guesthouse Chapitre
France
Marseille Frankreich 13002 7, Rue Four du Chapitre, 13002 Marseille
92% 126
43.2987656 5.3654867
Guesthouse Chapitre
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Wrz 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo ładne i ciche miejsce na pobyt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lisettechrimes4645
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Wrz 2015
10.0

Rene is s great host. The room is spacious and very clean. Located right near the central cathedral and on the waterfront and in the old town, you can not go wrong I highly recommend staying here and I will next time I am in Marseille

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2015
9.1

Amazing stay here this past weekend. The location is amazing, with views of the water and the Cathedral right outside the window and located very close to the Old Port. The owner couldn't have been nicer, offering lots of great tips when I asked what he recommended seeing. He also let us put our stuff in the place early before checking in, so we wouldn't have to carry it around with us all day until check in at 15:00. Everything was spotless, and I have zero complaints. I would love to come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Wrz 2015
10.0

Thank you Renè it is always very nice to stay at your place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2015
9.7

Super Hostel, Lage perfekt gegenüber der Kathedrale und mit Sicht auf's Meer. Sehr netter Besitzer, der uns alle wichtigen Infos zu den Sehenswürdigkeiten der Stadt gegeben hat. Zimmer waren sauber und gut ausgestattet, alles in allem waren wir mehr als zufrieden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2015
9.7

A big thank you for the lovely apartment. It was very clean and quiet, we definitely enjoyed our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

Pokój był duży i bardzo czyste. "Kuchni" jest czajnik i umywalka. Brakuje widelce, kubki, i miski Łazienka była dobra z wanną. Upewnij się, że masz ze sobą zatyczki do uszu ... Stała dźwięk motocykli i ruchu utrzymane nas przez całą noc. To piękny widok na port i katedry, ale dzwony mogą być dość męczące. Nie było klimatyzacji, więc musieliśmy otworzyć okna, więc hałas ruchu było jeszcze głośniej. Rene pomagali nam, gdy potrzebowaliśmy go.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Świetna lokalizacja z pięknym widokiem na kościół i na morzu. Nasz pokój był bardzo ładnie urządzone i komfortowe, aby wrócić do po koniec długiego dnia zwiedzania. Rene był bardzo pomocny. Miejsce było bardzo czyste. Jedyną rzeczą, która sprawiają, że lepiej jest kuchenka mikrofalowa lub piekarnik rozgrzać / gotować.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy niesamowity czas w Marsylii, głównie ze względu na naszego gospodarza Rene i jego rozległej wiedzy na temat okolicy. Gorąco polecam pobyt tutaj i chciałbym wrócić w przyszłości!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Lip 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja, duży pokój, czysty i schludny, właściciel jest bardzo pomocny i przyjazny, prysznic był średni, ale łazienka była w pełni funkcjonalna, a wszystko, czego potrzebujesz. Ogólnie dobry stosunek ceny do jakości.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.