Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Guesthouse Argonauta

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Guesthouse Argonauta Located at Rua Adelaide Ribeirete 14, , Obidos.
Guesthouse Argonauta
Portugal
Obidos Leiria 2510-0084 Rua Adelaide Ribeirete 14
98% 231
39.3611125 -9.1561120
Guesthouse Argonauta
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
9.7

Very easy to walk up hill along the wall and there was signpost for hostel. Concha is a very warm host and cooked us breakfast and gave us fruit from her orchard. Lovely old hostel with eclectic furnishings. Very close to bus stop to Lisbon. Highly recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
9.4

Excellent location, good breakfast and great host. Smaller than previous hostels I've been at, but that is expected given the size of the place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
10.0

Melhor albergue que já estive, próximo ao portão de entrada, uma casa lindíssima, e a Concha uma mulher alegre, afetuosa e inteligente. Tive uma noite de sono excelente e gostaria de ter ficado mais tempo em Óbidos não só pela cidade mas principalmente pelo hostel. Voltarei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2016
10.0

Thank you Concha for your friendliness, tips, help and openness and wonderfully delicious breakfast! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
9.4

Very friendly and helpful. The house is in a perfect location. Easily walk to everything. Parking was no problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Cze 2016
10.0

Hammer! Man fühlt sich wie ein willkommener Gast bei Concha Zuhause. Superleckeres Frühstück dazu! Best Hostel Experience ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Cze 2016
10.0

I had a great time at Argonauta. The staff is extremelly kind and helpful. I definately recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Kwi 2016
10.0

Idéalement situé, c'est un endroit charmant avec une propriétaire adorable qui vous donnera plein de bon conseils. Un petit déjeuner fait rien que pour nous, c'était le paradis! Merci encore!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
10.0

A really nice little hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2016
10.0

Argonautas is more than a hostel. It's like an art gallery and the staff is awesome. Concha is like a sister to us. I will be there again for the Obidos Medieval Festival. Easy to find. Un saludo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigada amigos!!!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.