Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guesthouse Argonauta

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
Guesthouse Argonauta Located at Rua Adelaide Ribeirete 14, , Obidos.
Guesthouse Argonauta
Portugal
Obidos Leiria 2510-0084 Rua Adelaide Ribeirete 14
98% 246
39.3611125 -9.1561120
Guesthouse Argonauta
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Paź 2016
10.0

Concha is a very sweet and generous host. The place is beautiful, decorated with her inspiring collection of paintings and sculpture. Thank you Concha xo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2016
10.0

Genial.....amazing. The house is beatiful, comfortable, in the center of the town and delicious breakfast.....it was a great experience to stay in this hostel.....and the owner is a awesome person

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2016
9.7

Concha, the owner of Argonauta, is a lovely spanish lady. I"ve already missed my stay because the guesthouse is adorable, quite clean and silent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
10.0

Amazing hostel. Very welcoming and friendly. Super helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Sie 2016
10.0

Excelente, em todos os aspetos. Adoramos a estadia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Sie 2016
10.0

Feel like to be at home . Very very nice piace!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
9.7

Very easy to walk up hill along the wall and there was signpost for hostel. Concha is a very warm host and cooked us breakfast and gave us fruit from her orchard. Lovely old hostel with eclectic furnishings. Very close to bus stop to Lisbon. Highly recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
9.4

Excellent location, good breakfast and great host. Smaller than previous hostels I've been at, but that is expected given the size of the place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
10.0

Nice place where you feel like home. Very friendly owner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
10.0

Melhor albergue que já estive, próximo ao portão de entrada, uma casa lindíssima, e a Concha uma mulher alegre, afetuosa e inteligente. Tive uma noite de sono excelente e gostaria de ter ficado mais tempo em Óbidos não só pela cidade mas principalmente pelo hostel. Voltarei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.