Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guest House Kaine

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
Guest House Kaine Located at 5-9 Susaki-machi Hakata-ku, , Fukuoka City.
Guest House Kaine
Japan
Fukuoka City 812-0028 5-9 Susaki-machi Hakata-ku
86% 416
33.5965870 130.4037129
Guest House Kaine
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2016
6.9

As usual, it only takes one bad apple to rot a barrel. Despite the requests to us on checking in, to maintain a quiet atmosphere after 10 pm, one guy arrived in at 2 30 am after a night on the tiles and sprang onto the bunk above mine. The next morning I noticed him ingrati ating himself through mumerous photos with the clerk, and never any sign or word of remorse or apology to fellow guests. I kept my counsel. Why do those who can afford late nights not stay at the miyako hotel?

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
8.9

좋았습니다 직원들이 정말 친절 견학가는거 예약도 해주시고 여튼 짱짱

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2016
10.0

Great hostel! Will return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
7.4

No real common areas so not a great place to meet people. Is a cool, traditional looking place though, worth a visit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lis 2016
9.1

Great place. I only stayed for 2 nights, but it was enjoyable. Maybe not the best atmosphere to meet other travelers, but it has a nice location. The dorms don't offer a lot of privacy, but the traditional style beds were comfortable and are a quintessential Japanese experience. I would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
7.7

離地鐵站算近,員工蠻友善

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
7.1

텐진과 캐널시티를 걸어서 갈 수 있어서 쇼핑을 목적으로 한다면 강력 추천을 드리며 관광목적으로도 나쁘지 않은 나카스타와바타역(공항선) 이라서 위치도 괜찮음 호스트들은 매우 친절하지만 개인실을 쓰지 않으면 조금 비좁은 점이 있지만 전체적으로 좋다고 생각된다

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Lis 2016
4.9

This place is old and worn out. The private room i stayed in had really bad air quality, I ended up with a nagging cough, and the futon mattresses need to be thrown out and replaced with new ones, may as well have slept straight on the floor. I would avoid this lodging.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Lis 2016
8.9

Nice rooms, clean lavatories, good service. The surroundings might be a little too quiet but it's less than a 10-minute walk to the Nakasu area(5 minutes to the subway station). The izakaya next to the hostel is worth visiting.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.0

구글맵으로 찾아가기 어렵지 않았어요 주인아저씨도 친절하시고 분위기도 좋고 깨끗해보였는데 바퀴벌레가 나와서 ㅠㅠㅠ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.