Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guest House Kaine

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 383 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 383 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2
Guest House Kaine Located at 5-9 Susaki-machi Hakata-ku, , Fukuoka City.
Guest House Kaine
Japan
Fukuoka City 812-0028 5-9 Susaki-machi Hakata-ku
86% 383
33.5965870 130.4037129
Guest House Kaine
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Wrz 2016
6.6

Ok for one night. But way too many beds in the dorm rooms for the amount of space available so the only piece of floor space is covered in luggage.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Wrz 2016
9.4

위치가 살짝 에러입니다. 하카타항 도보 20분, 하카타역 도보 20분 정도 걸렸어요 여자방은 다다미방, 남자방은 나무침대입니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2016
9.4

A decent hostel overall. It is located in an old building and, from what I could tell, kept in a rather traditional Japanese style. If you're looking for a huge, modern, state-of-the-art hotel, go ahead and look someplace else, but if you're looking for a small, comfy place to stay with a homesy feeling to it and staff that will do their best to make sure you're satisfied with your experience, this is your go-to place in Fukuoka.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Sie 2016
9.1

Guesthouse Kaine itself was in a really great location. Close enough to major attractions and the hustle and bustle of Fukuoka City, but also fair enough away that it's chill in the evenings. The staff were very friendly and welcoming. My only issue with my stay was that in the 6 person male dorm room there were 3 heavy snorers (a pair of ear plugs on night 2 made for a slightly more comfortable sleep). Would certainly stay again, but might opt for a private room next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Sie 2016
7.7

위치가 캐널시티랑 나카스 근처여서 좋았고, 하카타역과도 가깝습니다. 직원은 친절한 편이고, 시설은 되게 분위기있고, 전통 가옥같아서 좋았습니다. 깨끗했지만 사람들과 어울릴 공간이 좁아서 아쉬웠습니다. 그래도 추천합니다!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Sie 2016
9.4

Really nice place and staff. Near the subway so its easy to move around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Lip 2016
9.1

Bonne auberge, bien située proche d'une station de métro qui va à l'aéroport et la gare centrale. L'atmosphère est vraiment sympa et il est facile de rencontrer du monde. La chambre où j'ai dormi était un peu petite pour le nombre de personne mais globalement c'était raisonnable. Rapport qualité prix imbattable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Lip 2016
9.1

후쿠오카에 갈때마다 머무르는 곳입니다 인간적이고 따뜻함을 느낄수 있고 일본식풍의 게스트 하우스 입니다 3년전에 왔을때와 비교해서 리모델링을 했네요.. 마지막날 야마카사 축제를 새벽에 일어나서 게스트 하우스 식구들과 같이 보았네요 .. 호텔에서 느낄수 없는 ....인간적인 게스트 하우스 입니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Lip 2016
9.4

Excellent place to stay in Fukuoka

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
10.0

So cute and homey! Nearby subway station and fun areas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.