Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guest House Kaine

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
Guest House Kaine Located at 5-9 Susaki-machi Hakata-ku, , Fukuoka City.
Guest House Kaine
Japan
Fukuoka City 812-0028 5-9 Susaki-machi Hakata-ku
87% 406
33.5965870 130.4037129
Guest House Kaine
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
7.1

텐진과 캐널시티를 걸어서 갈 수 있어서 쇼핑을 목적으로 한다면 강력 추천을 드리며 관광목적으로도 나쁘지 않은 나카스타와바타역(공항선) 이라서 위치도 괜찮음 호스트들은 매우 친절하지만 개인실을 쓰지 않으면 조금 비좁은 점이 있지만 전체적으로 좋다고 생각된다

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Lis 2016
8.9

Nice rooms, clean lavatories, good service. The surroundings might be a little too quiet but it's less than a 10-minute walk to the Nakasu area(5 minutes to the subway station). The izakaya next to the hostel is worth visiting.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.0

구글맵으로 찾아가기 어렵지 않았어요 주인아저씨도 친절하시고 분위기도 좋고 깨끗해보였는데 바퀴벌레가 나와서 ㅠㅠㅠ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2016
8.6

친구랑 둘이 처음 일본여행이였는데 게스트하우스 느낌두 너무예쁘고 트윈룸에서 잘쉬다왔어요 좋은추억만들어서 넘좋았습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
7.1

The hostel is clean and location is good, around 10 mins walk to subway. But you can hear the noise from outdoor at night, I can hardly sleep during my stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
9.4

Cozy and unique little hostel with a delicious udon noodle bar beside it! Location was quiet and walkable to all the major areas or via the subway.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.7

It was our guest house in Japan, we felt welcome and it is close to the heart of the city. You can walk to the centre. Cosy and clean. We enjoyed the stay there and think it was a good start into Japan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2016
9.1

I had a great stay here. I was in the female dorm which is up some steep small stairs, so if you have large luggage it can be tricky. But the room was comfortable, the bathrooms were downstairs but clean (there were two toilets and two showers), the staff was very friendly and helpful, and the Guesthouse was only a short-ish walk from the train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2016
8.3

I felt like I lived in japanese house. It is small, but it is fine to stay only for sleep and go out. Great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2016
7.7

This place was fine, nothing special and tiny cramped bedrooms. can probably find a better place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.