Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Guest House Kaine

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
Guest House Kaine Located at 5-9 Susaki-machi Hakata-ku, , Fukuoka City.
Guest House Kaine
Japan
Fukuoka City 812-0028 5-9 Susaki-machi Hakata-ku
88% 364
33.5965870 130.4037129
Guest House Kaine
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Lip 2016
9.1

후쿠오카에 갈때마다 머무르는 곳입니다 인간적이고 따뜻함을 느낄수 있고 일본식풍의 게스트 하우스 입니다 3년전에 왔을때와 비교해서 리모델링을 했네요.. 마지막날 야마카사 축제를 새벽에 일어나서 게스트 하우스 식구들과 같이 보았네요 .. 호텔에서 느낄수 없는 ....인간적인 게스트 하우스 입니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2016
9.4

Excellent place to stay in Fukuoka

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
10.0

So cute and homey! Nearby subway station and fun areas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Lip 2016
4.9

The place closes in the afternoon, so I could not check in! Never ever been given bed sheets before and told to make my own bed up! It's a guest house, I was the guest, I paid money to make my own bed! It's not even a nice place!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • youremyno1
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
10.0

I would say it was a grestist exprience to me saty in this guesthouse, nice staff misako, it was sad last monday was her last day in kaine. I will meiss you misako. There is a really well -spoken English staff who clean the guesthouse, Taiwanese and student....and pretty. visit kaine and have a nice trip

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Cze 2016
6.0

Very basic kitchen facilities. Very small room, especially with all beds filled. Reception closed from 1-3, so I couldn't leave my bags there before check-in. Probably my least favourite hostel that I stayed in while in Japan, and certainly second best hostel I've stayed in in Fukuoka.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
8.0

The location of this hostel is quite good as it is close to the airport and it also locates near famous spots in the city. The room is in Japanese style which is good for visitors to experience Japanese style living.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Cze 2016
9.7

후쿠오카에서 여기 게스트하우스 처음들렀는데.. 처음에는 많이 해맸지만 가격에 비해서 저는 만족합니다. 직원분들도 상당히 친절합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • reustle
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
25 Maj 2016
10.0

Great guesthouse with friendly staff :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
8.9

Good location, near subway and points of interest. shared shower & toilet but never had to wait for my turn. only downside was the internet did not reach my room and i always had to hang out in the common area

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.