Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guest House Kaine

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Kwi 2017
8.3

Good hostel, walking distance to the attractions, subway, and the ferry terminal. I was the only one in my dorm, but it was alright. Facilities are nice, clean, and tidy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
10.0

완전 괜찮았네요 ~ 가겨도 괜찮고 위치가 너무 좋았어요 돈키호테 까지 걸어서 10분정도 ? 일본어를 잘못해서 애먹었지만 직원분이 영어를 할줄아셔서 괜찮았어요~ 대신 3시부터 체크인이던데 2시에 가니까 안에 사람소리가 들리긴하는데 ㅠㅠ 아무리 노크해도 안열어주시드라구요 .. 미리 도착시간 말하고 짐 맡겨달라 하시던지~ 아니면 시간 맞춰서 가세요 ㅠㅠ 그래도 가격대비 제일 괜찮아서 몇달뒤 또 갈 일있는데 한번더 묵을까 싶네요~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Mar 2017
8.3

옆에있는 우동집이 맛있었어요 역으로 나가는 길에 모찌파는 곳도 맛있었어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2017
9.7

Nice place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Mar 2017
7.4

하카타역보다는 텐진역이랑 가깝고 분위기는 좋습니다. 6인실 사용했는데 좁긴했어요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • painija_ukkeli
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
9 Mar 2017
9.4

Really good location, nice japanese house theme, wifi works, facilities top notch and staff is helpful and friendly. Really liked this place, only monua for the lack of soundproof. Male dormroom is right next to lounge and every noice could be heard through thin walls. Even so I would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
9.4

Excellent service, great location, quiet street. Enough said!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
10.0

되게 깨끗하고 좋았어요. 직원분즐도 친절하시고요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
8.3

도미토리는 조금 좁아요. 침대 빼면 대형 캐리어 하나 펼수 있는정도? 그래도 스탭분이랑 미즈에상도 정말 친절하게 이것 저것 챙겨 주시고 화장실이나 샤워 세면장 같은 시설에 불편했던 적은 없었습니다 추천해요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
6.6

조용한 게스트하우스 위치는 진짜 나카스 동키까지 6분소요 캐널시티까지는 14분 걸렸어요 2층 여자 4명이 자는 다다미방 이용 미리3명이 체크인 한상태라 문열면 바로보이는 자리가 내 잠자리라 좀 당황했지만 내가 늦게옴거니까.. 공용화장실 욕실은 1층 따뜻한물 잘나옴 세면대만 찬물 나와요 참고하세요~

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.