Hostelworld.com

Guest House Brazil-Africa

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.4
Guest House Brazil-Africa Located at Travessa das Pedras Negras N8-2, , Lisbon.
Guest House Brazil-Africa
Portugal
Lisbon Lisbon 1100-404 Travessa das Pedras Negras N�8-2�
85% 344
38.7105125 -9.1351318
Guest House Brazil-Africa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
10.0

Cute place, excellent location, close to everything. Aerobus stop #1 is about two blocks away. Easy to find. Nice breakfast, Pleasant staff. A bit dated, but clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
6.0

Hola, si buscáis un sitio con poca personalidad viejo y económico este es buestro sitio pues está al lado del centro y de mar , tiene los mejores espacios para descubrir una Lisboa auténtica. Bueno amigos que disfrutéis de buestro viaje y suerte.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.4

Voor mensen die vlakbij het centrum willen zitten en niet al te veel luxe verwachten voor een kleine prijs, is dit de perfecte plaats om te verblijven voor een paar dagen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Maj 2016
9.7

The hostesses were extremely friendly. Every day our rooms were being cleaned and very good breakfast! Rooms may be a bit old but i think it was part of the cozy atmosphere. I would highly recommend it for this price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
8.6

A nice and clean guesthouse, centrally located in Lisboa. Even thought the toilet/bathroom is shared, our room also had a shower and sink, which was really convenient. The noise insulation is not very good, so you can sometimes hear the guests in other rooms. I would guess that it's not normally a very big problem, as it is a guesthouse with a quiet and calm atmosphere, but since my friend have a 2 year old daughter, we felt that this is not the most appropriate place to stay with small children

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
7.7

Clean, cheap pensao with friendly staff. Good for a quiet break.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
7.7

Staffs are friendly and you can check-in even though when midnight arrival. Breakfast was simple but enough. Room was old but clean. I cannot demand anything more with this cost. Negative points: There are no elevator and you have to call the staff to ask them to unlock the door everytime you enter.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
9.1

Bonne auberge, bien située, en plein coeur de Lisbonne et très facilement accessible à pieds. Trois dames charmantes s'occupent de l'auberge. Il y a toujours quelqu'un de présent à l'accueil et les horaires d'arrivée et de départ sont flexibles. Les chambres et les parties communes sont très propres. Nous sommes restés 5 jours et nos draps et serviettes de toilette ont été changés. Le petit déjeuner est copieux et varié. Ambiance familiale. Très bon rapport qualité-prix.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.1

Nice place to stay a weekend. Good breakfast and comfortable rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
8.3

Bon emplacement, bon accueil, petit déjeuner copieux, idéal lieu de départ pour les visites

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.