Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guest House Brazil-Africa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
7.4

This place has a great location and nice hosts. And good price for its location. Facilities are not the best. The room was clean, the bathrooms were clean too, but everything was old and oldfashioned. The shower had no pressure, so I had to choose between warm water and no pressure or cold water and some pressure. The breakfast was very good. The host were nice, but one of then didn't know English at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2017
9.7

Die Einrichtung hatte zwar den Charme vergangener Jahrhunderte, aber alles war sehr sauber und die Lage zur Alfama Top. Die 3 alten Damen, die das Hostel rund um die Uhr manageten, waren super nett und halfen gerne weiter (eine der "Gastgeberinnen" sprach sehr gut Englisch). Ich würde also unbedingt auch ein zweites Mal wiederkommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
9.4

Vraiment super. Lieu très simple, " muy typico" et les 3 grands mères qui gèrent cette pension sont adorables. Seuls les matelas sont un peu durs....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
5.4

Il nostro soggiorno non è stato felice. Avevamo prenotato per 2 adulti ed 1 bambino. Siamo arrivati intorno alle 21:00, ci hanno comunicato che la prenotazione non era chiara e che non avevano una stanza con 3 posti letto. Ci hanno proposto una stanza con un letto matrimoniale per il bimbo un minuscolo materasso in terra!!! Data l'ora e la stanchezza abbiamo deciso di restare, abbiamo dovuto soggiornare per le notti prenotate e nonostante il disagio ci hanno fatto pagare il prezzo intero.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2017
9.4

We had a really good time at this hostel! Excellent staff, excellent location plus its clean and tidy. For the money you get a really good value out of it. Breakfast was ok, too. Would recommend it to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
9.4

Pra ser perfeito só faltou elevador. Subir escadas com malas pesadas não foi muito agradável. Localizado próxímo a cafés, sorveteria, restaurantes.. (um destaque para o restaurante Os Sopinhas) O café da manhã é bem satisfatório (frutas, pão, geleias, bolo, cereais...) Voltaria a me hospedar. Gostei muito da varandinha do meu quarto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
6.6

Quite expensive for what it was. Central location. More like b&b than hostel. No communal area or hostel vibe/atmosphere. Rooms okay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Kwi 2017
8.3

First of all, the property is located right into the center, 2 min walk from the main points. The building is old, but it is ok. The lady that works at the morning/afternoon is very noce and adorable. If you want a good option close to the center and don't bother to be in an old hostel, this is the place for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Mar 2017
8.6

Here for a week. First impression was weak but it's really a great value. 1838 building. There is a surprise €1 tax per day due at check in. It is run by three interesting elderly ladies. One speaks English. There's a self service lavanderia around the corner, bonus. Too bad they don't let you use the kitchen there. Eating out in Lisboa is expensive. It says it's on the second floor but Americans would consider it the 4th. No elevator, cardio. They clean your room daily. All rooms have shower.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2017
9.4

位于很中心的位置,出行很方便,门前的小巷很安静,不过周围有很多餐厅和商店,所以晚上也很安全。前台有轮班的阿姨,大多会说很好的英文,沟通基本没问题,而且她们特别友好,提前到或者checkout后寄存行李都没问题。有简单的早餐,房内有淋浴,热水的水头有点小,卫生间在房间外公用,干净整洁。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.