Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Greenwood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 204 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 204 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Greenwood Hostel Located at Templenoe, , Kenmare.
Greenwood Hostel
Ireland
Kenmare Kerry V93WC83 Templenoe
87% 204
51.8625131 -9.7107338
Greenwood Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Wrz 2016
10.0

Das Greenwood Hostel liegt sehr schön in einer Nebenstraße der N70. Ein idealer Startort für den Ring of Kerry. Das Hostel sieht sehr einladend aus und ist auch sehr schön eingerichtet. Thorsten, der Besitzer des Hostels, ist freundlich und kümmert sich sehr gut um seine Gäste. Bisher war es das beste Hostel in dem wir waren. Die Atmosphäre ist super, so stelle ich mir ein Hostel vor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
9.1

Sehr nette Gastgeber, gemütliche Räumlichkeiten mit top ausgestatteter Küche

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
10.0

Very nice small hostel right in town. The lady owner very friendly and helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
8.6

Hostel situé après Kenmare (5min en voiture) sur le ring of kerry. Très calme / Hostel familiale.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
8.6

Für Familie und mit Mietwagen eignet sich das Hostel hervorragend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jratiarson5390
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2016
6.6

Location too much isolated, but charming hostel with a well equiped kitchen. if you want to have a rest in nature, this hostel is for you. a unic bathroom and toilets shared by 3 rooms : it is not enough.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Sie 2016
8.3

Die Lage ist super - direkt am Rind of Kerry. Die Lage ist mäßig - abseits im Wald. Gemütliche eingerichtet, Küche, Kühlschrank, Spiele - alles da. WLAN auf Anfrage auch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
10.0

Accueil simple et prévenant, lieu calme et reposant. Décoration sympa. Tout pour passer un excellent séjour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
6.9

Ein sehr hellhöriges Haus, jeder der sich dort bewegt oder spricht den hört man auch. Wir hatten das Doppelzimmer mit Bad daher war es in Ordnung. Würden aber nicht nochmal dort übernachten.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lip 2016
9.4

Great location on a beautiful road. Welcoming atmosphere, very good facilities. very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.