Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Greenwood Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 188 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Greenwood Hostel Located at Templenoe, , Kenmare.
Greenwood Hostel
Ireland
Kenmare Kerry V93WC83 Templenoe
87% 188
51.8625131 -9.7107338
Greenwood Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lip 2016
9.4

Great location on a beautiful road. Welcoming atmosphere, very good facilities. very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
5.7

Etablissement se situant à 10km de Kenmare. Bon accueil quoique un peu froid, on nous as informé d'un coin lecture et de repas oú nous devions rester silencieux pour le bien être de tous mais les portes grincent, les gens les claquent, et font du bruit durant la nuit sauf dans ses 2 pièces! Pas de serviettes pour s'essuyer, pas de magasins pour se fournir en nourriture, rideau inoccultant! Chambre exigue.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
10.0

Alles gut. Die Bewertungsicons lassen sich vpn mir nicht anklicken.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
7.7

Très bonne auberge l'accueil est impeccable, agréable séjour l'endroit est calme et très sympa .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
10.0

Situation formidable, tranquillité,super confort, salle de bains privative avec la chambre double , seul point négatif : pas de connexion internet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
7.4

A bit outside of town hidden in the woods. Difficult to reach without car. German owner.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lip 2016
8.0

Nicht schlecht. Nur mit Heizung is es nicht so

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lip 2016
7.7

We only stayed one night and it was raining, so I didn't have time to check it out properly. It was a bit in the middle of nowhere, but it's probably quite nice there when the weather is decent. The host was really friendly. The only negative thing I notice was that there was no soap in the toilet, which is not very hygienic. I mean some people might forget to take some with them while going to the toilet...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
9.4

A great hostel that I would recommend! The owner is lovely, always said good morning and ready to help you to plan your visits. A lovely house in the forest, clean, bright and a nice garden in wich our cat loved to walk. The well-equiped kitchen is perfect to cook after hiking. We had a very nice view from the Poet's room. Third time I went there and I'm sure I'll come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
9.7

Beautiful, homey hostel with a beautiful garden perfect for people driving or biking along the ring of Kerry. We wished we had had more time to spend there! Clean adequate rooms, we even had a bathroom ensuite for a reasonable price. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.