Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Greenwood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
9.4

Nous avons passés un très bon séjour en famille avec notre fils de 2 ans. L'auberge est calme, très bien tenue et le monsieur qui tient l'auberge est sympathique. Le cadre est calme et verdoyant et bien situé. On recommande avec plaisir cette auberge de jeunesse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Cze 2017
8.0

Une charmante petite maison sur la route après Kenmare (très jolie petite ville). Les promenades dans l'anneau de Kerry ne manquent pas et avis aux amateurs de photos. Cependant, bon courage sans voiture pour vous y rendre. Sans doute en stop?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
10.0

Awesome quite place with pleasant and willing owner Mr. Torsten. We used to spent evenings in the living room nearby the fireplace. Kitchen with all facilities, parking next to house, nice garden. We were very satisfied and we can recommend it to all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
7.7

Visit to greenwood was interesting . Thought it was hard to find . Think it needs more signage . The gardens are fabulous and the scenery is wonderful. The place Is very clean . I didn't need to use any cooking facilities but we were shown where they were . The showers are lovely and hot . Would stay there again now I know where it is

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2017
8.0

Bel auberge et hôte sympathique. La connexion internet laisse cependant à désirer... Auberge malgré tout très bien située sur le Ring of Kerry.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2017
9.4

We stayed in Greenwood Hostel for one night after a long day driving the Ring of Kerry. Torsten, the owner gave us a very detailed description, so it was not difficult the find the hostel. He made big efforts that we feel comfortable by lighting the fire ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Kwi 2017
10.0

One of the best Hostels I've ever been. Hide beyond trees but close to the national road, this Hostel is great, clean, quiet and lovely. The owner was so gentle and helpful. Despite arriving late, the owner welcomes us with any problem. The doble en-suite private room are new and the bed was so comofortable and warm. The kitchen is full equiped. I highly recommend it. Especially if you are on a trip by The Ring of Kerry.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

Sehr sympathischer Vermieter und gemütliche Betten ! Eine klare Empfehlung!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
9.1

Nice place, welcoming owner.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
10.0

L'AJ est en pleine nature, même si la route n'est pas loin; on arrive sur un magnifique et verdoyant jardin. Le propriétaire est quelqu'un d'adorable et de très attentionné. Nous étions dans une chambre familiale, incroyablement cosy et spacieuse. Bref, on a beaucoup aimé notre séjour là-bas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.