Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Greenwood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
Greenwood Hostel Located at Templenoe, , Kenmare.
Greenwood Hostel
Ireland
Kenmare Kerry V93WC83 Templenoe
87% 198
51.8625131 -9.7107338
Greenwood Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
10.0

Very nice small hostel right in town. The lady owner very friendly and helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jratiarson5390
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2016
6.6

Location too much isolated, but charming hostel with a well equiped kitchen. if you want to have a rest in nature, this hostel is for you. a unic bathroom and toilets shared by 3 rooms : it is not enough.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Sie 2016
8.3

Die Lage ist super - direkt am Rind of Kerry. Die Lage ist mäßig - abseits im Wald. Gemütliche eingerichtet, Küche, Kühlschrank, Spiele - alles da. WLAN auf Anfrage auch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
10.0

Accueil simple et prévenant, lieu calme et reposant. Décoration sympa. Tout pour passer un excellent séjour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
6.9

Ein sehr hellhöriges Haus, jeder der sich dort bewegt oder spricht den hört man auch. Wir hatten das Doppelzimmer mit Bad daher war es in Ordnung. Würden aber nicht nochmal dort übernachten.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lip 2016
9.4

Great location on a beautiful road. Welcoming atmosphere, very good facilities. very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
5.7

Etablissement se situant à 10km de Kenmare. Bon accueil quoique un peu froid, on nous as informé d'un coin lecture et de repas oú nous devions rester silencieux pour le bien être de tous mais les portes grincent, les gens les claquent, et font du bruit durant la nuit sauf dans ses 2 pièces! Pas de serviettes pour s'essuyer, pas de magasins pour se fournir en nourriture, rideau inoccultant! Chambre exigue.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
10.0

Alles gut. Die Bewertungsicons lassen sich vpn mir nicht anklicken.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2016
10.0

Das Hostel ist etwas versteckt gelegen, dafür aber sehr idyllisch im Grünen. Die Ausstattung top, das Zimmer groß genug für 2 große Koffer und mit Einbauschrank, Garderobenhaken, Tisch, Stuhl etc., sodass man auch gern mehrere Tage und Nächte hätte bleiben können. Die Küche gut ausgerüstet und sogar ein separater Speiseraum und das Kaminzimmer mit Klavier, wo wir musizieren durften :) Netter Gastgeber. Jederzeit wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
7.7

Très bonne auberge l'accueil est impeccable, agréable séjour l'endroit est calme et très sympa .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.