Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Greenwood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
3.7

Wir haben die ganze zeit nur gefroren. Die Heizung war abgestellt und selbst als wir baten die Heizung wieder anzustellen wurde diese für eine Stunde eingeschaltet und für den Rest des Aufenthaltes ausgeschaltet. Das Zimmer war winzig und es waren an mehreren Stellen fremde Haare zu finden (inklusive Bett). Das Badezimmer ebenfalls alles andere als sauber. Wir haben unseren Aufenthalt nach einer Nacht abgebrochen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Sie 2017
10.0

The host Torsten was really nice. The atmosphere was really cozy and welcoming (also thanks to a fireplace in the common room and lots of nice board games). Furthermore, there was a really big garden with breathtaking mountain and lake view. This hostel was a nice experience hence really recommendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2017
7.4

In der Küche, im Wohnzimmer und im Eingangsbereich riecht es komisch

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
9.4

Atmosphärisches Haus, lädt zum Entspannen und Verweilen ein, aber auch gute Basis für Ausflüge in die Umgebung (Glengariff, NP Greenwood, Ring of Kerrry und Ring of Beara). Hilfsbereite, freundliche Hostelleitung mit vielen Tipps für die Ausflüge. Haus liegt recht idyllisch 10 km außerhalb von Kenmare, daher eher etwas für Leute mit eigenem Auto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2017
9.7

Sehr netter Betreiber, der jederzeit offen war und einem Tipps zur Erkundung der Gegend gegeben hat. Große Spielauswahl, ein Kamin und eine CD-Anlage, die für gemütliche Stimmung sorgte. Wir waren sehr zufrieden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
10.0

Charmante auberge de jeunesse avec un accueil parfait et une bonne chambre privée. Le cadre est superbe, un vrai plaisir d'être en pleine nature.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
8.6

Wir haben im wunderschönen Greenwood Hostel drei Nächte verbracht. Leider schwer zu erreichen, wenn man keinen Mietwagen hat. Auch das sonst in vielen Hostels kostenfreie Frühstück sucht man hier vergeblich. Ohne Auto ist man leider auch bei den vorhandenen Aktivitäten eingeschränkt, wobei der Ring of Kerry - Wanderweg immer zu mehrstündigen Wanderungen einlädt. Bei schlechtem Wetter kann man dann aber auch einfach mal den Tag auf dem gemütlichem Zimmer im Bett verbringen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lip 2017
10.0

agreable AJ dans laquelle je suis reste 3 jours avec 2 enfants et ou je serai reste bien plus longtemps si je n avais pas eu l intention de parcourir l Ilrande. Le proprietaire est discret mais convivial. Sa cuisine a tout neccssaire pour elaborer des plats, sa salle de sejour est tres conviviale. le site est reposant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Cze 2017
7.7

Sitio tranquilo, en los alrededores no hay tiendas ni bares, tiene cocina equipada, comedor y salón. Buen ambiente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
9.4

Nous avons passés un très bon séjour en famille avec notre fils de 2 ans. L'auberge est calme, très bien tenue et le monsieur qui tient l'auberge est sympathique. Le cadre est calme et verdoyant et bien situé. On recommande avec plaisir cette auberge de jeunesse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.