Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Greenwood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 214 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 214 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2017
9.4

We stayed in Greenwood Hostel for one night after a long day driving the Ring of Kerry. Torsten, the owner gave us a very detailed description, so it was not difficult the find the hostel. He made big efforts that we feel comfortable by lighting the fire ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Kwi 2017
10.0

One of the best Hostels I've ever been. Hide beyond trees but close to the national road, this Hostel is great, clean, quiet and lovely. The owner was so gentle and helpful. Despite arriving late, the owner welcomes us with any problem. The doble en-suite private room are new and the bed was so comofortable and warm. The kitchen is full equiped. I highly recommend it. Especially if you are on a trip by The Ring of Kerry.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

Sehr sympathischer Vermieter und gemütliche Betten ! Eine klare Empfehlung!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
9.1

Nice place, welcoming owner.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
10.0

L'AJ est en pleine nature, même si la route n'est pas loin; on arrive sur un magnifique et verdoyant jardin. Le propriétaire est quelqu'un d'adorable et de très attentionné. Nous étions dans une chambre familiale, incroyablement cosy et spacieuse. Bref, on a beaucoup aimé notre séjour là-bas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.7

War ein super Aufenthalt!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
10.0

Auberge très sympathique. La cuisine et pièce de vie sont charmantes et chaleureuses. L'accueil est très sympathique, les chambres sont propres et la salle de bain est grande ! À recommander sans hésitation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.6

A comfortable, quiet environment great for a stay during the Ring of Kerry drive. Host Torsten is approachable and will gladly assist with any queries. Room is clean and tidy which adds to the homely feel. I drove during my visit and I feel the location is a tad hard to find as the lead in road can be missed easily, especially if driving at night. Otherwise, a great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.