Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Greenpoint YMCA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
Greenpoint YMCA Located at 99 Meserole Avenue, Brooklyn, NY 11222, New York.
Greenpoint YMCA
USA
New York NY 99 Meserole Avenue, Brooklyn, NY 11222
82% 627
40.7255700 -73.9572800
Greenpoint YMCA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
8.9

Save and nice neighborhood Good bars and hip places in the middle of Williamsburg/Greenpoint Close to Manhattan Citibike in front of the door Top spot to stay in NYC

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
10.0

Everything was fine, it's super clean, and the neibourghood is very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
9.7

I visited with my daughter (23y/o). We felt really save there. There is a police station is right across the street! We had free breakfast and we were able to use the gym, pool and sauna of the YMCA for free. The neighborhood has awesome restaurants and we were midtown in 35min with the G and M/E subway. Really nice and helpful staff. There also is a bike rental station right next to the building (I guess it was Citybike). It's worth every penny! We'll be back for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
8.3

Bad für Herren nicht im selben Stockwerk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
8.0

Me he encontrado muy bien! Tania y Francesca a la Recepcion fueron admirables!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
5.4

Wir hatten gebucht: Doppelzimmer mit zwei Betten für knapp 90 €/ Nacht Negativ: - erste Nacht in einem Zimmer mit einem "Doppelbett" (ca. 110-120) verbracht, nach Rückfrage (ankunftsbedingt ca. 1:00 Uhr nachts) könnte uns erst am nächsten Tag ein anderes Zimmer zu Verfügung gestellt werden. -müllsammelplätze waren in den Fluren im Hostel, aus diesem Grund leider ständiger müllgeruch im Flur -kein Gemeinschaftsbad/Toilette Männer im 3.stock (musste immer in den 2.stock) -Bett sehr laut

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Wrz 2016
8.9

It's hard to overstate how excellent the staff is at Greenpoint.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
6.9

The Greenpoint Hostel was fine for what I needed, but was in no way exceptional, except in that it was a very reasonably priced place to stay. It had nice new clean bathrooms, but the bedroom was in need of renovation. It was dusty, the carpet was sticky, the bed creaky, the air conditioner was taped into the window. The downstairs staff at reception were not that helpful. On the plus side, there was a cleaner on the 2nd floor who was very kind and very helpful and I am most grateful to her.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.7

Excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2016
8.0

It was inconvenient having to walk along the corridor or to a different floor for the toilets and showers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.