Hostelworld.com

Greenpoint YMCA

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 596 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 596 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.8
Greenpoint YMCA Located at 99 Meserole Avenue, Brooklyn, NY 11222, New York.
Greenpoint YMCA
USA
New York NY 99 Meserole Avenue, Brooklyn, NY 11222
77% 596
40.7255700 -73.9572800
Greenpoint YMCA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Maj 2016
4.9

- Windows which cannot be closed properly (hole in the plastic cover beside the "AC" system), which means that during the night you freeze - dead/squished cockroaches in the common showers - one of the worst bed I've come to experience

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
7.1

Schönes Viertel, gemeinsames Bad mit Kakerlake und in unerfreulichem Zustand, teils defekt. Pool defekt. Kein Frühstück. Für eine Nacht akzeptabel. Sehr nettes Personal! Citibike direkt am Haus.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
6.9

・トイレとバスは共同ですが、カップルの宿泊者の男性が、女性用のトイレを使っていました。 ・朝食は、近くのカフェでの朝食ですが、クッキーと菓子パンみたいな中から一つ選ぶ感じで、選びようがなく、、結局 朝食は食べられませんでした。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Maj 2016
7.4

The place is fine but there are no common spaces to meet other people (even to obtain some hot water in the morning), just a gym and rooms. Wi-fi worked very well and employees are nice. Even though the neighborhood is ok (greenpoint) the location is not very good if your intention is spending most of your time in Manhattan for sightseeing. The lower price in lodging (compared to manhattan) vanishes when costs in transport are taken into consideration.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
5.7

Les photos des chambres individuelles ne sont pas pareil en vrai que sur le site. Meme si le personnel est aimable je ne recommande pas cette auberge. Partie salle de bain sale et mal équipée. Aucune intimité possible avec des petites cabines ouvertes pour les toilettes et des rideaux de douches où on voit tout Si vous payez 98$ la chambre double le petit déjeuner est offert mais si vous êtes seuls et que vous payez 60$ plus. Les chambres doubles sont en revanche très propres et grandes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Perfect. The staff went out of their way to accommodate me......I cannot remember the young man's name, but I appreciate the customer service he provided. I will be

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mara_moita4480
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
4.9

People working there were nice. The price of the room is to expensive for that place. My room was clean but my room stank, the window was broken and fixed with adhesive tape and the air system was really noisy.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2016
10.0

Location is amazing! In the heart of Greenpoint and an easy 10 minute walk to Williamsburg, meaning tons of amazing restaurants, bars, and show-spaces close by. Also several nice parks. Hostel across from police station, so felt very safe. Staff was super friendly. Breakfast included at classic diner down the street (tip, voucher is for coffee and breakfast sandwich, but they'll let you apply the amount to larger breakfast if you ask). Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Za cenę, pokoje były świetne. Miałem jednoosobowy pokój, który miał dużo miejsca na szafy i wspólną łazienką był bardzo czysty i dobrze utrzymany. Tylko uważaj, jeśli masz bagaż będziesz musiał go nosić się kilka schodów, bo nie ma windy. Ale lokalizacja była idealna. Otoczony dużą ilością sklepów i magazynów na Manhattan Ave & G linii kolejowej na Greenpoincie było zaledwie 4 minuty. Tylko 25-30 minut do Times Square. Na pewno przyjadę tu ponownie następnym razem gdy jestem w mieście.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Personel był przyjazny i pomocny. Znakomity stosunek jakości do lokalizacji. Zawsze będę tutaj, kiedy odwiedzam Greenpoint.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.