Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Greenpoint Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 292 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 292 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
Greenpoint Lodge Located at 95 Norman Ave, Brooklyn, New York.
Greenpoint Lodge
USA
New York NY 11222 95 Norman Ave, Brooklyn
76% 292
40.7255231 -73.9514608
Greenpoint Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Paź 2016
7.1

Die Bilder sind sehr optimal dargestellt. Alles schon etwas älter und an Glanz verloren. Ein altes Haus mit kleineren Macken. Die Matratze war schon sehr durch gelegen. Wir hatten fast täglich kleinere Probleme wie zb. Licht kaputt, Heizung voll an und nicht abstellbar und leider auch Mäuse in der Küche. Ich muss aber zu Gute halten, dass jedes Mal sofort auf die Probleme reagiert wurde und sie am gleichen Tag behoben wurden. Für ein Hostel war es auch relativ sauber. Die Lage war absolut super!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
10.0

Clean, safe facility right on the subway line and two blocks from great donuts, what more could you ask for?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
8.0

Lo mejor es el barrio. Es tranquilo pero a la vez con mucha vida. Hay muchos supermercados cerca y la parada del metro en la puerta de casa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
8.0

Great place to stay in New York! Affordable, close to public transport and a great area - particularly for food!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sergioeduardo
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Sie 2016
10.0

such a comfortable place! the location is good, like in the corner you can get the subway

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
8.9

Muy buen hostal me sentí incluso como en casa y lo que mas me gusto fue que la parada del metro se encuentra a metros de distancia pudiendo viajar a donde quieras cuando quieras.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
6.6

Greenpoint Lodge is in a great location and pretty secure. There are no staff to check you in or check out except via phone or email, which worked fine when we had a few things we needed. The kitchen facilities are basic, there is enough to do some cooking, no microwave though which is no bad thing. However we had some issues with the Shower and bathroom on our floor where there were problems adjusting temperature, the was no plug for bath, or sink. We didnt know we could use the other bathroom.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Cze 2016
4.3

Don't stay in the sky room! It's tiny, there's no window and the AC is terribly loud. We tried sleeping without it but the room turned into a sauna within minutes. To make matters worse we also had a mouse in the room. Also the entire house (and our room especially) had a very weird and unpleasant smell. Bathroom and kitchen were ok, however a bit dirty cause they didn't get cleaned daily. Only upside was the location. Right next to the subway entrance and we really enjoyed the neighbourho

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.