Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Greenpoint Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 299 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 299 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

I've stayed here on numerous occasions now and both the friendly staff and neighbourhood makes the ISC the perfect student/traveller sanctuary.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
6.3

Not Safe for girls They put me in a room ,that room is only for 2 persons, sharing a room with a strange, dangerous guy, that guy did not sleep for whole nights, a Horrible experience !!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Hyfasity
  • Chiny, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
9.4

Very close to the subway, and well-appointed of the facilities. Sometimes hard to connect with the staff. But the room is clean and warm enough, most importantly its price is very cheap. I love it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
8.9

Wish we had found this place earlier. Great value for New York. Great kitchen. Comfy room. Clean house. Would stay here again if ever in New York

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
9.7

今まで止まった中で一番きれいでゆったりしたドミトリーでした!マンハッタンと比べると利便性には劣りますが、オシャレなお店も近くにあって駅からも本当にすぐですごく便利した!スタッフの方と直接会うことは無かったんですが、メールの返事もはやく困る事もなかったです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.9

We stayed in the 6-person ensuite on the first floor. It was clean and nicely decorated and had a small outdoor patio. The place was in a great location for food, trendy stores, and it was super close to a metro stop. There were only a couple of things that were a little bothersome. One was the fact that our key number was the same number as the building code, so a random group of people walked into our room in the middle of the night. The second thing was that the staff wasn't around frequently

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2016
7.1

Die Bilder sind sehr optimal dargestellt. Alles schon etwas älter und an Glanz verloren. Ein altes Haus mit kleineren Macken. Die Matratze war schon sehr durch gelegen. Wir hatten fast täglich kleinere Probleme wie zb. Licht kaputt, Heizung voll an und nicht abstellbar und leider auch Mäuse in der Küche. Ich muss aber zu Gute halten, dass jedes Mal sofort auf die Probleme reagiert wurde und sie am gleichen Tag behoben wurden. Für ein Hostel war es auch relativ sauber. Die Lage war absolut super!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
10.0

Clean, safe facility right on the subway line and two blocks from great donuts, what more could you ask for?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
8.0

Lo mejor es el barrio. Es tranquilo pero a la vez con mucha vida. Hay muchos supermercados cerca y la parada del metro en la puerta de casa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
8.0

Great place to stay in New York! Affordable, close to public transport and a great area - particularly for food!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.