Hostelworld.com

Greenpoint Lodge

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 275 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 275 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.7
Greenpoint Lodge Located at 95 Norman Ave, Brooklyn, New York.
Greenpoint Lodge
USA
New York NY 11222 95 Norman Ave, Brooklyn
79% 275
40.7255231 -73.9514608
Greenpoint Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
8.6

Lovely place to stay in Brooklyn. Close to food, shops, subway etc. I would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
8.0

Charmante location dans un établissement très propre, très accueillant et très fonctionnel. Nous avons logé dans la rose room. La chambre sent un peu le renfermé (pas de fenêtre) mais dispose d'un Air climatisé. Le lit grand mais a ressort (attention le mal de dos). L'emplacement est juste à coté du métro, le quartier très sympa plein de commerces et à côté d'un grand parc. déçue de ne pas avoir rencontré la proprio Ariel en personne..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
5.1

The owner, Ariel, is very easy to reach. Nice sheets but springy mattress...and there were notes to call cable co if the tv wasn't working (which it wasn't) and after a day on the run, last thing I wanted was sit on hold to try one tv show at 9:00 pm. Kitchen notes said there was filtered water but there was not. Kettle was very greasy etc...so most guests on the third floor went down to 2 nd fl. Kit. Bath needed daily cleaning as always hair in the tub drain. Good location, by subway

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
8.9

Greenpoint Lodge is great value. If you are looking for an affordable but comfortable place to stay in NYC, this is it. And Greenpoint is a fantastic neighbourhood - you get great Polish food plus some fun hipster overflow from Williamsburg (without it being as crazy as Williamsburg). I will just mention that the music from the salon below penetrates the Rose Room (on the second floor), so that particular room may be a bit noisy during the daytime.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.1

The staff is just a phone call away and they are super helpful! I was in the sky room with one other person and it was a cosy fit. There are two kitchens with whatever you need to cook with if you don't want to eat out. I would recommend this place to anyone who wants to stay in a home and not a hotel . I didn't get a chance to go to the spa downstairs but I plan to next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bośnia i Hercegowina, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
6 Kwi 2016
8.6

Overall we had a great experience! It felt like staying in someone's home, very authentic. If you're looking for a hostel with events, etc.-this is not it. Our only negative comment is probably the additional $20 per person for the cleaning fee, perhaps just include it in the price of the rooms?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Mar 2016
8.6

Only additional thing that'd be nice would be a written down explanation of air conditioning. Common areas were cosy and clean, staff friendly and helpful, very private and quiet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Mar 2016
8.0

Muito bom. Ótimo acesso ao metrô, casa aconchegante e bairro aparentemente seguro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Lut 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

Świetna jakość! Lokalizacja tuż przy Norman St wyjściu z metra. Brak pracowników na miejscu, wprowadzania kodu drzwi. Kuchnia z piekarnikiem i kuchenką mikrofalową itp Nie jest to najlepsze miejsce, aby spotkać ludzi, ale jest wspólny pokój, który dwa pokoje są dostępne z. Trochę jak w mieszkaniu studenckim. Chciałbym zatrzymać się tu jeszcze raz! Greenpoint jest dość obszar biodrowy z kilku świetnych barów, kawiarni i restauracji w odległości spaceru na Manhattan Ave. Jest również supermarket za rogiem / w poprzek drogi i banku Santander.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2016
7.4
Przetłumaczone przez Google

To nie jest schronisko. Jeśli szukasz spotkać ludzi, won `t to być miejsce. Chciałem ciche miejsce na relaks i zwiedzanie Brooklyn i Greenpoint Lodge spełniona to warunki. Ma kilka pokoi, które sprawia, że ​​naprawdę cicho. To jest czyste i dogodnie usytuowany obok stacji metra. Biorąc pod uwagę jak drogie zakwaterowań znajduje się w Nowym Jorku, to miejsce było naprawdę dobre biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.