Hostelworld.com

Greenpoint Lodge

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 271 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 271 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.9
Greenpoint Lodge Located at 95 Norman Ave, Brooklyn, New York.
Greenpoint Lodge
USA
New York NY 11222 95 Norman Ave, Brooklyn
82% 271
40.7255231 -73.9514608
Greenpoint Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
8.9

Greenpoint Lodge is great value. If you are looking for an affordable but comfortable place to stay in NYC, this is it. And Greenpoint is a fantastic neighbourhood - you get great Polish food plus some fun hipster overflow from Williamsburg (without it being as crazy as Williamsburg). I will just mention that the music from the salon below penetrates the Rose Room (on the second floor), so that particular room may be a bit noisy during the daytime.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.1

The staff is just a phone call away and they are super helpful! I was in the sky room with one other person and it was a cosy fit. There are two kitchens with whatever you need to cook with if you don't want to eat out. I would recommend this place to anyone who wants to stay in a home and not a hotel . I didn't get a chance to go to the spa downstairs but I plan to next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bośnia i Hercegowina, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
6 Kwi 2016
8.6

Overall we had a great experience! It felt like staying in someone's home, very authentic. If you're looking for a hostel with events, etc.-this is not it. Our only negative comment is probably the additional $20 per person for the cleaning fee, perhaps just include it in the price of the rooms?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Mar 2016
8.6

Only additional thing that'd be nice would be a written down explanation of air conditioning. Common areas were cosy and clean, staff friendly and helpful, very private and quiet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Mar 2016
8.0

Muito bom. Ótimo acesso ao metrô, casa aconchegante e bairro aparentemente seguro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Lut 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

Świetna jakość! Lokalizacja tuż przy Norman St wyjściu z metra. Brak pracowników na miejscu, wprowadzania kodu drzwi. Kuchnia z piekarnikiem i kuchenką mikrofalową itp Nie jest to najlepsze miejsce, aby spotkać ludzi, ale jest wspólny pokój, który dwa pokoje są dostępne z. Trochę jak w mieszkaniu studenckim. Chciałbym zatrzymać się tu jeszcze raz! Greenpoint jest dość obszar biodrowy z kilku świetnych barów, kawiarni i restauracji w odległości spaceru na Manhattan Ave. Jest również supermarket za rogiem / w poprzek drogi i banku Santander.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2016
7.4
Przetłumaczone przez Google

To nie jest schronisko. Jeśli szukasz spotkać ludzi, won `t to być miejsce. Chciałem ciche miejsce na relaks i zwiedzanie Brooklyn i Greenpoint Lodge spełniona to warunki. Ma kilka pokoi, które sprawia, że ​​naprawdę cicho. To jest czyste i dogodnie usytuowany obok stacji metra. Biorąc pod uwagę jak drogie zakwaterowań znajduje się w Nowym Jorku, to miejsce było naprawdę dobre biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
8.6

My Queen Loft room was pretty cozy and big enough..Other smaller rooms seemed to have only bed...All facilities are perfect for a few day stay...Location is great! Literary 2 steps to subway in the direction to Manhatten..lots of local cafes and shops(24/7)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2016
6.0

Muy buena ubicación. Existe una notoria diferencia en el tamaño entre habitaciones a pesar de tener el mismo precio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
10.0

I loved staying here. The accommodations are perfect and so is the location. It has the comfort of staying with friends but with the privacy of a hotel. I was fortunate to have met Johanna - she is awesome! We had some great conversations and it made my stay that much more enjoyable. I will definitely be returning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.