Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

GreenHouse Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 455 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 455 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2017
8.0

Has a nice quite time staying here. It was low session which means there wasn't many people around, which made it feel like a family home. The owners go out of there way to help with anything. The beach is walking distance and is a nice place to go chill out on. Would defiantly stay here again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
10.0

Quero voltar agoraa,TD perfeito, obrigado de coração,vcs são foda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
10.0

Amei o Green House Hostel, com certeza será minha nova casa em Floripa. Espero voltar em breve. Muito obrigada Ana e sua equipe por fazer meu pit stop no caminho de volta pra casa se tornar uma viagem inesquecível. Nos vemos verão que vem sem falta ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Lut 2017
9.4

Sehr schönes Hostel mit super liebem Personal. Wir hatten ein privates Zimmer mit eigenem Bad. Beides war sehr sauber und das Frühstück lecker :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
9.7

Ohne Einschränkung zu empfehlen. Wir haben uns hier richtig willkommen gefühlt. Ein toller Mix aus allen Altersgruppen und Nationen. Sehr engagierte, freundliche Betreiber, die jeden Gast individuell beraten Mittwochs gibts frische Gratiszutaten für vegetarische Pizza für alle Gäste, Freitags ein tolles Asado für kleines Geld und das in Preis enthaltene Frühstück verdient glatte 5 Sterne. Nächstes Jahr sind wir wieder hier :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
23 Sty 2017
8.0

The staff at this hostel is fantastic, the owners are really nice people, they even gave us ride to the beach one day, typical Brazilian hospitality, that can't be found anywhere. Around the location there isn't much going, but the beach in Campeche is very nice. The atmosphere is great. Supermarket is about 10 mins walk, restaurant the same. The one problem I found was the frigi, it was disgusting, they need another one and clean. It's a busy Hostel. Staff and breakfast are the highlights.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • laszlohajba885538
  • Węgry, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
19 Sty 2017
9.1

It is a very nice place to stay, and the owners/hosts are awesome nice people!! The weak point of the hostel is the kitchen; but even with that, I would stay again and they have great churrascos! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2017
9.7

GREAT STAY! First of all: The location is not as bad as it is described here by some people. It is even a really good location if your interested in going to the nice and more natural beaches with lesser tourist in the south! + really nice owners + good prices + you can borrow umbrellas, beach-tennis + Pool + close to Campeche Beach (one of the best) (Biggest) + Amazing Breakfast (if they only add açai to it, I start living there! ;D) Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
7.7

Dependendo que lado da ilha você prefere ficar a localização é excelente!Fica a uns 20 minutos a pé da praia do campeche.O café da manhã é simples,mas muito bom!Os quartos são quentes mesmo com ventilador, de noite a temperatura melhora um pouco.Os funcionários são muitos educados e gentis. Hospedes com dificuldade de locomoção como crianças e idosos precisam sabe que os quartos ficam no andar de cima,onde o acesso é por escadas. No geral o ambiente é bem agradável e o custo-beneficio compensa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Sty 2017
7.7

I enjoyed my stay here, was a great place to relax. Although, it is a little far from a supermarket, the nice and quiet beach is only 20 minutes walk. It's also easy to get to from downtown bus station. The beds were comfortable and the bathrooms clean. Staff were friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.