Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

GreenHouse Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 421 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 421 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.8
GreenHouse Hostel Located at Pau de Canela, 450, Campeche - Rio Tavares, Florianopolis.
GreenHouse Hostel
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88048-330 Pau de Canela, 450, Campeche - Rio Tavares
87% 421
-27.6631282 -48.4911310
GreenHouse Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ThiagoFreitas
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Kwi 2016
10.0

Excelente opção. Ótimo atendimento. Com certeza a primeira opção para uma próxima visita à cidade.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
10.0

Staff at the hostel were super accomodating, they even took the time to take me put with them a few times to do stand up paddle boatding, to get to the town, and go to dinner. Marcio and Ana were super friendly and helpful. I would recommend the hostel a million times over!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
8.9

We stayed in the private bungalow, loved this hostel. The owners were so accommodating and friendly always there to help when we needed. And recommend things to do.. Nice pool in the sunshine, wonderful breakfast. Very clean and peaceful, just what we were after! Monkeys even come down and join you for breakfast, I would recommend this hostel if you want to have a peaceful getaway from the sometimes hectic-ness of crowded hostels. Thanks greenhouse hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
10.0

Hostel aconchegante e bem localizado, fácil acesso a praia, transporte público e área comercial. Equipe atenciosa e acolhedora, ambiente familiar e tranquilo, ótima energia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
9.7

I love this hostel. Very nice staff, a lot of place to chill out and near the beach and bus stop. The breakfasts were awesome too, with lot of fresh fruit, homemade cakes, juices.... Definitely a good place to stay in Floripa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
8.3

Das Hostel liegt etwas abseits des Geschehens. Zum Bus muss man ein Stueck laufen, einen Supermarkt gibt es nicht in der Naehe. Das Fruestueck ist lecker und vielfaeltig, die Leute vom Hostel sehr sehr nett! Es gibt einen Pool und zum Strand sind es ca. 15 min zu Fuss. Ich wurde zu den Unternehmungen excellent beraten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Mar 2016
7.7

Stuff is really nice and helpful, breakfast is good, rooms are ok. It's a cool place to enjoy the easy way of living...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Mar 2016
9.7

Equipe maravilhosa acolhedora e gentil. Parabéns a todos, Aninha alegria em pessoa, Gabyria super descolada alto astral total, Márcio gente boa e super pra cima. Recomendo a todos uma estádia para sentir a energia massa destes hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2016
9.1

Très bon petit déjeuner !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
10.0

I had a very nice stay in the GreenhouseHostel. Very nice staff and owners helping you in everything. Fresh and tasty breakfast. Relaxed atmosphere. Good localization close to beaches and public transport. Spacy, cozy ans very clean rooms, bathrooms and share areas. I highly recommend this hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.