Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Green Tortoise Seattle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Kwi 2017
10.0

CANT WAIT TO COME BACK!!! Loved it here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
9.4

We have had a great stay and were really satisfied with the conditions. Heater should be off at night in the rooms and breakfast Could be more various as expected. Bathrooms were clean and just awesome to take a shower. We would stay there again:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
10 Kwi 2017
8.6

퍼블릭 마켓 바로 앞이라 바다 가깝고, 구경하기에는 좋습니다. 조식 잘 나오고요- 수압이 약하긴 하지만 못 쓸 정도는 아닙니다. 사람이 많은 숙소치고 공동 공간도 상당히 조용하고요. 만족스러운 곳입니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
10.0

It was my first time ever in a hostel and I am definitely wanting to do it again after coming here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
6.0

위치빼고 다 별로였어요. 수압이 너무 약해서 칫솔, 치약 들고 다니면서 밖에서 이 닦았어요. 식사하는 곳이랑 방에서도 이상한 냄새가 나고, 기분 탓인지는 몰라도 자는데 몸도 계속 간지러웠어요. 위치 하나는 진짜 좋았는데 다시 가고싶진 않네요.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • meganho104025
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
8.3

Stayed in the top bunk of a 6 person female dorm. Really stuffy, and while there was a mini fan nearby it was too loud to leave on overnight. Beds were comfy, washrooms were clean (each one was a full toilet, shower, and sink, no rows of stalls).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
9.7

Great place to stay! Excellent value for money and staff are so friendly and willing to help anyway possible! Also location is prime 🙌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
8.6

Pretty nice place right next to pike market in downtown seattle, had a pretty good time with a pretty relaxed staff to help out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2017
8.9

A good place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Mar 2017
7.7

Good location and good staff. But the bath room should change the too small springs to the regular ones.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.