Hostelworld.com

Green Milk Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.7
Green Milk Hostel Located at 26 rue Ceuta, , Essaouira.
Green Milk Hostel
Morocco
Essaouira marrakech tensift el haouz 44000 26 rue Ceuta
97% 113
31.5149433 -9.7700446
Green Milk Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Maj 2016
10.0

Whole heatedly recommend this place. Great location, nice owners, fresh and welcoming place and the friendly vibes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
9.7

Would highly recommend Green Milk. Really great atmosphere and staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lut 2016
9.4

Das Green Milk Hostel wurde leider während unseres Aufenthalts umgebaut. Die Mitarbeiter des Hostels vermittelten uns unkompliziert und schnell eine Unterkunft (Riad Alech) welches gleich gegenüber lag. Dies war ebenfalls ausgezeichnet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sty 2016
10.0

Great hostel in the middle of medina, colorful, warm, safe. Helpful and friendly stuff, definitely a place where you are feeling like at your own home. Highly reccomending us a place number 1 to stay in Essaouira.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2016
9.4

I enjoyed my stay at the Green Milk hostel. Very friendly staff. Great atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Mamy tam bardzo miło czas, a nawet decydują się na pobyt jeszcze jedną noc. Personel jest piękny, hostel przytulne. Idealny dla korzystających Essaouira

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Gru 2015
9.7

Great little hostel with a lot of character and very friendly hosts. Slightly confusing working out which building it is as there's no sign but the address is correct and it's definitely worth it - wish I could have stayed longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SamArmstrong
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Gru 2015
10.0

Awesome place , still here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Gru 2015
10.0

A great place to stay. Staff are great and all you need for facilities. Thanks for my stay. Xx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • oberongoldstar
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Gru 2015
9.7

Lovely cost hostel run by the nicest guys! Beautiful riad setting, art everywhere and creative furniture. I'm still here it's great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.