Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Green Milk Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Cze 2017
9.4

cool place with a relaxed atmosphere, ideal to meet other travelers, super friendly staff, nice interior decor...what else do you want from life? If I go back to Essaouira I'll stay in green milk again Caracas ama la leche verde :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Cze 2017
9.1

Très bien. Les gars sont très sympathiques

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
8.9

Essaouira, c'est top après Marrakech ! Les gens sont gentils, calmes et posés. L'hôstel est très chouette.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
10.0

one of the best hostels i've ever stayed in in 20 years! a really beautiful, laid-back hostel, with nice terraces, great staff, comfy beds, clean rooms, hot showers and a kitchen to use. already made my reservation for when i return to essaouira in a month!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mathieufumey6551
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Maj 2017
9.1

Best hostel in town! The staff is also g and know every bit of the city and will gladly assist you. After some busy days in Marrakech we found the hostel to be the piece of heaven we were looking for! Totally recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
22 Maj 2017
9.4

A really great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
19 Maj 2017
8.9

Nice relaxed atmosphere, staff were helpful. We had the double room on the terrace which was very nice. Terrace was kept quiet at night so we weren't disturbed by any noise. Friendly dogs also!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Maj 2017
9.1

Mint place for the price you pay, the guys are super friendly, great location, great terraces

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
9.4

Green Milk was the main reason we loved our stay in Essaouira. The staff-Abdul and Jiwad-are angels, so warm, friendly, and always on hand to help, i felt like I'd known them for years rather than 6 days. The atmosphere was so sociable and there were always people around to chat to. I was very sad to leave the hostel! Also Abdul and Omar organised a desert trip through their friends from Marrakech which was fantastic so thank you guys! Ellie & Lottie X

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
4 Maj 2017
8.9

Nice hostel. Good location, security (lockers provided and lock in the front door - had to wait to be let in), but down a dark alley so wouldn't want to be walking there alone at night. Enough simple bathrooms and kitchen for cooking was a bonus. Very cheap, good value. Very chilled vibe, staff helpful with information. Unsure about the blankets though, they smelled pretty bad, unsure if they are ever washed and the pillows were SO hard. Other than that, nice place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.