Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Green Milk Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 128 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 128 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
Green Milk Hostel Located at 26 rue Ceuta, , Essaouira.
Green Milk Hostel
Morocco
Essaouira marrakech tensift el haouz 44000 26 rue Ceuta
85% 128
31.5149433 -9.7700446
Green Milk Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Sie 2016
10.0

Fantastic hostel. Excellent staff that really made my trip. Thankyou!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
10.0

This is so far my favorite hostel in Morocco. The staff are so helpful and friendly. We met wonderful people here, talking away about our life philosophy every night in the damp cold windy weather of Essaouira. The location is just a couple steps away from the Main Street of the medina, 10 mins walk to the beach and 5 mins to the port where you can buy fresh fishes. The facility is clean and beautiful, a bit small but that's how it brings people together.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • spazzy579638
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Sie 2016
8.0

Nice chilled place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
9.4

Had a lovelt stay at the hostel. The room was comfortable and clean. The staff was helpful and people were generally around for a card game. I loved all the communal areas outside and the relaxed vibe. Would definitely stay again if Im in essaouira again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
10.0

Hostel parfait je recommande ! Près de tout. Cuisine et terrasse dans un air commun très agreable. Nous avons adoré notre séjour à Essaouira.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2016
10.0

Really great roof terrace and chilled atmosphere. Friendly dog and staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Maj 2016
9.4

Nice place, good chilled music playing, friendly and relaxed staff. Pretty and quirky decor. Our room was pretty tiny, but beds were comfy, so no real complaints. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
10.0

Whole heatedly recommend this place. Great location, nice owners, fresh and welcoming place and the friendly vibes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
9.7

Would highly recommend Green Milk. Really great atmosphere and staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.7

Is always a big plasure stay in GreenMilk. So plasure that sometimes you forget there is luce outsider. :) Very kind stuff and nice atmosphere. Recommended!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.