Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Green Haven Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 704 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 704 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
10.0

The best place to stay in Ubatuba! Next to the most beautiful beaches, with great vibe and friendly staffs in front of the ocean! The barbecues are the best! If u wanna surf, chill and party thats the right place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
10.0

Energia do hostel é ótima (funcionários, hospede, ambiente), fica super bem localizado e o atendimento é excelente, desde por email dando dicas do que fazer por ubatuba até a nossa despedida do lugar! Adorei e com certeza volto mais vezes!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
10.0

Green Haven Hostel is just the place to be in Ubatuba. The hostel is super nice, the atmosphere just awesome, the parties are amazing and the staff is super friendly. The hostel owner Vini is really nice and always there to help. I would definitely spend time there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • paulinhaaff
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
10.0

Gostei muito do hostel, logo que chegamos fomos muito bem recebidos e o pessoal está sempre pronto a ajudar e dar dicas!! Ficaria lá novamente sem dúvida!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2017
10.0

Hostel sensacional! Sem dúvidas um dos melhores hostels que eu já fiquei. Vini e toda a staff são muito animados e sempre dispostos a ajudar, com ótimas dicas de praias, trilhas e lugares para ir em ubatuba. Preço justo, muito bem localizado (frente a praia e próximo ao centro), muito limpo, seguro e confortável. Nenhum ponto a melhorar. E as festas e churrascos a noite são os melhores. Vá sem medo, será uma experiência única. Voltarei com certeza

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
10.0

Top o lugar, a praia e o pessoal. Recomendado de olho fechado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2017
10.0

Otima estadia no Green Haven ! A galera do hostel é muito gente boa e disposta a ajudar os hospedes no que precisarem ! O Vini foi levar e buscar a galera pro forró, melhor staff que esta não existe haha além disso o ambiente do hostel é ótimo para fazer novas amizades, além de ser limpo e organizado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

I had an amazing stay in Green Haven! The staff are so much friendly and attentive. The place is clean and safe. I felt at home! Awesome hostel :))

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Awesome place !!! The staff is amazing and very helpful, always ready to inform and make your stay wonderful. Everything is clean and safe. The hostel is in front of the beach, which makes experience more special! I had no problem on my stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bibaga
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

O melhor lugar para você ficar em Uba! Melhores pessoas! Melhor atendimento! Vá de olhos fechados e sinta-se em casa! Eu com certeza voltarei, mas com mais tempo pra ficar! Obrigada por tudo, meninos! Vocês são ótimos anfitriões!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.