Hostelworld.com

Green Haven Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 482 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 482 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.7
Green Haven Hostel Located at Av Governador Abreu Sodré, 1245, Ubatuba, Ubatuba.
Green Haven Hostel
Brazil
Ubatuba Sao Paulo 11680000 Av Governador Abreu Sodré, 1245, Ubatuba
96% 482
-23.4184129 -45.0601072
Green Haven Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • thaizalopes93
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Kwi 2016
10.0

Melhor hostel da vida. Se eu pudesse dava 1 milhão como nota. Hostel para se sentir em casa, staffs sensacionais, super solícitos. Quartos, banheiros e áreas comuns sempre limpos, tudo muito organizado. O hostel é bem localizado, próximo ao centro e das melhores praias de Ubatuba. Promove festas maravilhosas e super animadas. Ótimo para socializar e fazer novas amizades. Simplesmente, o hostel é perfeito!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • goncalvesmatheus865908
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2016
9.4

O hostel é mto bom e a equipe é sensacional, especialmente p dono Vini que dá dicas mto boas e é bastante atencioso. A limpeza dos quartos e banheiros é pra se elogiar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.4

O clima do hostel é muito bom. Staff muito receptivo, instalações arejadas e limpas. Festinhas animadas. O hostel poderia oferecer café da manhã.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

O hostel fica na beira da praia, varios quartos tem uma vista linda pra praia. O atendimento é otimo e as pessoas sãomuito amigáveis, é praticamente uma casa de amigos. As acomodaçoes são excelentes, o ambiente é legal, é tudo perfeito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.7

Me and my friend stayed in Green Haven just one day, but we felt at home. Vine was attentive from booking, sugesting tours, beaches, asking what we would like to do. They picked us by car in the bus station and showed us the hostel. The room and bathroom were clean and ventilated. The kitchen was organized too! But the difference was the staff, all very friendly, solicitous and attentive. We felt in the atmosphere of "home sweet home".

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

Green Haven es un lugar con un habiente de buena onda, el staff tiene la mejor, veni el dueño esta siempre disponible, ya sea para trasladarte o ayudarte. muy recomdable espero volver a surfiar por aquellos lados!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.7

My girlfriend and I stayed in the Green Haven Hostel for 3 nights. First 2 nights in a dorm, the last night in (the awesome) pirate private room. It was not so busy because it was off season, but Vini and the crew took good care of us. 1 of the best hostels I ever stayed in, this is how a hostel should be like. It feels like a house you share with friends, during the day you can visit one of the many beautiful beaches, surf for a bit, and at night you can have a few beer with your new friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
9.4

Galera do hostel muito animada e receptiva! Fazem do hostel um lugar bem propício para interações entre todos. Acompanham nas festas e são muito atenciosos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
7.1

- held a BBQ which was a lot of fun, plenty of steak and cacaha! - close to the beach although you need to get a bus to the nicer ones in the area - Vini was very knowledgeable and friendly However.. - rooms were not clean and bathroom was particularly dirty (there was only 3 people using mine so it wasn't because of this) - atmosphere (when there wasn't a BBQ) was pretty terrible

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Maybe you didn't like the atmosphere in the second day because was the day that you left our Hostel, we know is very sad leave our Haven. About the cleanness you just stayed one night in our hostel, you got very drunk during the BBQ, you gave to us a lot of trouble, you threw up all over the bathroom. Are you sure you can complain about the cleanness? There is no cleaner lady working at 3:00 in the morning. Sweetie very sorry, but you don't have idea what a Hostel's atmosphere is.

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

Thank you very much for the awsome time. Everyone (the owner and the staff) made my (too) short stay amazing and I could enjoy the days carefree

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.