Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Green Haven Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 735 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 735 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
10.0

Amigos esse é o melhor Hostel que ja fui sem dúvidas, muito limpo, bonito e bem ajeitado. Os funcionários são demais, super atenciosos e dão varias dicas para poder se divertir na cidade e praias. Eles também tem varias opções de trilhas e passeios de barcos, isso é demais. Muito bem localizado perto das melhores praia da região, fora que fica na FRENTE da praia. No dia que fui rolou um churrasco e foi muito legal com pessoas legais e animadas. Agradeço por esses dias e com certeza voltarei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • maximilian_engelhard2620
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Cze 2017
10.0

Best hostel if have been yet. Thanks to vini, it was really nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JRosa
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
10.0

Um dos melhores hostel que já me hospedei. Os proprietários Vini e Túlio são extremamente solícitos, fornecem carona para te levar aos melhores eventos da região, indicam sempre os locais q se enquadram com o seu gosto! O hostel possui uma infraestrutura muito boa, os staffs são legais e te atendem muito bem, o local sempre muito limpo e muito bem localizado, fica em frente à praia, próximo ao centro e bons lugares para se comer um PF barato!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
10.0

A really enjoyable stay at a fantastic hostel. Situated over the road from the beach, this hostel is comfy, safe and the staff are the best! They are very welcoming and helpful, if you want to do something just ask and they will help with everything. Having a BBQ in the garden was a highlight, free shots of cachaça all night long. The perfect hostel in a beautiful area. Thanks so much for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
10.0

Best hostel in the north coast of São Paulo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
10.0

Vini was super helpful in organising day trips, buses, transfers and even our next hostel. Vini also cooked an amazing bbq for everyone at the hostel. Great atmosphere and set up.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
10.0

Had the most amazing stay!! Booked 2 nights and ended up staying 6 nights. Vini was an amazing host, made sure we had something to do and a new beach to visit everyday. He cooked the best BBQ we have had on this trip. The hostel is in the best location straight across from the beach and the rooms were really clean and bright. Our favourite hostel in SA, definitely recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
10.0

Best hostel I have stayed in! Friendly staff, comfy rooms, delicious BBQ!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Cze 2017
10.0

Awesome hostel with a very relaxed vibe! Visited during the low season but had a great stay, met cool people and the hostel prepared the best Brazilian BBQ party possible. Shout out for the guys who run this place! Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2017
9.1

Very Nice staff! Vini took us out for a drive to one of the many beaches with no charge of money, and made a big BBQ dinner even though we were the only ones at the hostel (we were there when it was low season). Would definitely consider coming back in high season

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.