Hostelworld.com

Green Haven Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 497 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 497 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.6
Green Haven Hostel Located at Av Governador Abreu Sodré, 1245, Ubatuba, Ubatuba.
Green Haven Hostel
Brazil
Ubatuba Sao Paulo 11680000 Av Governador Abreu Sodré, 1245, Ubatuba
96% 497
-23.4184129 -45.0601072
Green Haven Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2016
9.4

Very friendly and helpful staff....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
10.0

Was made to feel very welcome at this hostel it had a really cool vibe will definetley be coming back!!.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

Loved my stay at Green haven, super friendly staff almost felt like home. And those BBQ nights, real brazilian BBQ just perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
6.3

Overall the hotel is okay but far away from the center town, so it's difficult to go out without a car... The hotel organizes nice party though. The dormitory is on the top and very sunny so it's hard to sleep after 6am... No breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sweetie, thank you for your review and also thank you to stay with us. When you booked our hostel you knew already where we are located and also you knew that we don't offer breakfast. Sorry you can't complain about these points. Ubatuba has more than 20 hostels and more than 100 B&B, most of them are really good. Next time try do a better search. Our location in the opinion of 93% of our guets is perfect, because we are face the sea just 10 steps from the beach. We gave to you all the information necessary to enjoy Ubatuba, but didn't care for our advices and tips. I'm sure that you don't like beaches and you would prefer a Urban place. I wish the best for you. Let's enjoy the life. Vini

  • thaizalopes93
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Kwi 2016
10.0

Melhor hostel da vida. Se eu pudesse dava 1 milhão como nota. Hostel para se sentir em casa, staffs sensacionais, super solícitos. Quartos, banheiros e áreas comuns sempre limpos, tudo muito organizado. O hostel é bem localizado, próximo ao centro e das melhores praias de Ubatuba. Promove festas maravilhosas e super animadas. Ótimo para socializar e fazer novas amizades. Simplesmente, o hostel é perfeito!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • goncalvesmatheus865908
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2016
9.4

O hostel é mto bom e a equipe é sensacional, especialmente p dono Vini que dá dicas mto boas e é bastante atencioso. A limpeza dos quartos e banheiros é pra se elogiar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.4

O clima do hostel é muito bom. Staff muito receptivo, instalações arejadas e limpas. Festinhas animadas. O hostel poderia oferecer café da manhã.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

O hostel fica na beira da praia, varios quartos tem uma vista linda pra praia. O atendimento é otimo e as pessoas sãomuito amigáveis, é praticamente uma casa de amigos. As acomodaçoes são excelentes, o ambiente é legal, é tudo perfeito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.7

Me and my friend stayed in Green Haven just one day, but we felt at home. Vine was attentive from booking, sugesting tours, beaches, asking what we would like to do. They picked us by car in the bus station and showed us the hostel. The room and bathroom were clean and ventilated. The kitchen was organized too! But the difference was the staff, all very friendly, solicitous and attentive. We felt in the atmosphere of "home sweet home".

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

Green Haven es un lugar con un habiente de buena onda, el staff tiene la mejor, veni el dueño esta siempre disponible, ya sea para trasladarte o ayudarte. muy recomdable espero volver a surfiar por aquellos lados!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.