Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Green Haven Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Green Haven Hostel Located at Av Governador Abreu Sodré, 1245, Ubatuba, Ubatuba.
Green Haven Hostel
Brazil
Ubatuba Sao Paulo 11680000 Av Governador Abreu Sodré, 1245, Ubatuba
98% 578
-23.4184129 -45.0601072
Green Haven Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Sty 2017
10.0

Hostel com uma energia muito boa, staff super animado, clima mega descontraído que faz você se sentir em casa. Já sei onde para onde ir nos meus finais de semana quando não precisar trabalhar :). Nota 1000

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • brunosc874204
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
10.0

O Hostel é fantástico!! Galera gente finíssima, uma área social irada com sinuca, pebolim, bar e todo o resto pra festa! O lugar é seguro, limpo, com ótimos banheiros e de frente pra praia! E ainda tem o foodtruck que fica na frente todo dia! Quando voltar pra ubatuba será direto pro Green Haven!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mbowbridge5695
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
10.0

I have stayed in alot of hostels all over the world, but the Green Haven Hostel stands head and shoulders above the rest. The location is perfect, straight across the road from the beach. The rooms are quiet and clean and the kitchen is well stocked. What really makes this place is the staff and atmosphere. The staff do everything they can to make your stay perfect from showing you places to eat, to taking you to the most beautiful waterfalls and beaches. Its like staying at a friends house

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
9.7

As well as being literally a stones toss from the beach, this "haven" provided an upbeat atmosphere and encouraged active socializing. It was easy to make friends there, and I felt really welcome and included in the goings-on. This had a lot to do with the efforts of the staff, who provided valuable information and culture, and put a lot of trust into everyone staying at the hostel. Plus it was just a cool looking hostel: really comfortable and clean. Great Brazilian BBQ!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Fabinho1102
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

Hostel ótimo, galera super do bem, voltarei mais vezes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
9.1

Sem palavras para o Green Haven. A receptividade, alegria e boa vibe de todo o staff é ímpar. Passei ótimos dias no Hostel e na cidade e com certeza recomendo para todo mundo que queira curtir ótimas praias de dia e festas animadíssimas à noite!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

Ficamos muito contentes com o atendimento no hostel. Eles foram nos buscar na rodoviária assim que chegamos, além de que avisamos com muito pouco tempo. O tempo que passamos lá foi sensacional. As vistas desde o hostel sao maravilhosas, direitamente de cara para Praia. Existem varias passeios organizados pelo próprio hostel, o que foi de grande ajuda para conhecer melhor a regiao e os preços sao bem baratinhos. Muito obrigada por ser nossa familia esses días que ficamos com voces!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
9.7

This hostel is one of the best I've stayed in South America!!! It's an experience I've not had before in any other hostel. The staff are what makes this such an unforgettable time, they make you feel like part of a family, they all help you with any thing you need nothing is a problem for them. I can't thank the guys enough for giving me such great time. Obrigado!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
10.0

Lugar de energia incrível! Vale muito a pena conhecer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
10.0

Minha estadia de 1 semana no hostel foi uma experiência incrível. Staffs muito atenciosos, localização não poderia ser mais perfeita (beira mar), os ambientes são amplos e arejado. Eu me senti em casa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.