Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Green Bridge Hostel and Apartments

  • 22-24 Molnar utca, District 5, Foldszint 7, 1054 Budapest, Budapeszt, Węgry

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2017
10.0

A really nice hostel on a quiet street, close to everywhere you might want to go. The staff are all very helpful and kind. Overall just an entirely good hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Artuescudero
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
7.4

Todo muy bueno excepto la cama, dormir sobre una tabla sería lo mismo que ese colchón

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Sie 2017
7.4

Good location, lovely interior. Didn't feel like your ordinary, party hostel but that was good for us. Only suggestion would be to change the locks on the bedroom doors as they rarely remained locked. This is only a minor problem as both main doors felt very securely locked. Would definitely stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • frankflcd76
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Sie 2017
9.1

Well First of all didn't have good first impression ,but After 15 mins I fell in love with this place!They have Good location near to a street full of restaurant and very close to metro and Green Bridge.They have good facilities,kitchen,laundry and they have a basket of ''free stuff'' which was really welcoming!Excellent Wifi.Last but not least just want to give a special shout out to the staffs–Vivi and Bronni!Incrediblt helpful and friendly during my stay.Love every bit of it!😃

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Sie 2017
8.9

Very helpful staff. Fantastic location, very close to restaurants and bars. Hostel was busy so with only a couple of bathrooms there was often a queue. Simple kitchen, very homely feel and staff would do anything to help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2017
10.0

Incredibly friendly stuff and great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Sie 2017
9.1

Muy acogedor y familiar, despues de una mala experiencia en otro Hostel en este me sentí como en casa. Recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • danielbazetto
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 50 Recenzje
4 Sie 2017
8.3

I stayed only one night, but I've stayed in a bunch of different hostels in Budapest and this one is one of I recommend. The rooms are spacious, the staff are really nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2017
8.3

Très bien place, espace commun (salon, cuisine) très pratique et accueil chaleureux! Par contre la chambre (dortoir de 6) à l'angle de la rue est assez bruyante, c'est le point négatif de ce séjour. Je conseille cependant cette auberge pour quelques nuits!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
9.1

We (my girlfriend and I) had a very pleasant stay at the Green Bridge Hostel. At first we booked three nights, but we ended up with booking two extra. The hostel is rather small, which makes it very cosy! The staff is vey nice and helps you in anyway they can. We definitely recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.