Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand hostel LerO

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 896 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 896 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
Grand hostel LerO Located at Marjanski Put 7, , Split.
Grand hostel LerO
Croatia
Split 21000 Marjanski Put 7
90% 896
43.5103083 16.4305901
Grand hostel LerO
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
8.3

Es un hostel familiar muy tranquilo . La ubicación permite conocer todo lo importante de splt y te Buenos datos el dueño del lugar

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
15 Sie 2016
9.1

The host is extremely helpful. The hostel is not far from the old town. We enjoyed the common TV room with air con. The room was basic but not the most comfortable beds. Otherwise very nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
9.7

We booked a private and had the whole apartment to ourself! (The privates are in a separate building just 3 min walk from hostel). The apartment was very nice & clean. The host was helpful and always available if we had any questions. They even did our laundry for us for free. The location is great but it was hard finding our way back in the dark as there are many loops. But really close to everything in the old town!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
7.7

Staff were very nice and helpful. Offered the guests fresh fruit from the garden! Alcohol is not permitted on the property. Also, not all rooms have a/c, contrary to what they say in their description. A sign with the hostel name outside would be helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
9.7

Apart from the fact that it was a 30 min walk from the old city everything else was great. We had a pleasant stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
8.6

Bien situé ( moins de 5 mn) du centre ville , calme, chambres bien aérées ( pas besoin de clim) et bien tenus, n'acceptent que le cash (ils doivent pas payer beaucoup d'impôts à mon avis) accueil correct bien qu'un peu dilettante.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Lip 2016
9.7

Absolutely great hostel. It is very clean, the lounge is nice and the owner is amazing (and very funny)! We had a great stay in this hostel and met some great people as well! We would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2016
6.9

L'auberge est tenu par une famille et se situe au premier étage de leur maison. Ils sont maniaque du contrôle avec de nombreux interdits qui ne font pas se sentir à l'aise. Bien que l'hostel ne soit pas reconnaissable de l'extèrieur, aucune porte n'est fermé ce qui n'est pas optimal pour la sécurité. Sinon l'auberge est très bien placé et propose des prix plus bas que dans la vieille ville.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
9.4

Good place whatever is your wish

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
9.4

Hostel was comfortable, clean and cozy, 10 minute walk from main split shops and wharf. Hostel is good value for money! Clean bathroom and clean rooms with big locker for safety. Quite a small hostel during my stay only say 3 others. Nice lounge room for relaxing and good wifi

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.