Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Luxe Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Cze 2017
9.4

Excelente ubicación y el lugar es muy cómodo. El personal y el desayuno pueden mejorar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Cze 2017
7.1

I thought this hostel was great, it has a super cool roof terrace, a nice kitchen and comfortable beds. However, it did have one fatal flaw my room was super damp so much so it was difficult to spend any time there without feeling ill.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Cze 2017
9.1

My friend and I had a very nice stay here ! We really enjoyed hving breakfast on the rooftop, the view is just incredible. The staff was really nice and the hostel very secure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Maj 2017
9.7

Buen lugar, buena ubicación, buen precio, el único inconveniente es que el aire acondicionado está muy cerca de las camas de la parte de arriba

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2017
9.7

Very good position! The stars was helpful and the breakfast pretty good. The room was very small but clean!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Maj 2017
4.6

Lástima que me PICARON LAS CHINCHES Y GARRAPATAS que había en la cama. Tuve que ir al médico de URGENCIAS a ponerme inyección y comprar cremas ANTIBIOTICOS. NO RECOMENDABLE, INFECCIONES. LUIS M.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Maj 2017
7.1

Die Lage ist perfekt! Die Dachterrasse ist ideal zum frühstücken mit Blick auf die Kathedrale Santa María de la Sede. Es wäre schön gewesen, wenn das Bad/WC welches sich im Zimmer (4x Personen) befand auch nur annähernd eine Abschließvorrichtung gehabt hätte - eine Badezimmertür zum absperren sollte nicht zu viel verlangt sein! Sauberkeit im Hostel ist O.K. Das Frühstück (inklusive) ist minimal gehalten (Brot + Cornflakes) Das Preis/Leistungsverhältnis ist gut.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
4.9

Personal nada amable, pasa. Limpieza, al menos en la habitación donde dormí, asquerosa. Comunicado esto a la administración del hostal fue como hablarlo con la pared. Recibí como respuesta que esos insectos eran mucho más pequeños de lo que han encontrado antes....

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Maj 2017
10.0

Oh this hostel is so good! Super clean. Beds are comfortable and the location is perfect, very central. Is a 3 minutes walk from the alcázar and from the Giralda. The roof top is a must. Staff was very pleasent, breakfast was good. I would definitely recommend and I would definitely stay there again! I only disliked the pillow which was so thin and bit old (small detail)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
8.9

Im grossen und ganzen war es ein super Aufenthalt in dem Hostel, es liegt so zentral, besser geht es nicht, zu Fuß konnte man wirklich alles erreichen, aber auch Bus und Bahn sind nur einen Steinwurf entfernt. Die Terrasse hat ein super Blick auf die Stadt und man kann dort super den Sonnenuntergang genießen bevor es los geht. Das Frühstück war etwas spartanisch, gab aber 2 verschiedene Sorten Cornflakes und Weißbrot und 2 verschiedene Sorten Marmelade, also schon eine kleine Auswahl.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.