Hostelworld.com

Grand Luxe Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
7.1

En líneas generales estuvo bien, la ubicación es excelente, y el desayuno es básico. Las camas son relativamente comodas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • cbou
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Sty 2017
5.7

El lugar huele pésimo, en todos lados hay un olor asqueroso. La ubicación y la vista desde la terraza es lo único bueno que tiene este hostal y el staff es muy mala onda

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
6.6

Las habitacion que nos toco, no se parecía en nada a la de las fotos. Cuando llegamos el ascensor estaba ocupado por productos de limpieza y tuvimos que subir el equipaje por las escaleras. El desayuno muy escaso.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2017
4.9

좁고 청소가 깔끔하게 되지 않음

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Sty 2017
7.7

+great location, the price is very reasonable, free breakfast -the room is a bit small, staff are not very enthusiastic

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ksa0310
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Gru 2016
8.6

사진 그대로 야경 그대로 보여요 시설물은 그저그렇지만 위치가 성당앞이라 좋아요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Gru 2016
9.4

Sehr gut !! Top Lage !! Tolle Dachterasse !! Sehr nette Mitarbeiter !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2016
7.7

Not a social hostel so not good for solo travelers. Does not offer excursions, etc but good place for groups and good value for money. View of cathedral from terreza is incredible!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Gru 2016
6.6

Pros: location right next to cathedral, relatively clean, safe, free breakfast Cons: old and a little dirty bathrooms, sheets that do not cover the whole bed, staff booked me and another person in the same bed (so I had to change beds)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
8.3

El hostel tiene una localización genial a un minuto de la Giralda y el Alcazar. La azotea es estupenda para cuando hace buen tiempo con unas vistas muy bonitas y en general el hostel está bien. Las habitaciones de 4 en las que yo estuve no son muy espaciosas y mi colchón no ha sido el más cómodo del mundo, pero en relación calidad/precio bastante correcto. Las vistas, la localización y la cocina son sin duda lo mejor que tiene!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.