Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Grand Luxe Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Grand Luxe Hostel Located at Don Remondo 7, , Seville.
Grand Luxe Hostel
Spain
Seville Seville 41004 Don Remondo 7
87% 392
37.3871848 -5.9914392
Grand Luxe Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Lip 2016
7.4

La ubicación es excelente, detrás de la giralda. La que se puede ver desde la terraza tomando el desayuno. Las habitaciones son cómodas y el personal es súper amable. Solo falta un poco de limpieza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lip 2016
8.0

Absolutely ideal location. You walk out onto the street and the archbishops palace, cathedral, and alcazar are right there like a block away. Also not terribly far from the train station and very close to Prado de San Sebastián bus station. I've had better bathrooms and the atmosphere wasn't the most social, but the location really was incredible and they do have a rooftop terrace as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Cze 2016
9.1

Amazing Location (right in the city centre with all the sights literally on your doorstep). We particularly liked the rooftop terrace where you can have breakfast (which btw was really nice) with a view over the city! Great hostel, great value for money!! Highly recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2016
8.3

Just off the Main Cathedral, this hostel enjoys good location. Beds were comfortable and nice bathrooms too. Onlky drawback i found was the lack of 'atmosphere' in the hostel. It was almost impossible to bond or interact with people beyond your own dorm.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Cze 2016
8.9

Great position, close to the cathedral and a lot of good tapas places.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Cze 2016
10.0

esta en muy buena ubicacion y la atencion es excelente, siempre pendientes de tus necesidades

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
9.1

Sin duda volvería. Ubicación perfecta, el personal agradable, el desayuno, por el precio de la habitación, es bastante bueno y está todo limpio. En mi experiencia, etupendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Maj 2016
9.7

One of the nicest hostels I have stayed at, the beds all had a power strip by them and we got to eat breakfast on the rooftop terrace. Not a lot of young travelers/night life but a nice stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • svencronenberg7403
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
13 Maj 2016
8.3

Professionelle big Hostel in Central Sevilla. Not so much atmosphere (for example surveillance camera in kitchen) but good value for money and clean and organized

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
8.3

El hostel esta muy bien ubicado. De hecho tienen una terraza donde podes tomar el desayuno mirando la giralda, lo cual es hermoso. Mi unica critica es que el wifi no era de lo mejor. El hostel tenia 3 pisos mas la terraza y el modem estaba en la planta baja. Y sin amplificadores de señal la señal era muy debil en el piso 2 (donde yo estaba) y a la terraza ni llegaba...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.