Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Hostel Berlin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3,926 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3,926 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
Grand Hostel Berlin Located at Tempelhofer Ufer 14, , Berlin.
Grand Hostel Berlin
Germany
Berlin Berlin Berlin 10963 Tempelhofer Ufer 14
90% 3926
52.4985631 13.3841155
Grand Hostel Berlin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Wrz 2016
8.0

Wirklich schick für ein Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Wrz 2016
8.0

This was a very good hostel to stay in. The location was excellent and the facility was clean. They did have a mix up with one of the room and overbooked the room and I had to switch beds. Other then that it was a pleasant stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.4

Great location, nice and friendly staff. Our room was pretty empty in terms of interior, but you're not going to stare at sealing at hostel - so its totally good for this money. 20 min by foot from almost every notable attraction in Berlin and great common room with a bar at first floor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.7

Me and my friends had a very pleasant stay in the Grand Hostel for 2 nights. The beds are very comfy, you have enough space :) . The people working there are also really nice. There's a bar in the hostel and they threw a party, which was so much fun!! And the location of the hostel is also good. We hired bicycles from the hostel and you can get everywhere in Berlin very easily. Plus, public transport is nearby too! I can definitely recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
8.9

Alles bestens bis auf das Frühstück, was man optional buchen kann. Es war an beiden Tagen ständig etwas anderes alle (Kaffee, Käse, Rührei etc.), aufgefüllt wurde mitten in der Frühstückszeit auch nach 30 Minuten nicht - das ist für den Preis (mind. 6,50 €) absolut indiskutabel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hallo und guten Morgen! Es tut uns sehr leid, daß Du eine solche Erfahrung gemacht hast. Wir haben Dein Feedback zum Anlass genommen alles nochmal unter die Lupe zu nehmen und mit unseren Kollegen zu sprechen. Unser Ehrgeiz ist es, ein absolut tolles und abwechslungsreiches Frühstück anzubieten. Das steht jetzt ganz oben auf unserer Liste und Dein Feedback hilft uns sehr dies zu erreichen. Liebe Grüße und nochmals Entschuldigung für Deine Erfahrung. Bis zum nächsten Mal? Lieben Gruß, die Geschäftsführung... Jörg

16 Wrz 2016
9.1

Very welcoming !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
8.9

This place is chil and in a good area for walking to anything. Staff was helpful, would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Wrz 2016
9.1

Highly recommendable hostel. Location superb, staff friendly, fairly clean place and really interesting and friendly guests. Great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
10.0

Gran estadía, gran ambiente, buen staff, recomendadisimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

The beds were comfortable and clean. Showers and toilets were exceptional. My only complaint is the lack of elevator in the building, but it's understandable since it's an old building. Overall a great hostel. I would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.