Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Hostel Berlin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 4,059 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 4,059 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
Grand Hostel Berlin Located at Tempelhofer Ufer 14, , Berlin.
Grand Hostel Berlin
Germany
Berlin Berlin Berlin 10963 Tempelhofer Ufer 14
91% 4059
52.4985631 13.3841155
Grand Hostel Berlin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
10.0

Very nice place! Definitely will stay there while travel to Berlin again. Perfect location, cosy lounge and pleasant stuff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Gru 2016
9.7

Super clean, great staff / hostel vibe and location is perfect to get around for a short weekend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Gru 2016
10.0

Awesome environment, you feel right at home, great staff and perfect showers (showers are a big deal in hostels for me!) Right next to the train station!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
7.1

Was er gezellig lekker warm en vriendelijk

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
10.0

Top Hostel! Sehr bequeme Betten, eine echt coole Bar, super Mitarbeiter und auch die Lage ist ideal! Alles in allem ist das Hostel wirklich sehr empfehlenswert.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Ritzrox
  • Indie, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
10.0

I had a fabulous experience. Nina is a wonderful and helping girl and both the nights I have spend my most of the time at the bar. Adan is now a dear friend to me. I really really loved the hostel and made really great friends 😄

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • luiscarlosfa
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
10.0

It is a very nice place & the personal were very helpfull

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lis 2016
10.0

Loveliest staff ever, so friendly and helpful. Great location, good price and lots of fun. Best hostel breakfast I've EVER had for €6.50 and will definitely stay here again when back in Berlin!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lis 2016
8.9

I stayed at the Grand Hostel Berlin as a solo traveller. I found the staff incredible friendly and helpful. The common room is a great place to meet people, and the drinks are very reasonably priced. My only complaint is that the activities that were organised by the hostel didn't happen during my stay. I'm assuming because it wasn't super busy but it'd have been nice if they had looked into organising alternative things.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
10.0

First time staying in a hostel, very pleased. It was very cute and clean. The location was nice and the staff were super helpful. Would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.