Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Canyon International Hostel

  • 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Flagstaff, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
Grand Canyon International Hostel Located at 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Flagstaff.
Grand Canyon International Hostel
USA
Flagstaff AZ AZ 86001 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001
90% 759
35.1960040 -111.6485570
Grand Canyon International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
7.4

My only complaint being the parking. It's absurd that adequate parking was not available, especially given we let them know we would need a space. But the staff worked tirelessly to amend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Lis 2016
9.7

Amazing hostel! It is right next to the train station and close to restaurants, coffee shops, etc. Met amazing people from all over the world here. People are warm and friendly, the space is very home-y.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.6

スタッフのみなさんが親切です。治安立地もよく雰囲気も家庭的でいいです。朝食やコーヒーも無料、キッチンも自由に使えます。 また、グレイハウンドの駅まで無料で送迎してくれました。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Paź 2016
8.0

Impecável

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
9.1

グランドキャニオンとセドナに行くのに利用しました。スタッフの方々がとてもフレンドリーで楽しく滞在できました。朝食付きなのが嬉しかったです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Paź 2016
9.7

Great hostel in beautiful downtown flagstaff :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Paź 2016
8.0

청결도 위치 등 보통. 나쁘지는 않음.. 조식 먹을 공간이 좀 부족함. 그랜드캐년가는 배낭여행자에겐 선택이 없으니 추천;;

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jonasgerich1199
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Paź 2016
9.7

Sehr schönes Hostel im "Western-Style"! Super freundliches Personal, bemüht sich wirklich sehr bei der Planung von individuellen Ausflügen und beantwortet alle möglichen Fragen. Sehr familiäre Atmosphäre, da es ein kleines Hostel ist. Ich wäre gerne länger geblieben und komme definitiv wieder für ein paar Tage.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Paź 2016
8.0

Nice hostel in central Flagstaff location. Did their Grand Canyon tour which was good value and a great guide!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Paź 2016
10.0

Very nice hostel and nice people. Make a lot of friends. Elena

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.