Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Canyon International Hostel

  • 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Flagstaff, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Kwi 2017
8.0

Friendly place, great breakfast and location. Slept fairly well, for a hostel. I'd go back, I think!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • trankieunhu958
  • Wietnam, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Kwi 2017
10.0

That's definitely a great place to stay in Flagstaff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
8.6

Grand Canyon を観光する際、3泊させていただきました。 自分は一人旅で車をレンタルしなかったのですが、旅行会社のツアーに参加したり、他の宿泊者と共有スペースで情報交換したり、Anterope Canyonに行くグループに混ぜてもらったり、楽しく過ごせました。 一人旅の方はホテルより宿泊費も安く、現地で情報交換できるのでお勧めです。他のユースホステルは利用したことはありませんが、比較的長期のアメリカ旅行をしている20代30代の方が多かったように思います。 また周囲に飲食店もあり、近くのタイ料理のお店やレストランやクラフトビールのお店も人気があるようでした。線路を渡った先はFlagstaffのdowntown で古いアメリカの街並みもあり、徒歩でブラブラするのも楽しいと思います。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
9.7

I had such a good time at the Grand Canyon Intl Hostel! The atmosphere is really cool, everybody talk and share with each other. The bathroom are clean and great bc there are individuals! Nothing bad to say about this hostel! Good experience :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • aaron_hiker
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
10.0

I felt welcomed from the moment I walked through the door. The staff is very helpful and chill. I would truly recommend this hostel if you are planning to visit GC or the surrounding areas. 10/10 rating:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
10.0

Lovely peeps at the desk, clean, good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Mar 2017
8.3

제일 좋았던 점은 샤워할 때 물이 정말 따듯했던 것 시설이 깨끗해보이진 않지만 그래도 아늑했습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2017
8.0

Trevligt ställe med bra personal men rummet var slitet, rätt sunkigt och fruktansvärt kallt! Skulle bo där igen, men endast på sommaren.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
7.1

Good location and I liked the town, staff were very friendly and helpful but hostel could do with a deep clean in most areas and some new furnishings would be a good idea to brighten the place up as the curtains/ carpets etc were very old and stained. Breakfast basic but fine, and facilities ok, but a bit of modernising and some more sockets in dorm rooms would be good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

Hi team I have already sent a personal review of my stay at the FIBH. This was intended to have reached Lance in particular, but in case this was not relayed I provide the following for your good support. You may remove/edit out this briefest of introductions and instead utilise the following: Highest calibre ... security, cleanliness, closeness to many interesting places, service and caring staff in a warm atmosphere so valuable conversations/friendships were enjoyed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.