Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Canyon International Hostel

  • 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Flagstaff, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Grand Canyon International Hostel Located at 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Flagstaff.
Grand Canyon International Hostel
USA
Flagstaff AZ AZ 86001 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001
90% 733
35.1960040 -111.6485570
Grand Canyon International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
10.0

Excellent ! Loved the staff, the people, the environment. Everyone was so welcoming and so friendly. I would a absolutely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
8.0

Good points: Friendly receptionist, good breakfast, cheap laundry, clean facilities, bed, sheets The bad: N/A maybe location is not a plus if you don't have a car to move around flexibly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tiango756672
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
6 Wrz 2016
10.0

Excelente hostel y excelente pueblo! El personal es muy cordial. Saben lo que es el concepto de Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
10.0

Really clean and organized! Towels switched all time for clean ones! Good breakfast. Staff extremely friendly and helpful! Parking to the cars. Location closer to all good restaurants and of the charming downtown! One of the best hostels that I ever been!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
10.0

I loved this place! I loved the atmosphere and the service was great! I plan to come back and recommend to others*

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
10.0

I really enjoyed my stay there. Pretty nice People and a cool Location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
10.0

The hostel fit the vibe of the town with a laid back feel. The environment was awesome in that all guest interacted

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Sie 2016
9.7

Small, friendly hostel. Very clean. But if security is an issue for you there are no lockers in the rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
10.0

It was the best hostel I have ever stayed in! The staff were amazing, and the atmosphere was really pleasant and very sociable. The personal tour guide is highly recommended as the other tours do not include a 2 hour hike down the Canyon or a stop over at Humphreys fields to see the milky way galaxy on a clear nights sky. Plus the other tours are very expensive in comparison. Its just a great place to stay to see the Canyon and its surrounding areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
29 Sie 2016
7.7

It is about an hour drive from the Grand Canyon. Everything was clean. The rooms are nice and the hostel has a good layout.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.