Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Canyon International Hostel

  • 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Flagstaff, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 715 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 715 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Grand Canyon International Hostel Located at 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Flagstaff.
Grand Canyon International Hostel
USA
Flagstaff AZ AZ 86001 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001
90% 715
35.1960040 -111.6485570
Grand Canyon International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
9.7

The staff was great and the environment was very welcoming! Met tons of new people from all over the globe!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
9.4

Perfect hostel. Great location in the heart of Flagstaff close to the Amtrak and Greyhound stations. Staff were friendly, helpful and knew their stuff. Wifi worked fine and there were enough plug points in the rooms. Breakfast was provided real early for those going on tours (couldve expanded the breakfast a bit). There were 5 individual restrooms/ showers -- but they were mostly occupied all the time - so i have to conclude that it was insufficient.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
10.0

Alles super! Gerne wieder. Flagstaff und das Hostel sind eine Reise wert ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lip 2016
9.4

The hostel is central and the staff is friendly. Rooms are OK and overall is clean. I recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lip 2016
8.9

Really nice for a smaller hostel. The staff were all awesome people and really friendly and helpful. Definitely good value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
9.4

Sehr nettes, hilfsbereites Personal, perfekte Lage zum Bahnhof. Auffallend gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Einziger Mangel: die Räume sind nicht klimatisiert (Ventilator vorhanden)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
10.0

Had a wonderful time! Made a new friend and enjoyed visiting with various people. Difinitely would stay again when I come that way. : )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
10.0

This hostel has the best vibes among all the hostels i ever been. Very cool and kind staff, location is exellent. It really felt like home!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • samanthahdaigle
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
10.0

Had the best time at Grand Canyon Int'l Hostel! The staff was super and the people were great! Very safe, great location. I highly recommend staying here if you're in Flagstaff! I will be back (:

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
5 Lip 2016
9.4

Excelente lugar para hospedarse en Arizona, sin duda el mejor hostal que he visto en Estados Unidos, límpio, muy bien ubicado, buen desayuno incluido, gran ubicación y a un precio muy razonable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.