Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Canyon International Hostel

  • 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Flagstaff, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 873 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 873 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
8.6

Das Hostel ist recht gemütlich und die Mitarbeiter sind super freundlich. Ein kleiner negativ Punkt, es ist sehr hellhörig. Ich konnte die Menschen von Flur über mir über den Flur gehen hören.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
10.0

This is a great hostel - heart the location and the kind and helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2017
10.0

Vous êtes les meilleurs ! Je me sens chez moi, chez vous !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
9.4

as always, the Hostel is always an excellent place to stay, the staff are friendly, the folks are interesting, the atmosphere is international, I'll always highly recommend a stay there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Sie 2017
6.9

Zonde dat ze niet normale gordijnen hebben. Ik heb niks tegen vroeg opstaan, maar half 6 's ochtends doordat het te licht is in de kamer vind ik toch net te vroeg! Verder prima hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2017
9.4

木のぬくもりを感じられる内装でとてもリラックスできました。ベッドもふかふかです。コスパもいいです。グランドキャニオンに行かれる方には良い宿だと思います。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
10.0

This place is great! Great location, service and facilities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Namibia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
7.1

I didnt like that there were so few outlets to use in the room. Just 1 is not enough for four people, a fridge and a fan. Also I was moved to a different room to accomodate other guests who checked in two days after me. The staff was helpful and great. Its beautiful and cozy. Also still have not received a refund from two weeks ago that they were supposed to give me.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
10.0

Awesome Hostel! Very clean and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • joe_wroe7548
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Sie 2017
9.1

Top hostel in a really cool little town. Perfect for the GC.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×