Hostelworld.com

Grand Canyon International Hostel

  • 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Flagstaff, USA
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 668 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 668 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
Grand Canyon International Hostel Located at 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Flagstaff.
Grand Canyon International Hostel
USA
Flagstaff AZ 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001
90% 668
35.1960040 -111.6485570
Grand Canyon International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
9.4

Grand Canyon Hostel was awesome! I walked in and they had ample parking in the lot adjacent to their place, not more than 250 feet away. As soon as you walk in, it is a rustic, quaint hotel with an Indian chief painted on a door across from the entrance. The free coffee and tea, toast, and apples and oranges in the morning, plus free towels and bathrooms were great. People were friendly. 75 miles from Grand Canyon, $85 full day tours of grand canyon! :D TY Lincoln, Jonny, and Melinda! U rok

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

It is a great hostel. I really enjoyed been there. Very recomendable. Thak you so much for everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2016
9.7

Very nice hostel. the only thing was that the heating was so hot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Lut 2016
9.4

Me encantó la atención del personal, sobre todo de Allison, muy simpática y atenta

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

Ten hostel w znacznym stopniu korzystają z gospodarzem / zaplanowanych działań mających na dobę, ponieważ większość schroniska robić.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2016
9.4

Great location, it's a 2 minute walk from downtown Flagstaff (though it's on the wrong side of the train tracks, you have to wait AGES for a train to pass to cross). The staff was very friendly and keep the Hostel as clean as possible. The rooms are a little strange, I stayed in a 4 bed dorm with a sink, a minifridge, and one 2-prong power outlet (one prong was being used for the fridge...). But I can't complain, for the price, location, and friendliness of the staff it was amazing :).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • emmovenden
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Sty 2016
10.0

Flagstaff is a beautiful town. My experience here was great and it was made perfect by staff at the Grand Canyon Hostel. Their hospitality was unwavering and their energy inspiring.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Sty 2016
7.7

Nice staff, nice guests, great location and good value for money. I enjoyed my stay at the hostel in Flagstaff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2015
9.4

The hostel had a very home-y vibe with two living room areas and kitchen access. The location was nice-- near the downtown area with lots of restaurants within walking distance. The only thing missing were lockers, but the rooms had locks on them so it wasn't really a big deal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Gru 2015
9.1

Staff were fun and helpful, rooms were nice and warm and beds were comfy. Would definitely stay here again next time I'm in Flagstaff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.