Hostelworld.com

Grand Canyon Hotel Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
Grand Canyon Hotel Hostel Located at 145 West Route 66, , Williams.
Grand Canyon Hotel Hostel
USA
Williams AZ 86046 145 West Route 66
86% 178
35.2502979 -112.1881127
Grand Canyon Hotel Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Wrz 2015
6.9
Przetłumaczone przez Google

Bardzo mały pokój. Ma okna, które może być otwarte. Nie ma kuchni, tylko lodówka i kuchenka mikrofalowa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2015
6.0

As with the other comments, we had a private room, which was more like a cupboard in the corner of the room. Having read the reviews I did know what I was expecting, but I was still a little surprised that the wall and door of the 'room' did not reach the ceiling which meant that from a sound point of view you were in the main room. perfectly adequate as long as you go in knowing what you are getting.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sie 2015
9.1

Super Hostel. Mit Parkplatz! Lage recht gut (mit Auto unterwegs gewesen). Noch recht neu alles.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo przyjazny i pomocny

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2015
3.7

NOT RECOMMENDED!! Wir kamen eine halbe Stunde nach dem möglichen Check-in an dem Hostel an, da wir uns verfahren hatten und wurden nicht mehr auf die Zimmer gelassen! Die Dame an der Rezeption bat uns ein Zimmer für 150$ an, was wir natürlich nicht gemacht haben. Verbrachten unsere Nacht im Auto (Toyota Yaris ist für zwei Personen nicht zu empfehlen....). Wenigstens konnten wir am nächsten Tag die Dusche benutzen. Das Geld haben wir NICHT erstattet bekommen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • lenawoerle
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Lip 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Świetny hostel! Trudno precyzyjnie taki dobry! Miasto jest bardzo ładne! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2015
6.9

Booked a private room for 70$ to find that is was just a cubicle in a very large room. We could hear everything and would wake up when the lights were turned on, had a hard time sleeping from all the noises. The people were very friendly, the staff was excellent, however we were surprised as to how much we had to pay for what we got.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2015
6.9

1) Private rooms did not have a ceiling and were only enclosed by a partitioned wall with the common dorm area. Therefore, just as noisy as the dorm. 2) Not very secure for valuables. 3) Light was on till mid-night and possibly timed to go off automatically at that time. 4) In single bed room, only one occupant was allowed in a room because of fire code compliance.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2015
8.6

The staff was extremely nice and helpful. The location was a bit noisy - it's on the main street of town and it was a busy weekend compared to most.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Cze 2015
9.7

Beautiful space - a welcome home away from home for the weary traveller

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.