Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Canyon Hotel Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Sie 2017
9.1

The hostel is quite basic but provides everything you need for staying close to the Grand Canyon. We slept in the single rooms which were small but cute :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
8.0

Just needed a place to crash before boarding Amtrak. Fit the bill. Front desk staff was very helpful. Could maybe use better pillows.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • victoriahayes337422
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
4.6

Los baños estaban sucios, y para la cantidad de gente que hay en el hostel son pocos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Lip 2017
9.4

Not your normal hostel, it had single beds instead of bunks in one big room,which I preferred. It was really easy to meet others as it was small, but this is great I thought, as everyone gets to know one another. There wasn't a huge social side, as everyone is wrecked from going to the canyon, it is very chilled and friendly. The Grand Canyon was just straight down 64 from the hostel and an easy drive. Staff were the most helpful and welcoming I have ever met. They couldn't do enough to help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2017
9.7

A really cute place. Really comfy beds and two bathrooms. It's just off the main road in Williams and has parking! It takes about an hour to drive to the Grand Canyon or there is a train from Williams. Great location and lovely little hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
22 Maj 2017
10.0

Hatte das komplette Haus für mich, als einziger Gast. Von daher top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
8.9

Man sollte keine Probleme damit haben, den Schlafsaal & das Bad mit Frauen und Männern zu teilen. Hatte einen guten Aufenthalt! Das Hotel ist "old Fashon" hat aber dadurch seinen gewissen Reiz! Ist sauber gehalten. Hat eine kleine Küche, welche mit dem Nötigsten ausgestattet ist. Kleiner Kühlschrank zur allgemeinen Nutzung. Kleine Schliessfächer für die Wertsachen - eigenes Schloss mitbringen! Angenehme Matratze. Preis-Leistungsverhältnis top! Würde wieder kommen! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2017
7.1

We booked a private room, which had a door, but the ceiling was open with the dorm. So basically you had to go through the dorm to reach the bathroom. And you could hear everything from the dorm. So it is not really a private room, although during our stay it was ok, because there were only two more in the dorm. I would not have paid for a private room otherwise.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.