Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Granados Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 347 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 347 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Mar 2017
8.3

Esta lindo y muy amable los que trabajan ahí

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
7.4

Muy lindo hostel... tranquilo y seguro! Lo unico malo que habia feo olor en la cocina.. cuando se abria la heladera o el cesto de basura. Y que una de las recepcionistas (rubia) fue bastante grosera.. la saludabamos con una sonrisa y ni siquiera nos respondia... eso no nos gustó. Fuera de eso, todo bien! Nos gustaria volver a hospedarnos aqui!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sswatt02
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
23 Sty 2017
7.4

Bueno lugar, uma ótima opção em San telmo. Pra quem curti a noite .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Sty 2017
9.1

Very friendly staff always helpful spoke really good English the location is really good right next to market on a Sunday! Bathrooms could done with better clean but other than that all good would come back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
9.1

I spent the new year there. Staffs are friendly, places are clean and comfy. It is closed to the Casa Rosa. I like this place and will definitely recommend. One bad thing is the wifi signal doesn't reach the room, you hv to goto corridor for it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Gru 2016
8.9

Nice hostel, excellent situation and staff friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Gru 2016
8.9

Good place and helpful staff , close to city center

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Gru 2016
7.4

Excelente ubicación, pero falta limpieza

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Gru 2016
6.6

L'auberge est sale, les lits avaient des punaises de lit. Pas de clés pour les chambres et des salles de bain mal entretenues. Mais l'ambiance est sympa (avec un bar) et le staff est sympa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
10.0

Qué buena mi estancia en este hostel. Me quería quedar 3 dias pero quedé 1 semana al final. Es un hostel barato y bien mantenido. El personal es genial y la gente que vive acá muy agradable, me gustaría regresar aquí un otra vez!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.