Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Granados Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 335 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 335 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 7.1
Granados Hostel Located at Chile 374, , Buenos Aires.
Granados Hostel
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires (1098) Chile 374
79% 335
-34.6159300 -58.3712765
Granados Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Sty 2017
9.1

Very friendly staff always helpful spoke really good English the location is really good right next to market on a Sunday! Bathrooms could done with better clean but other than that all good would come back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Gru 2016
8.9

Nice hostel, excellent situation and staff friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Gru 2016
8.9

Good place and helpful staff , close to city center

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Gru 2016
7.4

Excelente ubicación, pero falta limpieza

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
10.0

Qué buena mi estancia en este hostel. Me quería quedar 3 dias pero quedé 1 semana al final. Es un hostel barato y bien mantenido. El personal es genial y la gente que vive acá muy agradable, me gustaría regresar aquí un otra vez!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
7.7

Majority of guests and stuff just speak spanish, but people are very nice. You will understand why the hostel is so cheap but you get the value for your money. Breakfast was okay but bathrooms really dirty. There was no air conditioner in the room so it was quite hot and also loud in the night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Lis 2016
8.9

Nice and goood looking staff. The Commons areas were good, but the beds were well used which you could feel. I could easily stay herre again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lis 2016
6.6

The pros: there're many restaurants and bars around, easy to walk to the popular touristic streets. Cons: Wifi is only limited in the front, excluding more part of the hostel, such as in the dorms and the kitchen areas. It was quite noisy at night as the reception kept the music loud that was heard in the room upstairs in the middle of night. At some point it felt chaotic because they were working on the property dong renovation stuff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Lis 2016
9.1

I have been in the hostal before, and you can notice all the changes they made to improve this. It looks nicer and it is more fun to stay, still at the best price!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lis 2016
5.4

Chambre humide, sanitaires pas tres propres et mal conçus

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.