Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Granada Inn Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
Granada Inn Backpackers Located at Padre Alcover 10a, , Granada.
Granada Inn Backpackers
Spain
Granada Granada 18005 Padre Alcover 10a
90% 1931
37.1719244 -3.6002811
Granada Inn Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Sie 2016
7.7

El hostal era rico,buenas instalaciones, un patio central como lugar de encuentro muy agradable para estar, cocina amplia y bien equipada y cafe gratis todo el dia. Sin embargo, el internet funcionaba muy mal, lo que a mi parecer es un mínimo,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
22 Sie 2016
10.0

Awesome hostel, amazing staff. Everyone was super friendly and engaging. Beautiful courtyard lounge to hangout in and meet people. Clean rooms and very fancy bathrooms. Location is right in the heart of Granada. The hostel has inexpensive activities within it and offers reserved tickets for usually $$$$ tours/events in Granada. Highly recommend for social butterflies!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
8.9

Couldn't fault the place, plenty of room in the dorm, A/C worked well. Good bathroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
9.4

Excellent location, great price, comfy beds, good facilities, great staff. If you are looking for a cheap place, nice atmosphere and in the historic district, then this is the right hostel. One thing I loved was the bathroom with a very modern shower. I also liked the free coffee and snacks and I loved the big patio inside. one bad thing was that my food bag was taken away even though it had my name on it. I wanna believe it was someone's mistake. But the staff gave me Madeleine for breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
8.6

Prima hostel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Fatsoenlijke bedden, kluisjes. Fijne badkamer, keuken en gedeelde ruimte buiten. Locatie is fijn, dicht bij centrum. De sfeer in het hostel is oké, maar niet perse veel contact tussen iedereen. Schoonmaak kan beter. Airco werkt goed, maar wel alleen met pasje.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.4

Overall a real quality hostel for the price! The facilities and common spaces were clean, the staff were friendly and helpful, and the location was central to the main sights in Granada. The hostel also offered a lot of great services, like walking tours, tickets to the Alhambra and flamenco shows, and sangria and a pub crawl. The only drawback was the atmosphere in the evening. The patio closed at 11pm, after which everyone had to be very quiet, so the social environment was not superb.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Sie 2016
9.7

도미토리를 예약했는데 친구와 둘이 갔더니 방 하나를 통째로 주어서 좋았습니다. 카운터에서 플라멩코나 알함브라 궁전을 예약할 수 있어서 편했습니다. 다만 알함브라 예약시는 수수료가 있습니다. 편안하게 쉴 수 있는 분위기였네요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Sie 2016
9.7

Impecable! Volveria a elegirlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
8.3

Very friendly staff, clean A/C rooms, and awesome location. Lots of activities available if you're interested, and wifi throughout.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
6.9

침대불편해요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.