Hostelworld.com

Granada Inn Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,781 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,781 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
Granada Inn Backpackers Located at Padre Alcover 10a, , Granada.
Granada Inn Backpackers
Spain
Granada Granada 18005 Padre Alcover 10a
91% 1781
37.1719244 -3.6002811
Granada Inn Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2016
8.9

Great hostel! The kitchen and living spaces were really nice and clean. The location is also perfect and away from any loud streets. I found it pretty easy to meet people in the court yard also. Overall a great hostel especially if you're traveling in a group.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Maj 2016
9.4

골목들어올때 좀 으스스해요 그리고 다른 한인민박이나 호스텔은 위쪽에 있는데 밑에쪽이라 좀 떨어져있기도하고요 근데 시설은 굳 믹스돔 썼는데 운좋아서 젤큰침대쓰기도하고

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
9.1

Super bonne auberge, personnel très accueillant. Endroit propre et récent, cuisine fonctionnelle. Auberge très bien placée ! J'y retournerai avec plaisir

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2016
7.1

Está bien ubicado. Cobran 10 euros de depósito, más de lo normal. Como sucede con otros hostales en Andalucía, hablan en inglés, no en español. El personal es amable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

Ha sido el mejor hostal en el que he estado. Volveré a repetir seguro. Tienen actividades, probé la paella y el pubcrawl me encantó, conocí a gente de muchos lugares del mundo. Muy buen servicio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Andora, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

It was one of the greatest places I´ve ever been. Staff was perfect, pacient with my questions. I met many people from different countries. I tried sangria party and the paella was really taste. I´ll be back sure!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

Genial, el personal muy simpático y una atmósfera muy agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
9.1

GREAT HOSTEL EVERYTHING WAS PERFECT , I DEFINITELY RECOMMEND THIS PLACE EXCEPT THERE IS ONLY ONE PERSON WORKING AT THE RECEPTION

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Maj 2016
10.0

One of the best hostel where I stayed, nice staff and funny activities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Maj 2016
9.7

Probably one of the nicest hostels I've ever stayed in. Definitely stayed true to its name as it gave off an inn type feel. Very clean place, including the bathrooms. Staff was super friendly. Would stay here again the next time I'm in Granada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.