Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Granada Inn Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2182 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2182 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lut 2017
6.6

The sheets were a little bit gross and the pillow was horrible. There was one bathroom for 12 people, and you cannot even use the toilet it if someone is taking a shower. Breakfast was ok, but you have to choose only one option: eggs, cereals or crepe. Staff was friendly and location is great. We loved the patio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
7.4

Good location, although breakfast could be larger. Good size bunks for a 6ft 5 person, I was okay. Shame about my bunk mates snoring!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
6.6

Personal amable y ubicación bastante buena. El gran problema fue la limpieza. Las sábanas dejaban bastante que desear, las mías tenían pelos de huéspedes anteriores. Además, el aire acondicionado de mi habitación no funcionaba.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola desde Granada Inn. Soy Carlos, encargado del hostel. Siento que hubiera algún pelo en su sábana, al ser habitación compartida a veces los compañeros de habitación se sientan en las camas para charlar y esto habría podido provocar que estuviera un pelo en su sábanas. A partir de ahora estaremos mucho más atentos en las habitaciones compartidas. Te agradezco tu comentario para así poder mejorar. Saludos.

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lut 2017
8.6

Fuimos un grupo de 8 personas para pasar una noche en Granada y el sitio mereció la pena. Muy buena ubicación, la habitación muy espaciosa, con un baño en buen estado y las instalaciones muy chulas. El personal muy amable. Muy buena relación calidad-precio y si tuviera que recomendarlo, lo haría sin duda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lut 2017
10.0

No complaints to speak of. Visited in the Winter, staff was friendly, walked everywhere I wanted to got, showers were hot, bed was clean, breakfast was nice. Would recommend and come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lut 2017
5.7

위치는 상당히 좋았습니다 중심부와 가까워서 도보 이동이 가능했고 리셉션은 친절했으나, 시설적인 면에서 굉장히 별로입니다 방에서 와이파이가 잘 안됨 이층 침대 위로 올라가는 게 힘겨움 방안에 방이 하나가 더 있는데 바깥쪽은 너무 춥고 안쪽은 너무 더움 조식이 무료제공이나, 한정적이고 추가주문은 유료인데 전체적으로 부실함 가장 별로였던 점은, 도너츠처럼 건물 가운데에 빈공간을 가지고 있어서 소리가 굉장히 울림- 체크인 안내사항으로 23:00이후 조용하라는 문구가 있었으나 아무도 지키지 않아서 24:00가까이까지 굉장히 시끄러고 잠들 수 없었다

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Lut 2017
9.7

I had a great time here and it was easy to meet other travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Lut 2017
9.7

Excellent Hostel, almost perfect... Except for one of the guys in the reception staff... Really recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi! It´s Carlos, manager of the hostel. I´m very happy to know you were comfortable and happy with us here. I´m so sorry if you felt bad because one of the receptionist. I´ll try to solve this situation for the future. I hope yo come back in order to enjoy the 100% with us. See you next time!

7 Lut 2017
9.4

I can only complain about the Wifi connection, it just didn't work during our stay. Despite that everything was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
10.0

Muy recomendable, se puede conocer la ciudad caminando gracias a la excelente ubicación. Muy buena relación precio-calidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.