Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gram's Place BnB/Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
9.4

Me quedé con mis dos hijos. Para ellos fue la primera experiencia en un hostal y la pasamos fenomenal. Lo recomiendo por ser un lugar limpio, acogedor, con todo lo necesario para una estadía inolvidable. Si te gusta la música y eres retro, te va a encantar este lugar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
10.0

This place is a gem, definitely coming back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
9.7

I loved this place! Great atmosphere, awesome host and staff. You can tell in every corner of the hostel that this place is run with love and passion.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
8.3

I had a very nice stay at Gram's Place and met a lot of great people there! Rhonda was lovely and made me feel at home from the first minute. The hostel is located in a quiet neighbourhood about 20min walk from Tampa Downtown. The people at Gram's Place are really fun and it is great to hang out together in the evening at the hostel playing games or using the hot tub :-) Thanks Rhonda for making my stay in Tampa so great! Katja

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sebastianbyron
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Maj 2017
9.1

Grams place is a seriously unique hostel. It has such a warm and friendly vibe, everybody is made to feel welcome but all the staff who work there including the owner and manager. Free breakfast is available every morning. This place is one of the best hostels I have stayed in! Highly recommend it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • allisonhyder9493
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
9.7

Grams place is an oasis. Unique charm, great breakfast, a variety of comfortable, quiet areas to relax. It was a great place to stay after flying cross country before heading out on Florida road trip. Close to River walk downtown Tampa, easy access from airport. Will def stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
9.7

One of the best hostels I've stayed at! Very cozy, and a wonderful atmosphere. Great staff too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
8.9

Nice folks, friendly place to rest my head for the night. I enjoyed the international guests and great conversation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2017
8.3

Super liebe Inhaber, die einem helfen wann immer man etwas braucht. Uns wurde direkt beim Einchecken ein Doppelzimmer zum selben Preis wie zwei Dorm-Betten angeboten. Die Lage ist etwas außerhalb, wenn man kein Auto hat eventuell nicht ganz optimal für Unternehmungen. Wir haben uns die ganze Zeit sicher und gut aufgehoben gefühlt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

We had a perfect time there. Everyone was really nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.