Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gram's Place BnB/Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 414 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 414 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
10.0

Muy bueno el hostal, cerca a la estación Marion Sr, y del dowtown de Tampa, tranquila y limpia, recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
7.7

Gram's Place is a great place to stay. It is really special, loved the garden with all its details, the upper terrace.... just the bed wasn't too comfortable. The light in the room was with a motion sensor which is in one sense good, but if the light turns on every time you move while trying to sleep isn't too nice. Breakfast is included, I really liked the pancakes and eggs!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
8.3

Aunque estuve una sola noche me gusto el lugar, acogedor muy amable quien me atendió, servicios completos, para tomar transporte publico hay que caminar varias cuadras pero esta cerca de la terminal de buses.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Maj 2017
9.7

This hostel is wicked! The guys running this place, Bruce and Ronda, are so lovely and attentative - Ronda even gave us a lift to the bus station when we were leaving! The breakfast has a big variety, the wifi is decent & everywhere is cleaned often. Theres a great 'crows nest' up top to chill out in and a well set out downstairs, good for socialising. It's location is a bit out of the way, but it's walkable to the centre, especially along the lovely riverside walk! Definitely stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
10.0

Beautiful place. Lots of cool, old memorabilia and and place to chill, including a little tree loft with a hammock.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
9.7

It's a lovely place and the staff here are really nice. We played the game Clue together. Wonderful place to stay for single traveller.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
9.4

Me quedé con mis dos hijos. Para ellos fue la primera experiencia en un hostal y la pasamos fenomenal. Lo recomiendo por ser un lugar limpio, acogedor, con todo lo necesario para una estadía inolvidable. Si te gusta la música y eres retro, te va a encantar este lugar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
10.0

This place is a gem, definitely coming back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
9.7

I loved this place! Great atmosphere, awesome host and staff. You can tell in every corner of the hostel that this place is run with love and passion.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
8.3

I had a very nice stay at Gram's Place and met a lot of great people there! Rhonda was lovely and made me feel at home from the first minute. The hostel is located in a quiet neighbourhood about 20min walk from Tampa Downtown. The people at Gram's Place are really fun and it is great to hang out together in the evening at the hostel playing games or using the hot tub :-) Thanks Rhonda for making my stay in Tampa so great! Katja

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.