Hostelworld.com

Gram's Place BnB/Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 312 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 312 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.6
Gram's Place BnB/Hostel Located at 3109 N. Ola ave, , Tampa.
Gram's Place BnB/Hostel
USA
Tampa FL Florida 33603 3109 N. Ola ave
85% 312
27.9725460 -82.4635240
Gram's Place BnB/Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2016
8.9

Very good Hostel, unique

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
7.1

The female military officer was impudent, unreasonable, arrogant, disrespectful, and threatening. I called her sir only for 2 days, and then asked her what her name was. She accused me of being manipulative, a con artist, arrogant, disrespectful to others, and rude for calling her by her first name in a friendly way a few times. Also, a big lady, about 60, Hilda Washington, stole my driver's license, and demanded that I pray holy rosaries to take her diabetes on myself. She is a black witch.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
6.6

...vielleicht bin ich zu alt :-D oder es ist einfach nicht meins: Gram's Palace ist wirklich "bunt" und das muss man mögen. Die Gastgeberin war sehr nett, hat uns alles gezeigt und sich bemüht, uns willkommen zu heißen. Das Hostel besteht aus Chaos pur, was dem ganzen seinen Charm verleiht. Die Zimmer sind klein und ebenso voll, wie das Hostel, so dass wenig Platz bleibt. Die Zimmer sind ordentlich und sauber. Vielleicht mein Fehler, weil ich mich da auskenne: Fussläufig war dort nichts...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2016
6.9

Emplacement ok si vous avez une voiture, il est facile de se garer devant l'auberge. En revanche sans voiture oubliez! L'endroit est très roots, petites chambres, petits lits, draps d'enfants, lits superposés dont ceux du bas sont au niveau du sol, casiers en dehors de la chambre, lumière automatique qui s'allume dès qu'une personne bouge un petit doigt la nuit (et réveille donc les 5 autres personnes de la chambre) etc. Bref ça dépanne pour une nuit mais pas très agréable pour plusieu

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Kwi 2016
9.1

Very Nice place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2016
9.7

If you are a seasoned Hostel veteran then you'll truly enjoy Gram's Place. Fantastic staff and eclectic atmosphere coupled with comfortable accommodations and a full breakfast make this Hostel a solid destination.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Kwi 2016
6.3

beds in train room are tiny!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
9.4

Was an absolutely wonderful place to stay. If/when I come back to Tampa I will definitely stay here again. No regret

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
8.3

Strange but nice place !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fluffythesheep
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Kwi 2016
10.0

It was one of the best hostels I've been to! Very comfy and well decorated hostel, with a hot tube, bar flavor seating area and tiny sleeping arrangements. The host is very friendly and gets in conversation with the guests. I would stay another time there if I'm in Tampa area!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.