Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
Graffiti Located at Carrer D'Arago 527, , Barcelona.
Graffiti
Spain
Barcelona Barcelona 08026 Carrer D'Arago 527
75% 1528
41.4062996 2.1834683
Graffiti
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Maj 2016
5.7

Good hostel especially for the price. But the only two restrooms were rather small, needed construction and weren't very clean. The rooms were decent but the beds weren't very comfortable along with limited privacy. The best part is the balcony and the cool receptionist! Tall, red hair, very nice lady.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Kwi 2016
10.0

Good Place, located in safe Barcelona Clot district. Very close to the most important sunny Barcelona attractions. Well linked with the Barcelona Tube, - two Metro Stations just 3 minutes walk-. Good ownership and very friendly Team. Dies ist Barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.7

Excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
6.6

Las habitaciones fueron grandes pero para ocho personas un baño no es bastante especialmente por la mañana. Además no tenía seguro para las maletas etc. Si no traes objetos costosos esta bien, las camas comodas y el baño limpio. La ubicacion muy conveniente cerca del metro y de la sagrada familia.Bien relación precio-calidad. el personal asi- asi creo que podria ser un poco mas amigable y mas rapidos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
3.7

La localización y el personal son aceptables. Pero la limpieza es más que mejorable. Las sábanas tenían manchas de todos los colores, y las telas de arañas colgaban de cada rincón de la habitación. El baño muy sucio.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Mar 2016
7.4

Nice for the price, nothing special, without breaktfast, but with a kitchen one can use which can sometimes become very full. Facilities are okay, although I missed toilet paper sometimes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
8.0

I stayed for 3 nights and had a pretty pleasant experience. It wasn't perfect, but it's cheap and well worth the money I paid. For someone wanting to see the sights the location is pretty good. It's not in the touristy area but sagrada familia is close and the metro is right next to the hostel. (and a metro card is something I think everyone should get.) If you just want a cheap place to stay this is a good one. The faults are all minor things that won't ruin your trip.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
6.0

Reservo desde Argentina unos 10 dias antes, al llegar al hostel nos dijeron que SOLO por una noche mi mujer y yo ibamos a dormir en habitaciones separadas. Al otro dia me levanto y en recepcion habia otra persona diferente al primer dia. No solo NO hablaba español... sino que dijo que no nos podia hacer dormir en la misma habitacion. Gracias a que una gante cancelo habitacion, pudimos dormir juntos, de lo contrario no. En los baños no habia agua caliente UNA VERGUENZA LA ATENCION DEL LUGAR

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
8.9

à primeira vista pareceu ter sido uma péssima escolha, a entrada do edifício é assustadora, mas ao chegar a porta o cenário muda. Ambiente mto bom, cheirava a limpo, boas condições. Tudo impecável. O único contra é a dificuldade em descobrir o Hostel pois a rua é confusa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lut 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

hostel jest warto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.