Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Gracia City Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 502 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 502 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
Gracia City Hostel Barcelona Located at Carrer de San Père Mártir 18, 08024 Barcelona, , Barcelona.
Gracia City Hostel Barcelona
Spain
Barcelona Catalonia 08012 Carrer de San Père Mártir 18, 08024 Barcelona
82% 502
41.3990418 2.1578050
Gracia City Hostel Barcelona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
7.7

The hostel was really nice, so was the breakfast. Mario, the tourguide was really kind and showed us around. Only tip is that there were not enough toilets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
8.6

Stayed here for a much needed 2 nights of rest after benicassim fest and it was such a nice place to stay, in a really nice location close enough to walk to lots of landmarks and with great restaurants nearby :) the staff were super friendly but the room was a tiny bit small and the showers flooded really easily, over all it was fab

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Lip 2016
9.1

Me gustó bastante mi estancia en el hostal, el personal es súper amable, está bonita la zona en donde está ubicado y cubre todas las necesidades. Lo recomiendo,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lip 2016
9.1

La gente del hostel es muy amable, Fran nos permitió ingresar unas hs antes del check in para que hagamos tiempo accediendo a las instalaciones del hostel. La ubicación es buena, a unas 10 cuadras de plaza Cataluña. Pasamos 1 noche y todo estuvo muy bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.4

We had a lovely experience staying here , even if it was only for a night ! Staff are very welcoming and friendly . Location is ideal and the ambience was pretty good ! Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2016
9.1

Highly Highly recommended! The support staff is amazing, the breakfast was delicious, and overall was the best experience in Barcelona for me. Im definitely going back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
9.1

很不错的旅社,公共空间很大,很文艺

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
6.0

Chambre pour 8 personnes trop petite les WC et douche ensemble pas bon du tous plus de 30 personnes utilise un WC bien située dans le luxe de Barcelone mes a part sa tous et bon .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lip 2016
9.4

A nice hostel, with very nice staff! There is a big kitchen and common area, and a lot of shops close to the hostel to buy food or other stuff. The showers were a bit tiny, but clean. I liked this hostel very much and would recommend you to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
8 Lip 2016
7.1

If you want to stay in Gracia, the St Jordi is far better value for money. This hostel is fine but rooms are pokey, social areas are a bit dungeony and it isn't very social. Fine for one night though!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.