Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gracia City Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 597 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 597 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2017
4.3

Horrible. Colchones malos, olor, suciedad. Pocos baños. La ducha corta cada 15 segundos. Vale más del doble de lo que debería valer. Estafa

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
8.6

Great location-a quick walk to all the must see spots but, if you're not a fan of walks, it's about 5 minutes from the metro. Great staff-you'll have a great night out with Luciano, he's lots of fun and has excellent suggestions!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
8.0

Une auberge de jeunesse discrète qui se cache derrière une façade assez quelconque, digne d'un bâtiment HLM. Une chambre très étroite, avec 4 lits superposés alignés le long d'un couloir, néanmoins bien équipée et pratique (prises, lampes veilleuses, porte-manteaux et malles coulissantes sous les lits pour cadenasser nos affaires). La salle de bains voisine était assez propre mais les WC présents dans la même pièce que la douche s'avère assez peu pratique. Espace petit-déj / détente agréable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2017
3.4

Primeiro, vale ressaltar que o hostel é extremamente sujo, banheiros pareciam ser limpados uma vez a cada dois dias, sendo que há apenas 2 chuveiros para todo o hostel... segundo, fui ROUBADA! Lavei algumas peças íntimas e deixei na guarda da cama secando durante o dia, quando retornei, haviam mexido na minha cama e as roupas "desapareceram", a menina responsável não sabia de nada (sendo que minha roupa de cama havia sido trocada, pela limpeza do hostel) e nao se preocupou em tentar ajudar! Pess

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Kwi 2017
6.3

El hostel se encuentra bien ubicado. El colchón de la cama es muy fino e incómodo, hay pocos servicios y duchas. Nos pidieron un depósito de 10 euros por la llave y a la hora de marcharnos, 08:00 am, no había nadie en la recepción para devolvernos el depósito por lo que lo perdimos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
6.6

Photos qui n'ont rien à voir avec la réalité

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Kwi 2017
8.6

Great hostel in really cool quarter of Barcelona, but with easy access to all big sights and spots. There is a really good buffet breakfast included in the price and the female staff were helpful and friendly. However, the male staff were grumpy and only did the bare minimum. The showers are like those in swimming pools where you have to push a button every 20 seconds, there was not enough space to dry yourself and the floor outside the showers was always wet. Overall, though, I enjoyed my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2017
6.9

When you think of "hostel" for all that is good and bad about the experience, this is it. Gracia City is fairly central, but it does take a good half hour to walk to the most central attractions. The atmosphere was so-so when I stayed there, but a lot also depends on the guests you are sharing the experience with - however, the staff oftentimes seemed to not really like their job at all, although they were helpful. The bathrooms were often flooded and to few. Breakfast was above average!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Kwi 2017
10.0

Maria, Geronimo, Lara, Katy, Gin y roger fueron los mejores

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2017
8.3

Hostal bien ubicado cerca a la estación diagonal y paseo de Gracia El personal es amable y dispuesto a ayudar Hacen cenas algunos días muy buenas Las habitaciones son muy pequeñas, el desayuno muy básico y la limpieza de los baños es regular Algunas duchas no tienen seguro y toda el agua se sale dejando todo mojado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.