Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gracia City Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lut 2017
8.3

Un hostal muy bien ubicado en el barrio de Gracia. Está chiquito pero bonito. Hay pocos baños y están equipados con lo mínimo, pero fue suficiente para mi corta estancia. El desayuno simple pero con todo para empezar el día Lo mejor fue la sorpresa de la cena que está ahora también incluida, lo que permite conversar con los demás viajeros e incluso rica, hecha como en casa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
8.6

Really nice hostel in quite area - friendly stuff, nice and clean facilities and near to public transport! I would recommend it to people who enjoying the stay in hostels!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

Llegué a las 11:30 de la noche y me atendieron de lujo sin ningún problema, muy amables en todo momento. Un lugar donde volvería sin ninguna duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
7.7

Beda are a little bit small but clean. Stuff were nice and you can have relax in common areas. But the overall facility is a bit narrow and clostrophobic.. I am satisfied with money-gain relation but its not the best location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Gru 2016
9.1

UN hostel muy accesible! Calidad precio lo vale, está ubicado en una zona increíble! El personal muy buena gente muy divertidos. Recomiendo un montón el hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Gru 2016
7.7

Buen sitio para unas noches

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
16 Gru 2016
8.9

We had the twin room which was a bunk bed, Both beds squeaked. With one bathroom in our area with toilet and shower combined it made things busy in the morning. It was in a good area and not far from the metro station. On arrival she gave us a city map and showed which sites we should see which was real good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lis 2016
8.0

Our stay coincided with renovations going on in the hostel and the staff were very accommodating of the inconveniences that it caused but it still was not the best experience. The bathrooms were very small and not so clean. Walls are thin and you can hear the noise from other rooms or the street but can still sleep. The double room is very spacious and comfortable. The bunk beds are less so. The location is the best, in the middle of a residential street but still close enough to the train.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
10.0

Esperienza unica.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
10.0

Замок на личный ящик (под кроватью) открывается чужим ключем тоже, будьте внимательны.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.