Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gracia City Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 565 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 565 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
10.0

I really liked this hostel. The staff is very helpful and friendly! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
10.0

Quiet hostel in the center of Bcn city, I have met people from many countries. Recommended 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
6.6

We had a double bed private room. I would not recommend this hostel or stay here again. The furnishings and facilities are in need of renovation, bed linen was quite old and tatty and the pillows were poorly stuffed and uncomfortable. Kettle did not close properly, doors are old and prone to slam which will wake you up early in the morning. Men's showers were desperate as they flooded after every use. Hostel had no atmosphere, a ghost town at times. It was secure, good for one night maybe.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
10.0

Tudo perfeito, limpo, ambiente tranquilo, bem localizado (perto do metro, do Lá Pedrera e Casa Batlo, e do lado da Plaza del Sol, ótimo para sair à noite!), e sem contar com a simpatia de todos que lá trabalham!!! Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2017
10.0

Great hostel. Amazing staff members who are very friendly and make sure you know where everything is. You get a locker and room key so everything is secure. Free food included!! Luciano was a great tour guide and if you want to go out drinking he is the man! Thanks to everyone 😎

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
10.0

Excellent accommodation for young people like us. We have been in the room shared with other people, the facilities were very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
8.3

Un hostal muy bien ubicado en el barrio de Gracia. Está chiquito pero bonito. Hay pocos baños y están equipados con lo mínimo, pero fue suficiente para mi corta estancia. El desayuno simple pero con todo para empezar el día Lo mejor fue la sorpresa de la cena que está ahora también incluida, lo que permite conversar con los demás viajeros e incluso rica, hecha como en casa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
8.6

Really nice hostel in quite area - friendly stuff, nice and clean facilities and near to public transport! I would recommend it to people who enjoying the stay in hostels!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Lut 2017
8.0

Pocos baños para la cantidad de persona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

Llegué a las 11:30 de la noche y me atendieron de lujo sin ningún problema, muy amables en todo momento. Un lugar donde volvería sin ninguna duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.