Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gracia City Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
8.3

Friendly receptionists. Big common area. 4bed mixed dorm very cramped. Restrooms are cramped. Power outage the morning I checked out.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Cze 2017
9.1

Great place to stay for cheap. The staff was super friendly and someone was onsite at all times. Only issue was that I booked a room for my friend and I and they only gave us one key...... which made things quite inconvenient if one of us wanted to stay out and the other wanted to go back to the hostel. When we checked in, we had asked for another key and they said no. I would suggest individually booking for each member in your group in order to get your own keys.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Cze 2017
9.1

Todo bien. tienen personal toda la noche, lo cual es re bueno en caso de chek-in tardio.muy buen ambiente y limpio el lugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Cze 2017
8.9

Most perfect location in a BEAUTIFUL area. Almost next door of a lot of the greatest squares to stop, lay down on the floor, and drink the greatest local beers (referring to Plaça del Sol, place I'm in love with). Staff is great and the hostel does it's job. Not much of a party place (the "lounge", is almost always empty) but near the bars, the Carrer de Gracia and Avinguda Diagonal (beautiful avenues), and the subway and bus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Cze 2017
9.1

La estancia fue genial. Especialmente por la gente que trabaja en el hostel Roger y Luis muy buena onda todo el tiempo. También Luciano que hace los paseos por los bares y fuimos a conocer la vida nocturna de la zona pasandola de lujo. Sin dudas recomiendo ir. La zona esta bien hay que caminar 20 minutos para llegar a paz Ramblas o tomar el metro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
6.0

No hay agua caliente para bañarse. En recepción te dicen que si hay pero que tienes que esperar media hora entre cada persona que se bañe -ojo que solo hay baños compartidos así que a menos de que vayan a preguntar a cada cuarto- NO hay agua caliente. La ubicación cercana al centro, pero es una caminata de aprox 20 min al metro más cercano. Personal y desayuno bien. Mala relación calidad-precio.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Cze 2017
2.9

This is one of the worse hostels I've ever stayed in. The pictures are completely misleading so its a huge disappointment once you are there and see the rooms. The hostal itself is in a tiny building just a few blocks away from Psg. de Gracia. The rooms are tiny and there are no ensuit bathrooms. Also, the bathrooms were pretty messy and wet (not sanitary) and for some reason they had no toilette paper in them. My room in particular was really small on the ground floor right next to the street.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Cze 2017
9.7

Banheiro não esquenta agua. Único problema, o resto é maravilhoso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2017
8.3

Buena ubicación aunque para mi gusto muy lejos de la estación de metro mas cercana, buen desayuno, del personal había una chica (muy agradable y amable) y un hombre (mal rollo), no es el hostal mas ambientado en el que he estado y ya, para unos días lo recomiendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Maj 2017
10.0

Esta céntrico y todo bien,me gustó mucho

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.