Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gracia City Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 542 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 542 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
Gracia City Hostel Barcelona Located at Carrer de San Père Mártir 18, 08024 Barcelona, , Barcelona.
Gracia City Hostel Barcelona
Spain
Barcelona Catalonia 08012 Carrer de San Père Mártir 18, 08024 Barcelona
84% 542
41.3990418 2.1578050
Gracia City Hostel Barcelona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lis 2016
8.0

Our stay coincided with renovations going on in the hostel and the staff were very accommodating of the inconveniences that it caused but it still was not the best experience. The bathrooms were very small and not so clean. Walls are thin and you can hear the noise from other rooms or the street but can still sleep. The double room is very spacious and comfortable. The bunk beds are less so. The location is the best, in the middle of a residential street but still close enough to the train.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
10.0

Esperienza unica.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
10.0

Замок на личный ящик (под кроватью) открывается чужим ключем тоже, будьте внимательны.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Makau, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
10.0

The room is huge as well as the bed. Sleep well at night. Here give you the atmospher just like home

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Paź 2016
5.4

The rooms and bathrooms were much smaller than they looked in the picture. So were the communal areas. The bathrooms were pretty uncomfortable. We didn't see any other hostelers in the common areas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • marisahipecoor
  • Gwatemala, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Paź 2016
10.0

Me encanta este hostal, todo el personal es muy amable y atento con los clientes. Buena ubicación y muy limpio. Lo super recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Wrz 2016
8.9

Awesome hostel. Great location, good atmosphere and nice staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Wrz 2016
6.6

The Hostel was definitely lacking. It didn't have a strong social atmosphere to it and the common area is below ground with no natural light. The walls are thin so you will hear what everybody else is doing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • davegrunstein
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Wrz 2016
9.1

Great location, great facilities, staff was very helpful and really approachable. Would recommend to solo travelers as there is a great common room downstairs! Overall very pleasant stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
7.7

L'ostello si trova in un'ottima posizione, a due fermate di metro dalla Sagrada familia.La prima notte non abbiamo dormito perché in camera con noi c'era un signore anziano che russava, però questa non è ovviamente colpa del l'ostello, Il personale è gentilissimo e i bagni e le camere sono abbastanza puliti. In camera c'è spazio per mettere le vostre valigie completamente al sicuro, ma il lucchetto costa 5, e sul dépliant c'era scritto che servivano solo per cauzione.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.