Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Goodnight Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 2702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 2702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Pakistan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

Amazing :) !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2017
10.0

Great hostel and friendly and helpful staff!! Locations is awesome and staff will do anything for you to have a great stay Can definitely recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2017
9.7

Los empleados son fantásticos! Todos me incluyeran del principio! El desayuno fue increíble. Tengo muchas ganas de volver a Lisboa y esta hostal! Voy a recomendar Goodnight Lisbon a todos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2017
10.0

One of the best atmospheres I've encountered travelling. The people that are attracted to this hostel are all really open and friendly, and the staff are so helpful and fun. The breakfast is an absolute delight every morning too. You must take the walking tour with Wild Walkers- really hilarious tour guides who give you a real slice of life in Lisbon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Kwi 2017
9.4

Decent hostel in a great location. Not as nice as the first hostel i was in but still a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

I had an incredible stay at Goodnight Hostel! The staff was so friendly and helpful, the other guests were friendly. The common areas in the hostel looked like a living room and dining room and felt comfortable to hang out in, which fostered a communal vibe among guests. One night the hostel provided a delicious home-cooked meal for only 8 euros which provided such a welcome change of pace from other travel food. I would certainly return to this hostel if I come back to Lisbon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

I stayed here during the easter long weekend. Staff were fantastic and helped me book a cab to the airport and also explained how to get to Porto by train. The rooms were clean. Shower was hot and strong and clean. I stayed in a private twin room. The only downside would be that my room was very clean but abit humid and had a mouldy smell to it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

Felicidades a todo el equipo del hostel, el personal es increíble (Victor nos ayudó en todo momento y estamos muy agradecidas por tus consejos y lecciones de portugués :) ), los desayunos de Maria son una perdición ( muy recomendable despertarse pronto para disfrutar de sus increíbles crepes). La localización, limpieza, habitaciones muy espaciosas,baños en perfecto estado y actividades en el hostel son más que positivas. Absolutamente recomendable y estamos esperando repetir la experiencia !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
9.1

Top Hostel. Wir waren im Doppelzimmer. Die Zimmer zum Hinterhof riechen etwas modrig, da im Hinterhof wohl nicht oft sauber gemacht wird. Versucht ein Zimmer vorne raus zu bekommen. Abgesehen davon, alles sehr gut.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
10.0

Best hostel in Portugal! Staff were awesome especially Gabriel! Free breakfast was the best I've ever had and the dinner they served was delicious. Would 100 % recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.