Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Goodnight Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 2,648 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 2,648 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
Goodnight Lisbon Hostel Located at Rua dos Correeiros 113, 2nd, , Lisbon.
Goodnight Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon 1100-163 LISBOA Rua dos Correeiros 113, 2nd
95% 2648
38.7112576 -9.1375780
Goodnight Lisbon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
10.0

Great place with a great atmosphere. Offered sangria and outings for dinner. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

Adorei a minha estadia com as minhas amigas no Good Night Hostel. Recomendo e regressarei em breve! Pessoal é simpático e muito disponível. O ambiente é acolhedor, relaxado e familiar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
10.0

Comfortable place to stay in the center of everything in Lisbon. The staff were amazing. Very accommodating to everyone's needs. Breakfast included was filling and delicious every morning. Full kitchen for whatever you need to make your own meals as well. Very happy with our stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alexisurrutia
  • Chile, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Lis 2016
10.0

It was freaking awesomeeee. To many stairs tho haha Love this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
10.0

Consigliato vivamente sia per chi vuole visitare semplicemente la città sia per chi è interessato ai divertimenti notturni. L'ambiente è molto accogliente e il personale è molto disponibile . Consiglio di utilizzare i servizi offerti dall' ostello tra cui il walking tour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

Oh my god! It was amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lis 2016
6.9

Great location, atmosphere, and staff. Restroom were not maintained/clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
8.9

Only stayed there before leaving for the airport the next morning. It was okay, good location, but a bit too expensive for what you get.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
9.4

Ottima posizione, struttura accogliente, arredamento retro molto originale, personale friendly. Ho soggiornato in camera tripla, letti comodi, compagni di stanza simpatici e rispettosi. Bagni puliti. Colazione varia a buffet, con crepes preparate al momento o torte fatte in casa dallo stuff . Possibilità di aggregarsi a gite guidate nei dintorni di Lisbona. Abbiamo trascorso momenti piacevoli in compagnia nel salottino dell'area comune e scoperto il fado moderno...grazie!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
8.9

Very relaxed place to stay. At least from my experience, not the place to stay if you want to go out and party but it is nice and quiet and the free breakfast is good. The organized dinners were a good way to meet and chat with the others staying there, but other than that it was a bit anti-social (although it was during low season so maybe this isn't the case in high season. Overall felt very safe and the free sangria was on point.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.