Hostelworld.com

Goodnight Lisbon Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 2669 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 2669 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
10.0

Ho passato solo una notte in ostello ma posso dire che l'accoglienza è stata ottima e il personale gentile. Camerata mista piccola ma funzionale, sicurezza ok e bagni pulitissimi. ottimo prezzo in relazione alla posizione centralissima. Ci tornerei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • AndyRenmei
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
23 Gru 2016
9.4

Friendly staff, great location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Gru 2016
8.6

Everyone was quite friendly here - big shout to Fabio who is always happy to help with anything. The pub crawl is reasonable, location is great in the city centre, showers are hot and have good pressure and the rooms are decent. My only complaint is that the dorm can get stuffy with six guys in there. It was winter so heating was quite good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
10.0

Es el mejor hostel que he estado, magnífico personal, delicioso desayuno y buen buen ambiente. No encontré nada malo. 100% recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Gru 2016
9.7

Good hostel. Not a party atmosphere but still met tins of people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Gru 2016
9.7

Adorei minha estadia no Goodnight Lisbon , todos os funcionários foram amaváveis e atenciosos. Gostei muito também do Walking tour com a Sofia . Fiz amizades e passei dias e noite agradáveis no Hostel e em Lisboa foi tudo maravilhoso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Gru 2016
10.0

This music in the main room is gangster, so are the pancakes in the morning. If you're into parcour the bunks are also great. would go again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • saunders1993
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
7 Gru 2016
10.0

I can't think of anything wrong with this hostel, great people, great vibes, great food, the list goes on... Super cheap when we went in November too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Gru 2016
9.7

Realmente muy bien . lo recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
3 Gru 2016
10.0

Great looking interior, even the dorms are beautiful. Nice staff but nice in the sense of nice like common friends, not like entertainers. I like that! Feels like coming home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.