Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Goodnight Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 2751 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 2751 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Cze 2017
9.4

The staff were very friendly, the location is extremely central, and the hostel was fun. But keep in mind they have no air conditioning and 6 flights of stairs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
7.1

Wir waren für 5 Nächte in einem Doppelzimmer. Das Bad teilte man sich mit etwa 3 weiteren Pärchen und so kam es kaum zu Wartezeiten. Die Matratze war leider schon etwas durchgelegen und sehr weich. Während unseres Aufenthalts hatten wir tagsüber 37 Grad und nachts noch immer 28 Grad. Es war unerträglich heiß im Zimmer und da konnte der Ventialtor auch nicht mehr viel ausrichten. Wir würden uns deshalb beim nächsten Mal für eine Unterkunft mit Klimaanlage entscheiden.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
10.0

Amazing location, great staff! The lockers are a lifesaver, enabling me to explore the city without worries. If I had a longer stay I would have joined the events and tours they organize daily — they all seemed fun!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2017
9.7

Everything was great. The reception is open 24/7, there are daily events happening and they have clean facilities. Overall great place to stay at!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2017
10.0

Amazing place, Amazing people, Amazing time, will stay again!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jordania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Cze 2017
10.0

Best Hostel in Lisbon totally recommended !! They people working there are totally dedicated to make your stay on of the best stays ever. Its location is so strategic that you can go to most touristic sites within 10 minutes walking. The food is decent and satisfying.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
9.7

Very nice hostel, very clean and tidy and great location. Staff were amazing, you really want to stay longer. Thursday's dinner is worth it. Have nothing bad to say about the hostel. Showers and toilets are clean and brand new. Same thing with the rooms. I would definitely recommen it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Cze 2017
9.7

Without a shadow of a doubt one of the best hostels I've stayed in. The hostel is tucked away down a main street but noise was never an issue and location wise it's difficult to do much better - you're just a couple of minutes' walk from metro stations and surrounding area is enthralling. Staff are laid back, exceptionally friendly, and particularly keen to ensure that the hostel has a great atmosphere. I can't recommend the hostel meal enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
10.0

Nicest shower I've ever seen in a hostel! Great breakfast and all the staff are amazing, especially Victor!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
10.0

Bonne ambiance, personnel sympa, beaucoup d’étudiants. Propre, dîners et excursions organisés. Salle de bain mixte, ne fournissent pas les serviettes. Bon rapport qualité prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.