Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Goodnight Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 2,537 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 2,537 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
Goodnight Lisbon Hostel Located at Rua dos Correeiros 113, 2nd, , Lisbon.
Goodnight Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon 1100-163 LISBOA Rua dos Correeiros 113, 2nd
96% 2537
38.7112576 -9.1375780
Goodnight Lisbon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lip 2016
10.0

Victor and Fabio, you guys rock! Cheers man!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
10.0

Superbe auberge vraiment rien à dire! En plus de ça un gros déjeuner copieux. Je recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Lip 2016
10.0

Awesome place to stay in Lisbon. Hundred percent recommend! Great hostel for groups and solo travellers. The hostel is organised so you are always meeting new people. Staff were great too! They were really involved in the hostel life and that really made a difference. Top notch!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lexphillips8539
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
10.0

Great location, great staff, great stay! Thanks so much guys, you make it feel like home :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
10.0

Very cool staff, clean, nice atmosphere... Nothing more to add :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
10.0

Awesome. Great vibe. Great location. Very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
10.0

Such a great place to stay! Great people and great sangria ☺️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2016
8.3

This review is for the four bedroom dorm. It got so hot in there that I woke up at 5:30 in my sweat and couldn't go back to sleep. The room is also super small so once everyone has their luggage on the ground there is barely any walking space. If you stay in room 1.3 bed C you will not get any breeze from the window. Even during the day the rooms are super stuffy. Thankfully I was only there for one night and out most of the day. Other than that the location is great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lip 2016
10.0

My sister and I had a wonderful experience here. All of the facilities were convenient to use and clean. Most importantly, Goodnight Lisbon felt like home - great vibes! We loved hanging with the staff (heyyy Victor and Fabio) And fellow travelers in the cozy common areas. Thanks for the stay guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Houdaa
  • Maroko, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
9.1

C'est vrai que j'y étais le temps d'une nuit... A peine 8 heures et à dormir dans ce hostel mais du peu que j'ai pu voir j'étais très satisfaite pour une première expérience ... Ceci dit pour ceux qui ont le réveil léger, ils vont souffrir très tôt le matin. En général très belle expérience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.