Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Goodmorning Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 2791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 2791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2017
9.1

I had a great experience here. The staff and fellow guests were all great. Unfortunately three people had their things stolen from my room, so that was a little unsettling. Make sure you bring a 2 euro coin so you can use their lockers (it's refundable) and definitely lock your stuff up!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2017
10.0

Thats an amazing place to stay!! Kind staff, you have several rooms to hang out, a big breakfast and you meet a LOT of people! Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Maj 2017
9.4

I had the best stay at Goodmorning hostel! The rooms and location etc are all good but what puts this hostel above others is the staff and atmosphere. They run daily tours and also evening dinner activities. I did 2 of the tours with Joao and think he was amazing. All the staff offered advice on cool local spots and were friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Maj 2017
9.1

좋은점 위치 스텝의 해피해피 친절 완전 친절함 세상에 조식이 와플 토스트 나오는 건 처음봄 화장실 세면대 여러개라 좋음 화장실에 드라이기 있어서 좋음 나쁜점 침대가 삐걱거림 약간 늦게까지 시끄러울수있음 호스텔을 쭉 써본 결과 엘베 있는 호스텔은 없을듯

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
10.0

Great staff great breakfast great area not so great roommates

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.7

Com certeza pretendo voltar, pessoas alegres que promovem sempre a integração entre os hóspedes, muitas atividades internas quando as pernas não aguentam mais caminhar pela cidade, café da manhã excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
10.0

big family!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.1

Great breakfast, lovely staff, clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
10.0

First time staying in a hostel and it was AMAZING! The cooking class was so fun, the parties were a blast and the walking tour was awesome! Would highly recommend it to anyone traveling to Lisbon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you! Hope to see you soon, we have so much more to show you ;)

16 Maj 2017
10.0

This was a fabulous hostel and we very much enjoyed our stay. We stayed one night in a double private and another in a 6-bed mixed dorm. Both facilities were clean, well-maintained and very comfortable. Personal lockers were available for locked storage, individual curtains by each bunk for privacy in addition to two outlets and a reading light, a hot breakfast in the morning. Desk staff was very helpful and coordinated lots of activities for solo travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for staying with us! Next timr try to join us in Arrábida Tour, the beach is awesome! Regards

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.