Hostelworld.com

Goodmorning Lisbon Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 2,008 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 2,008 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
Goodmorning Lisbon Hostel Located at Praca dos Restauradores, n. 65, 2º, , Lisbon.
Goodmorning Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon 1250-188 Praca dos Restauradores, n. 65, 2º
97% 2008
38.7156359 -9.1409629
Goodmorning Lisbon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2016
10.0

Great staff and amazing breakfast. Loved the decor and environment. Only con is my bunk bed was set up head-to-head with another and if I switched directions it was right at the room's entrance. Probably room dependent though. I would highly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2016
10.0

Great social atmosphere, super helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.4

The hostel was too notch. The security and location, and cleanliness were great. The staff created a friendly atmosphere. Unfortunately, I don't remember their names, but the guys helped create a friendly party atmosphere, and the Polish girl at the front was a peach. The only reason facilities is in the middle is that getting up before everyone in a 10 person room tends to wake a couple people up unintentionally. Other than that, it's perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
10.0

El hostel esta muy bien ubicado, el staff es nuy amable y siempre muy bien predispuesto. Hay buen clima, por las noches se organizan cenas o actividades en el salon compartido pero no he tenido complicaciones para dormir cuando no quise participar. El desayuno esta muy bien. Para ser compartidos los baños estaban muy limpios!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
10.0

Lovely friendly hostel. Great staff, accommodation and food!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fairy704
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Maj 2016
10.0

The people from this place definitely know what you want and what you need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

I had such a great time here. It's so easy to meet other people by all the organized activities. And the staff is so extremely friendly. You can see that they like their job and are really willing to help you out any time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
9.1

This hostel was awesome and social! I met some amazing people. The breakfast that is served is awesome and most of the staff (except for one guy) were incredibly helpful and nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
10.0

One of the best hostels I've stayed in. Great crowd, great breakfast, great walking tour.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.7

When I got there at 10pm I was warmly welcomed with a glass of homemade punch. There was also a Karaoke singing going on, where I had the opportunity to get to know everybody. For breakfast they serve homemade waffles, toast-sandwiches, sliced apples, coffee, milk and fruit juice. I was impressed. The staff is really nice, they're always there for you. They organize trips, sight-seeings, bicycle-tours and bar-crawls for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.