Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Goodmorning Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 2890 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 2890 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lip 2017
10.0

Look no further and book this hostel. As a person who has backpacked Europe often, this was by far the best hostel I've stayed at. The staff and atmosphere was amazing. The hostel tours and food was great. Bar crawl, walking tour, biking to Belèm and day trip to Sinatra are a must! And I did it all through hostel! It's extremely clean and right next to metro! Just book it! You'll have a great time and meet the best ppl with friends or traveling solo! You won't regret it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • luizamissu2313
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lip 2017
9.7

Café da manhã muito bom com wafel e nutella. Tour de bike até Belém muito agradável. Atendentes muito atenciosos. Volto com certeza a ficar neste hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
9.7

Perfect location, fun atmosphere, nice/clean/modern rooms. All beds have their own outlet, lamp, curtain, and 2 USB ports. Very impressed. 10/10 would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
8.9

It's got to be one of the nicest and friendliest hostels among the many I've stayed in!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • marauccilea4426
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
10.0

Parfait de A à Z. Lhostel est bien situé, la déco est super, la bouffe excellente, et la team à rendu mon séjour exceptionnel, ils sont géniaux!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup! :)

7 Lip 2017
10.0

Great people and great place from the minute you walk in someone is there to make sure you have a good time and get everything you need done! Love it definitely coming back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2017
10.0

Great hostel to have a good time and meet all kinds of people. The staff is lovely and you won't run out of activities to do. Close to the best parts of Lisbon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • danielriley9332331
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
10.0

Very good experience

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lip 2017
10.0

Absolutely amazing experience, best hostel and the most welcoming staff! A lot of stuff going on too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lip 2017
9.1

A very good hostel which I can recommend! Excellent social areas, clean and safe with a central location. Comfortable beds i air-conditioned rooms. Maybe somewhat loud music from the pub pretty much all the time (also nighttime), so good earplugs are necessary.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.