Hostelworld.com

Golden Tram 242 Lisbon Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Golden Tram 242 Lisbon Hostel Located at Rua Aurea 242, , Lisbon.
Golden Tram 242 Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon Lisbon 1100-065 Rua Aurea 242
90% 300
38.7117683 -9.1390049
Golden Tram 242 Lisbon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
1 Kwi 2016
8.6

Great location and very helpful staff. Comfortable beds, also

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja .. Personel i wyposażenie. € 2,50 litra .. Nie może się nie udać

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
10.0

El hostel está genial para pasar en Lisboa unos dias! Las habitaciones están en muy buen estado, las camas muy comodas y los baños muy limpios. Es una zona muy tranquila y tienes todo a muy a mano. Precio-calidad excente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juananmat
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 42 Recenzje
5 Lut 2016
10.0

De los mejores que conozco en todos los aspectos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sty 2016
7.4

J'ai beaucoup aimé cette auberge de jeunesse. Cependant j'émets un avertissement, on m'y a volé un sac, donc niveau sécurité, cela peut être critique. Cela arrive, ce qui m'a un peu déçu c'est le fait qu'on me dise que je vais être dédommagée alors que j'attends toujours (je n'ai plus de nouvelles et cela fait 3mois). Malgré cela je vous le conseille tout de même, le seul conseil que je peux vous donner c'est de conserver vos affaires. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sty 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Brakuje zasłony na łóżkach, które były na stronie i innych pomieszczeń, a okno nie mieli blokadę. W innych bardzo dobre!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jcritten7860
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 66 Recenzje
8 Sty 2016
9.1

Friendly, helpful staff, good breakfast, free internet, great location and excellent value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Gru 2015
10.0

Accueil sympa et conseils avisés. Ajouter cela au fait que l'emplacement soit juste parfait, à deux pas du métro, de Bairo Alto et du tram jaune. Parfait!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
10.0

Fiquei 5 dias no hostel e achei maravilhoso, confesso que estava com um pouco de medo pois nunca tinha ficado em nenhum hostel, mas achei super tranquilo, seguro e muito limpo, os atendentes eram super simpáticos e a localização era ótima, bem no centro! Vale muito a pena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2015
10.0

Estuve en fin de año y no existe mejor localización para ir de fiesta y visitar los atractivos de la ciudad. Al lado de Plaza de Comercio y del Barrio alto, increíble la localización. El Staff maravilló especialmente Ronny y Pedro. Sin duda regresaré.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.