Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Golden Tram 242 Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 375 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 375 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3
Golden Tram 242 Lisbon Hostel Located at Rua Aurea 242, , Lisbon.
Golden Tram 242 Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon Lisbon 1100-065 Rua Aurea 242
78% 375
38.7117683 -9.1390049
Golden Tram 242 Lisbon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jcritten7860
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 70 Recenzje
21 Lis 2016
9.1

Great location, friendly,helpful and informative staff, excellent value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
7.4

I bought a female form and when I woke up there was a man sleeping in the dorm. When I asked for the difference in price between a female and mixed dorm they refused to give it to me even though they said it was their fault.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Paź 2016
7.7

Good location Wasn't much of a vibe for meeting friends

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
7.7

The location is great and very easy to get to from the airport/metro. Mixed review of the staff - some very happy and helpful and others more dismissive. The owners are great - very "eccentric". Unfortunately they had a school group of 59 teenagers arrive at the same time of me. These kids were very disrespectful and rude - were hanging out in the bathrooms and shower rooms, puking and making noise until 2 am. Maybe a warning to travelers to ask the hostel before hand if they have big groups.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Wrz 2016
5.1

you shouldn't believe the pictures the show at the website. we haven chosen that hostel because of the rooms and the beds, but they were completely different when we arrive, no lockers and very poor metal beds. so after 2 nights we changed the rooms to a room looking like on the picture. there are different kind of rooms but they only show the good ones. the bathrooms are very simple and not that clean, there are just some regular showers somewhere in the room... wasn't that pleased.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
9.4

Fueron unos días muy buenos el lugar esta muy bien si regreso a Lisboa me volvería alojar aquí 😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fdz-santi
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
7.1

El hostel es lindo y cómodo, y está bien ubicado. Cuando llegamos, el gerente nos dijo que el cuarto que habíamos reservado para 4 (eramos 2). Luego de un rato nos dio un cuarto para 8, y nos dijo que debía cobrarnos nuevamente el valor del cuarto completo (din reconocer el 20% pagado como reserva).Finalmente terminamos pagando más caro el cuarto de 8 que nos diero el de 4 que habíamos reservado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Wrz 2016
10.0

great place will definatley return !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2016
6.0

I wasn't too happy with the place. Staff could have been way more friendly, in my opinion the Hostel just got no atmosphere. It is clean in general and you get everything you need to cook, besides it is well located but next time I'd rather go for a place with more atmosphere.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Sie 2016
9.1

Could use personal lockers with key in the room!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.