Hostelworld.com

Golden Tram 242 Lisbon Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Golden Tram 242 Lisbon Hostel Located at Rua Aurea 242, , Lisbon.
Golden Tram 242 Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon Lisbon 1100-065 Rua Aurea 242
86% 309
38.7117683 -9.1390049
Golden Tram 242 Lisbon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
6.9

The staff Andreia is amazing. She was so thoughtful and nice. A very nice person! The hostel is well located but the atmosphere wasn't too friendly. The showers wasn't that cleaned but the room was ok. The bed sheets was really clean as well duvet and pillow but there wasn't lockers in the room. There's no pictures of the room that I stayed which was a bad first impression once I was expecting to stay in the same room of the pictures.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Maj 2016
5.7

This hostel is located in the middle of downtown Lisbon, a good location to start exploring the city. The staff was something between ignoring you when entered the hallway greeting, friendly and explaining everything but not showing you the room (like in any other hostel I've stayed in) and pretty lazy and unfriendly. The place itself is very basic, bathrooms medium clean, no rail for the top beds. There are a lot of families and a lot of noise. Breakfast is only basic. Have had better for same$

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
6.6

Good! But the time to check in was 13:00pm and they let me in 14:30. I was waiting since 8:00 am in the reception after 10 hours fly. It was raining outside I was very very tired and had to stay a bit more. No happy with that but the place is nice and clean. Thanks!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • foxreis5055
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
27 Kwi 2016
8.3

Good vibe , cheap and clean. And theres an supermarket nearby.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Kwi 2016
9.1

Its located in the perfect place for night life and city seeing during the day as well. And also close to metro line, very very close. The room is clean and nice. The staffs were friendly, most of them. Its worth for your money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
1 Kwi 2016
8.6

Great location and very helpful staff. Comfortable beds, also

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja .. Personel i wyposażenie. € 2,50 litra .. Nie może się nie udać

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
10.0

El hostel está genial para pasar en Lisboa unos dias! Las habitaciones están en muy buen estado, las camas muy comodas y los baños muy limpios. Es una zona muy tranquila y tienes todo a muy a mano. Precio-calidad excente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juananmat
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 42 Recenzje
5 Lut 2016
10.0

De los mejores que conozco en todos los aspectos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sty 2016
7.4

J'ai beaucoup aimé cette auberge de jeunesse. Cependant j'émets un avertissement, on m'y a volé un sac, donc niveau sécurité, cela peut être critique. Cela arrive, ce qui m'a un peu déçu c'est le fait qu'on me dise que je vais être dédommagée alors que j'attends toujours (je n'ai plus de nouvelles et cela fait 3mois). Malgré cela je vous le conseille tout de même, le seul conseil que je peux vous donner c'est de conserver vos affaires. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.