Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Godzillas Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2879 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2879 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Maj 2017
9.7

Pros: - Very attentive staff - Adequately equipped for the amount of people - Free tea! \o/ Cons: - The distribution of showers and rooms is a bit confusing - 30 minutes by foot from the city centre (I'd recommend using the subway station nearby during rainy/snowy days)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • guoyimei
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
9.1

good location know..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Maj 2017
7.4

Nice stay! Good staff, very helpful. They speak well english! Good location. Lil bit noisy. Recommended. Bon séjour! Super staff, donne de bons conseils et parle très bien anglais. Bien situé. Un peu bruyant à certain moments. Je recommande ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Maj 2017
10.0

Very friendly stuff, speaks good english. Clean and cozy place with dinosaurs everywhere laundry kitchen, towels and sheets,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
8.9

We stayed in a private room at Godzillas Hostel for 4 nights. It is located very close to public transport and not far way from centre. The staff is nice, helpful and professional. The place underwent some renovations while we have been there, but they tried to keep the disturbances low. Showers and toilets are clean. I recommend this place for staying in Moscow.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Mar 2017
9.1

Great hostel, staff are incredibly helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Mar 2017
8.9

Good location and price. Communal area was being refurbished so can't really fault that. Staff were kind and helpful, although when their usual tour guide wasn't around to do the USSR tour we wanted, the receptionist offered to do it for us for the same price... Very clean and kitchen was great. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Lut 2017
8.6

Clean rooms, bathroom and kitchen. Common area was under construction, my only reason for low score on atmosphere. Very close to metro and grocery shop.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
10.0

I will go to gozzilas Hostel Again it was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
9.4

El.personal es muy hospitalario y dispuesto a ayudarte en todo momento en lo que necesites! Siempre hay te, café y agua disponibles. El Internet va bien y en general todas las áreas están muy limpias. Tiene una estación de metro a 7 minutos caminando, por lo que estás conectado fácilmente a toda la ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.