Hostelworld.com

Godzillas Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2,680 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2,680 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Godzillas Hostel Located at Bolshoi Karetnyy 6, , Moscow.
Godzillas Hostel
Russia
Moscow 127051 Bolshoi Karetnyy 6
91% 2680
55.7705142 37.6164150
Godzillas Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
9.4

I stayed in 14 Bed Mixed Dorm in this hostel 3 times. It was February and April, not a high season, so the dorm was half-booked or even less. The staff is very responsive and helpful. They kindly allow to use all facilities (except dorms) after check-out at 12:00 a.m. It's very useful if your flight or train in the evening. Overall atmosphere is typically quiet, bathrooms are always free. Minor negative point is that linens and towels are pretty old and can be with small holes sometimes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
10.0

Smashing pub crawl! Don't miss it. Godzillas number one. Moscow rocks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
8.6

Awesome free city tour!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2016
10.0

I stayed in godzilla's hostel 4 days. It was the best hostel that i have ever stayed in my life. Especially free walking tour, i could get historical knowledge about not only the most famous place such as red square and kremiln but also peripheral places too! I strongly recommend this hostel to potential customers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2016
10.0

Had a great time at Godzillas. Clean modern facilities. The free walking tour to the Kremlin really helped me get my bearings in this megapolis. And it was a very interesting tour as well. Free Russian borscht and blini were delicious on a cold Winter evening. Moscow can be a bit overwhelming at first due to its size. But very cool! Thank you Vova and Scott. Hope to see all of you again sometime!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2016
7.7

Ich hatte ein schönes Einzelzimmer im obersten Stock mit schöner Aussicht. Das Hostel selbst hat alles, was man braucht, ist ein bißchen schwer zu finden. Fußweg zum Kreml. Insgesamt auf jeden Falle zu empfehlen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Lut 2016
6.9

The staff were great and there was plenty of space. I stayed here 5 years ago and the place is looking a bit tired now. The kitchens were not very clean and the equipment wasn't in good working order. The dorms were okay but nothing special. I will probably try somewhere else next time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2016
10.0

Godzillas was very quiet, although I stayed in mid-January. Still met some like-minded travelers and had a great time. Facilities are immaculate. Staff went out of their way to help me navigate around Moscow. Special thanks to Vova. See you guys again soon after my journey to Siberia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Świetny hostel, świetna lokalizacja, wspaniała kawa! Pracownicy byli bardzo przyjaźni i gościnni i byli pomocni w naszej zmodyfikowanej trasy. Na mojej drodze do przechowywania bagażu I zsunął się po schodach i boli mnie za ramię źle. Następnego dnia poszłam do szpitala, na szczęście nie został uszkodzony. Zadbaj o śliskich schodach i spróbuj znaleźć rozwiązanie!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
9.4

Personale gentile e disponibile a dare ogni tipo di informazioni. Quasi sempre sincronizzati sulle attività del giorno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.