Hostelworld.com

Go Hostel Lisbon

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 7.1
Go Hostel Lisbon Located at Rua Maria da Fonte 55, , Lisbon.
Go Hostel Lisbon
Portugal
Lisbon 1170-022 Rua Maria da Fonte 55
77% 212
38.7231864 -9.1319775
Go Hostel Lisbon
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2016
4.9

A cozinha tem falta de higiene, utensílios e materiais com alguma sujidade. Teto do quarto com a tinta a cair, falta de portadas numa das janelas do quarto, janela não fechava totalmente, além da luz entrava frio. A porta de acesso aos quartos não fechava e esteve a noite inteira a fazer barulho. Casas de banho sujas e após avisar que estavam sujas nada foi limpo. Funcionários pouco atenciosos. Pequeno almoço fraquinho. Sala do pequeno almoço com as toalhas sujas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

Perfect and fonctionnel, cheep and realy equiped. Competent personnel add to this. A good place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Kwi 2016
7.1

No está mal, pero el internet no llegaba a mi habitación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Kwi 2016
8.0

Thank you so much for the upgrade! We got moved into a 3 bed private room that was spacious and made our trip great. Really loved the garden and made me want to come back in summer! Kitchen could've been stocked a bit better with bowls, more pots and knives. And there are no lockers. But other than that, we liked the location and would stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Kwi 2016
10.0

Great hostel in the centre of Lisbon, just few minutes from a metro station and definitely one of the cheapest ones where I've slept. The breakfast was good and I liked the old building as well. Can be definitely recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
8.9

La posizione è eccellente,così come gli spazi comuni; il giardino coi glicini,semplicemente magnifico!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Kwi 2016
7.7

Busy hostel close to the metro station. 3 stops away from the city centre so not much around in terms of food options. Wifi only available in the common area. Good breakfast provided. Staff weren't overly interested in talking to the guests or providing information (never saw them smile once). But overall not a bad place to stay for the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
7.1

Great concidering the price. They should remember to clean the mens bathrooms more often (An smashed bottled was on the floor for some days in a row).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
4.9

Acordei com várias picadas de inseto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
8.3

Esta bastante bien ubicado, ha sido una experiencia divertidisima. El personal muy amable. Hay que tener en cuenta que es un edificio viejo y hostel. El único punto negativo es por el moho. Pero eso se puede solucionar con lejía amarilla. Volvere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.