Hostelworld.com

Globo Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Globo Hostel Located at Sarajevska 2, , Sibenik.
Globo Hostel
Croatia
Sibenik 22000 Sarajevska 2
89% 198
43.7325148 15.8938291
Globo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2015
7.7

A Great hostel for a one-night stay. About 50 meters from the bus station, you 'll reach everything in Šibenik with a comfortable walk. The rooms are clean, the beds comfy. Not recommended for longer stays though, as the kitchen is tiny: one small fridge, almost no kitchen utensils.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2015
8.0

das hostel ist sehr zentral gelegen. es befindet sich nur einige meter vom busbahnhof entfernt. allerdings ist es auch nachts dann dementsprechend laut, wenn man ein zimmer zur busahnhofsseite bekommt. die hostelmitarbeiter sind nett und hilfsbereit und sauber war es im großen und ganzen auch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sie 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Czułem się bardzo mile widziany w tym hostelu i doceniają życzliwość personelu i ich pomoc, kiedy najbardziej potrzebowałem. Dziewczyny pracujące w schronisku nie pozwolił mi zostawić bagaż ostatni dzień mojego pobytu w Sibenik, gdy poszedłem do Krka NP, i pozwól mi wziąć prysznic potem w celu pozostawienia Chorwacja świeże i szczęśliwy. Zdecydowanie polecam ten hostel ze względu na położenie (przy dworcu autobusowym) i personel :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2015
9.1

Great hostel and great location! loved the staff. The kitchen was too small though, and needs a renovation.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2015
8.9

There are lockers but you have to bring your own lock. Rooms are air conditioned, but common spaces aren't and get really, really hot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • totheroots1981
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Sie 2015
9.4

Cool staff !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
10 Sie 2015
5.7

Booked a double room - Got a room with two single beds pushed together and no window, we couldn't even find a vent. The staff was being very professional though, we got another room which consisted of two single beds as well but had a window, even if it was souterrain. It's boiling hot inside the building, much hotter than outside. No privacy in the showers as they are only separated by semi-see through curtains. Bathroom was dirty every time we used it. Location was convenient though.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Sie 2015
9.7

Almost everything was good except: fridge too small for too much food, wifi only works in the room, no proper common area. The staff were very nice and the place was cozy and clean. Right next to the bus stop and 5 min walk to everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2015
7.1

It was a cosy little hostel, easy to find. The staff was friendly and helpful. The hostel had free wifi, but we where unable to access it from our room. Toilets missing paper.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2015
5.4

Nous avons dormi dans un "placard" sans fenêtre, impossible d'aérer, il y avait une très mauvaise isolation et les lits n'étaient pas confortable.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.