Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Globetrotter Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Globetrotter Hostel Located at Aleja (Avenue) Wyzwolenia 10/127, , Warsaw.
Globetrotter Hostel
Poland
Warsaw Aleja (Avenue) Wyzwolenia 10/127
85% 184
52.2198995 21.0214161
Globetrotter Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Węgry, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
8.0

We enjoyed staying at the hostel, it had a nice atmosphere and it is situated in a really beautiful, friendly neighbourhood. It wouldnt hurt the rooms to be vacuumed though...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Wrz 2016
6.0

Only stayed here briefly so my views are based in limited information. The reception girl was wrapped in a blanket looking quite disinterested when I arrived around 7pm. The bathroom I used was a bit grubby but might have been timing. Good for what I wanted as a stay over between travel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Wrz 2016
8.3

+ good location + friendly staff -small towels -almost no hooks in the bathroom

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
22 Wrz 2016
8.9

This hostel was the perfect break from the large hostels I've been staying in. It is quiet, clean and relaxing. Not having a common space or tables in the kitchen made it difficult at times, but the place is too small for that. The rooms however feel spacious and the bunks are large.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Sie 2016
9.4

작은 호스텔인데 좋아요. 한층에 모든게 있으니 일단 동선이 간편합니다. 방에서 와이파이 잘 되구요. 위치도 좋고 조용합니다. 직원분들도 친절. 하지만 9시 - 23시 에만 리셉션이 열어서 새벽에 도착하거나 할시엔 미리 들어가 있다던지 그런 것이 힘듬. 저 같은 경우엔 운 좋게도 새벽6시에 도착해서 못들어가고 있었으나 게스트가 나오는 길에 들어가서 로비에서 쉬다가 9시에 직원분 출근하고 11시 쯤 (원래2시) 체크인 하게 도와주셨음.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
10.0

Great location, cozy flat that makes you feel like coming back home after the day rather than a hostel and lovely, interesting people-both staff and fellow guest. Would deffinitely come back if re-visiting warsaw one day :).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
7.1

This hostel definitely need more bathrooms! location is good, the staff helps enough.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
1 Sie 2016
6.9

Only two bathtooms/toilets for 24 people

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

there are three bathrooms for 24 people

  • bhabgood81
  • Nowa Zelandia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Lip 2016
10.0

Great staff, great place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.