Hostelworld.com

Globetrotter Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
Globetrotter Hostel Located at Aleja (Avenue) Wyzwolenia 10/127, , Warsaw.
Globetrotter Hostel
Poland
Warsaw Aleja (Avenue) Wyzwolenia 10/127
84% 159
52.2198995 21.0214161
Globetrotter Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Mar 2016
7.7

I lost my wallet on my last day here. Was so sure I left it on my bed, and the cleaner lady came and said she knew nothing about it. The front desk girl is super friendly, but the guy who works on day shift, is a total opposite. I was told that he's the owner of this place, fair enough, but there's no reason to be an obnoxious dude.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
9.7

Great location and good prices.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

dobra lokalizacja

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2016
8.9

This hostel is a very small and cozy one. It was very clean and i really enjoyed my stay there. Also it was so peaceful and quiet . I would definitely reccomend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2016
8.6

It was a great stay as it had the necessities which was all i needed!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2016
5.1

The hostel doesn't have a common room, nor a table in the kitchen where to eat. The guys working there didn't give any advice about the city.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
8.9

I really enjoyed my stay in this little hostel, warm and familial atmosphere, good staff, great location, great price. I'll come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2015
10.0

At first it was because the hostel is inside a residential building and the ring it wasn't answered quickly, but after all the staff was really kind and tried to help us with good tips for where eat and drink in the city. The atmosphere were really calm and the place was clean. It is possible to use the kitchen and the market is less than 200m from there. Near from metro station and 15min walking from centrum.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lis 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Świetna kuchnia do korzystania z bezpłatnej kawy i herbaty. Jest też podkładka korzystać za darmo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Hostel był ładny, czysty i przytulny, personel był wspaniały. To jest w odległości spaceru od centrum miasta. Jedynym problemem było z nich cienkie poduszki, ale można poprosić o dodatkowe jeden. W sumie byłem zadowolony

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.