Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Globetrotter Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Cze 2017
9.4

Très sympathique auberge et agréable à vivre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
8.6

Sehr schönes Hostel in super Stadtlage .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
29 Kwi 2017
8.3

Légèrement excentré du centre (20 bonne min a pied du centre) mais légèrement moins cher, l'auberge est plutôt calme quand il n'y a pas de polonaise hystérique qui téléphone à 4 h du mat'. L'accueil est sympa, cependant il manque un peu de place en salle commune pour pouvoir se poser un peu. L'auberge est propre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
7.4

Simple mais bien... Staff relax...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Kwi 2017
10.0

Staff are very nice and helpful! Quite and pretty area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Kwi 2017
8.3

Was a nice hostel, small and not massively social but nice enough! I enjoyed my stay, good location. Staff are helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
9.4

Very nice stay! The location seemed very good to me. It is not in the city centre, but that makes it cheaper and it is very well communicated with the rest of the city by public transport. Even more, it is close to a worth visiting park and to a supermarket. The kitchen is okay to cook your own meals. Everyone from the reception was helpful and friendly. I would only advice to take a towel (the one from the hostel is small) and a pair of flip flops for the shower as it gets a little bit dirty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Sty 2017
9.4

Great place to stay in Warsaw, really the best for this price ! Staff is very helpfull

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Sty 2017
8.6

A home-like hostel, small but cosy. The kitchen is very small. The staff is very heplful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sty 2017
7.4

I really like the hostel itself. The rooms have character and were clean. The staff bummed me out, though. Kris, apparently the new manager, was very rude & impatient with us. He also told us a story about a prank he played on a guest that involved taking her phone and forcing her to roam the city - I'm glad he didn't try anything on us. The other staff guy I met told me very openly that he doesn't like Warsaw. His opinion is valid, but I found it unprofessional, as we were guests in the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.