Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Globe Backpackers Exeter

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2017
9.1

A nice hostel with everything you would expect from a hostel! Cheap and cheerful, with very helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2017
9.7

Great place. Easy to find. Handy to everything. Enjoyable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2017
9.4

Super lidičky a místo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
10.0

I had a very pleasant one-night stay at the hostel. The staff were very helpful and everything was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2017
8.9

Friendly staff, rooms are okay, showers are clean. Well located.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
8.9

My room was huge, the showers were hot, the staff were helpful. I would stay again. The only drawback was the noise of the traffic early in the morning and the thin curtain material which let the sunlight into the room at 4am. Other than that I was very happy with my stay . I recommend the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2017
8.9

Lovely hostel! Had a great time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2017
8.0

Sehr nette Mitarbeiter und top Lage.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lip 2017
7.1

As soon as you walk into hostel you are hit with a greasy smell from the kitchen, which for my sister & i prevented us from using the lounge. Staff friendly & couteous. 11min walk down hill from coach bus station. 7 minutes downhill to nice river side walk. We had a private room with double bed & set of bunk beds. Really airey & large , nicely decorated. recommend this hostel but please sort kitchen smell out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
8.6

Es gab kein Platz mehr im 8er-Dorm, deshalb bekammen wie 3 Betten in einem 4er Privatzimmer. Das Zimmer war angemessen gross, sauber und wir verbrachten eine angenehme Nacht. Etwas (minimal) störend ist der Verkehr, da das Hostel direkt an der Strasse liegt. Wir alle konnten aber nach etwas Angewöhnung gut schlafen. In der Nacht wird es dann auch immer ruhig... Wir waren auch mit den 3 Duschen und dem WC zufrieden. Alles in allem ein gutes Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.