Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Globe Backpackers Exeter

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 522 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 522 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.5
Globe Backpackers Exeter Located at 71 Holloway Street, , Exeter.
Globe Backpackers Exeter
England
Exeter Devon EX2 4JD 71 Holloway Street
80% 522
50.7192185 -3.5286068
Globe Backpackers Exeter
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Lip 2016
8.0

Decent price, good facilities and friendly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.1

Really lovely, welcoming atmosphere. Never stayed in a hostel/backpackers before, and I'm really impressed with this one. Had a great sleep, plus everything was very accessible. I recomend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2016
8.6

Pros: - Good location within walking distance to Exeter's key areas - Welcoming lounge upon entrance - Very good value for the money - Accommodating staff - Some of the smaller rooms looked very nice. Cons: - Facilities in certain areas could use an update - Some areas felt more updated than others, the experience could vary from room to room. dorm to dorm. Overall a good value if you are travelling the area

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
8.6

Bella atmosfera e personale gentilissimo e competente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2016
3.1

Really noisy Ended up sleeping in tv room Paid insurance so I could change day I stayed but was told I couldn't Really hated this backpackers after staying in loads around the world and really liking them. Definitely won't recommend this place. Guy on reception was nice and friendly though

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Cze 2016
7.1

Bit of a weird place with the majority of guests seeming to be long term residents.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Cze 2016
7.1

It was old but okay. Our roommates chose to put down the shade to block the bright streetlight outside so the room got rather warm and stuffy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2016
9.1

Realmente me pareció un hostel muy agradable, el personal y los inquilinos muy amables y educados. Me gustó mucho la parte común, en la planta de abajo de este hostel, Globle BackPackers de la ciudad de Exeter, muy acogedora, es incleible la interculturalidad que se respiraba allí, cada persona de un país diferente; la diversidad cultural definitivamente nos hace mejores personas, Quizas tuve una buena experiencia, quizás siempre es así

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
9.1

Great atmosphere. Loved that everyone ate together in a communal dining room and you were able to chat together. A really sociable experience. Definitely come again ! Dormitories adequate and slept well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
4.0

As room was overbooked ended up sleeping downstairs in tv lounge, very disappointed.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.