Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Globe Backpackers Exeter

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 601 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 601 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
8.9

I don't often stay at hostels but found the experience overall very good .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
10.0

Perfect thank you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
8.9

I arrived late, about 10:30pm, Exeter Chiefs had just won the Premiership and received a warm and friendly welcome! The Hostel was great and a friendly group in Room B2 but the guy who slept on the lower tier was objectionably selfish. He arrived in the room in the wee small hours and whenever there was a slight hint of a 'snore' from someone, he shouted Spanish, I think, expletives and banged the bunk metalwork. The wardens were very friendly/helpful, gave good advice on free parking close by

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2017
6.3

Personale molto gentile e posizione ottima. La pulizia è molto scarsa. Lo consiglio per una notte, non di piú.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
9.1

Nach anfänglichen Schwierigkeiten, das Hostel zu finden, fühlte ich mich dort für eine Nacht sehr wohl. Die Zimmer sind sehr, sehr groß und man hat viel Platz. Es ist sehr gemütlich und ich würde wiederkommen, Leider war die Dusche nur kalt, vielleicht hätte eine der anderen besser funktioniert, ich weiß ja nicht. Die Lage ist auch sehr zentral.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2017
8.0

Just stayed the night before a race. Nice location, a short walk to the Quayside and the owner was nice (he put me at ease about the loud drunken wedding guest). My only complaint is the mattress I ended up on was pretty springy and sunken. Would stay again though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
10.0

We had a fabulous stay. The room was better than I had anticipated, really spacious and it had everything we needed and more. I had an excellent nights sleep. The bed was really comfortable and the shower was lovely too. Everything was clean. No complaints. I would defo stay here again will recommend others to stay when they are in the area. Close to the university and close to town, great location. Only negative was the parking but again, I had no problems where I parked in the end.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
8.9

Sono stata 3 sere per cercare casa in città, il personale è disponibile, la stanza femminile è tranquilla e pulita. Vicinissimo al centro e ai vari supermercati. Un buon compromesso se non si vuole pagare molto per dormire.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • chrishughandrew
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Maj 2017
9.4

Pretty great hostel. Met some superb people and the showers we're amazing

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
5.7

l accueil a été très agréable mais l atmosphère était pesante et la propreté des lieux n était pas au rdv. tout est vétuste. ce n est pas un bon rapport qualité prix.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.