Hostelworld.com

Global on the Waterfront

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.7
Global on the Waterfront Located at 67 The Esplanade, , Cairns.
Global on the Waterfront
Australia
Cairns Queensland 4870 67 The Esplanade
70% 367
-16.9202767 145.7774162
Global on the Waterfront
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
10.0

Great hostel! Staff were super friendly and helpful, location is excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
6.9

Das Hostel war okay. Man hat sich trotzdem gefühlt als ob man in einem Gefängnis lebt.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Mar 2016
6.6

Bathroom is very dirty. There is a bad smell in room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2016
6.3

The 10 bed dorms were better than the double room (looked more like a prison cell). Just one tiny sink for the entire floor. But for $15 a night it's absolutely fine. Go for the dorm

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2016
4.3

Ein sehr in die Jahre gekommenes Hostel, unbequeme dreckige Betten, Bettwäsche roch komisch. Duschen und Toiletten sehr dreckig und unhygienisch, Dusche konnte man nicht abschließen, es kam ständig jemand rein und man war nur durch einen Duschvorhang geschützt. Küche ebenfalls nicht sauber. Das einzig Gute ist die Lage direkt vor der Lagune. Kann dieses Hostel auf jeden Fall nicht weiterempfehlen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2016
7.1

Some beds has flea. I was bitten from flea

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2016
8.3

Great location, very central. However $35 a night for a single private room I would not have expected a prison like resembling room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2016
5.7

There is no proper wall between the room and the corridor, just some wooden blinds which cannot block out the noise from outside. Quite often there would be some inconsiderate fellows kept chatting and yelling in the corridor waking you up at 4 in the morning. The kitchen is unacceptably small and dirty. Staircase is very narrow, making the transfer of luggage difficult. Laundry room is closed at night. Hand washed clothes has nowhere to hang dry.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2016
7.1

it was quite cheap, but it had very low services. no wardrobe or chairs o table in the room (i didn't know where to put or hang my staffs), i had to pay for few minutes of wifi, no breakfast included, the toilets were very very essential and sometimes not cleaned.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2015
4.3

Very disappointed with our stay and overall cleanliness of hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.