Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Global Backpackers Airlie Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 5.9
Global Backpackers Airlie Beach Located at 356-362 Shute Harbour Rd, , Airlie Beach.
Global Backpackers Airlie Beach
Australia
Airlie Beach Queensland Queensland, 480 356-362 Shute Harbour Rd
73% 614
-20.2686133 148.7174820
Global Backpackers Airlie Beach
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Wrz 2016
6.3

Schone kamers en badkamers. Gezellige bar onder het hostel met relatief goedkoop eten.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
10.0

Great place to stay! Extra fun to dine with Will Heta's Live!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
6.9

Für die Nächte vor und nach den Whitsundays wars ok. Das Essen bzw. der Mealdeal ist echt super, wo man gutes Essen für jur 7.50$ bekommt :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
18 Lip 2016
8.0

We read the reviews and thought it would be grim but it was fine. The 10 bed was really big and spacious, the annoying thing was that there was no central light so the room was quite dark but I'd stay there again. Also 50% off for the food at the bar was so good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mareenthesheep
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Lip 2016
4.3

Das günstigste Hostel in Airlie Beach weshalb man nicht viel Luxus erwarten kann. Aber: Mitarbeiter sehr unfreundlich, so hat man das Gefühl, dass man nur ein weiterer nerviger Backpacker ist. Wenn du das Hostel nur als vorherigen Stopp für eine Bootstour buchen willst, dann kann ich nur davon abraten! 6$ für overnight Lockers und dann kannst du dein Gepäck nur jede Stunde um halb (bsp. 7:30) abholen! Keine Chance auserhalb der Zeiten! Ob du deinen Bus verpassen könntest interessiert die nicht!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Cze 2016
8.6

Good room with balcony. Didn't realize you had to pay for Internet. Close to the lagoon and friendly staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
5.7

I stayed in room three and it had cockroaches. I woke up with one on my leg and we found many in the bathroom. We also had plans to get up early each day and we weren't looking for a party hostel so the bar next door wasn't ideal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Maj 2016
5.4

The location of the hostel in the centre of town is convenient. The rooms aren't that great. I stayed in room 2 and half of the lights didn't work, and we weren't even given the option of hiring linen. The cleaning staff were quite rude and abrupt, however the staff at the desk were lovely.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Maj 2016
7.1

No free wifi, and when you do pay for it it's quite expensive.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
8.9

I lost my bank card prior to arriving at Global Backpackers but the staff did a lot to help me and I couldn't thank them enough for it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.