Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Glenelg Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 505 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 505 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
8.9

Vraiment bien chambre super grande et calme seul probleme pas de casier ni dans les chambre ni en extérieur

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • universalsea
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
25 Maj 2017
6.9

Came during a quiet time of year, with major construction on the adjacent main street to boot. It's a beautiful old building in a great spot close to the beach, with heaps of quality restaurants and shops nearby. Not much happening at the hostel, and staff were barely around. I'd try this place again, but I didn't have the greatest time in general on this particular trip.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Kwi 2017
8.3

화장실이 남녀공용화장실에 샤워장도 남녀공용임... 잠금장치도 없음...... 그치만 방도 괜찮고 직원이 그 누구보다도 왕친절... 1층 프론트에 맥주도 팔고 술도 팜.. 직원이 그냥 젤 친절

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • dougmacaskill
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Kwi 2017
8.3

Really friendly place. Staff were very genuine and helpful. Thanks guys!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sydgallo
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
6.9

The hostile looked amazing on hostelworld/from the outside, but once we went in it had a slightly haunted feel. We felt as if the vibes were a bit freaky, so we weren't to excited about the atmosphere. The rooms were definitely not as nice as the other hostels I stayed at this weekend, however it is a nice location and they did have really cheap beers/ciders on tap, which was great after a day of traveling.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Mar 2017
8.9

Staff extremely friendly and location is perfect - just near the beach. Nice and relaxed atmosphere. Going to the kitchen was a bit difficult from my room but since it is an old building, this was understandable. Would definitely stay here again and recommend this to anyone who is willing to stay away from the city centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2017
9.4

I have never seen a kitchen like that in a hostel - there is everything you could imagine! Not really a party Hostel (at least when I was there - probs low season though), still good to meet people since there is a tv-room lots of people use in the evenings. Would stay there again :).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2017
8.0

Bon avis général, calme

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2017
10.0

I loved it. Beautiful hostel and well organised with lots of spaces. It was a good experience too to meet people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2017
8.3

Very good location, on a great beach and easy access to city. Everything as you would expect except no lockers in rooms. Good hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.