Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Glendalough Youth Hostel (Hostelling International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International Located at Monastic Settlement, Glendalough, Wicklow.
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International
Ireland
Wicklow Monastic Settlement, Glendalough
88% 528
53.0085864 -6.3185119
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Lis 2016
9.4

We had a wonderful stay at Glendalough. The hostel is in a great spot for enjoying the outdoors, good kitchen and dining facilities. The rooms are pretty basic but all you need for a hostel and nice and clean. The staff made our stay memorable, they made such an effort to move TVs and DVD players so that we could watch a great Irish movie that they had recommended. Awesome place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
10.0

Very cosy hostel,I will surely stay there next time when I re-visit Glendalaugh.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2016
10.0

Gorgeous location perfect for walking. Friendly welcoming staff and everything you need including a cosy lounge with a warm fire in the evenings. We were there with our two kids and all loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
7.7

I am really disappointed by the new irish trend of using a bed sheet instead of a bedlinen. There were only two lockers on the room for 8 & they were without padlocks. No hangers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
8.6

Our major problem with the hostel was the lack of hot water for a shower when we arrived in , after walking in the rain. The water in the showers was just about lukewarm. We were in room 6 and there was no where to hang /store our things But we did have a good time and we enjoyed our hostelling experience

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Paź 2016
8.3

The mattress was really saggy and the bed itself quite shaky. However, the rooms were clean and the atmosphere nice. And most important, it was the ideal starting point for some hiking in the Wicklow Mountains!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Paź 2016
9.4

La ubicación es perfecta si tienes pensado disfrutar del parque nacional de Wicklow, a 5 minutos andando del visitor center. Las instalaciones son algo anticuadas pero junto con el entorno, le da un toque especial. El desayuno son 5€ y es algo caro, pero es la mejor opción si no tienes comida propia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Paź 2016
10.0

Usually i just stay one night, but the admosfere is so nice, i meet a lot of people, and so i recommend this guesthouse ! 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Paź 2016
8.9

Great place. WiFi doesn't reach to most of the rooms. Showers were a push button. Showers could have been a bit cleaner. Overall good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Paź 2016
10.0

Very friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.