Hostelworld.com

Glendalough Youth Hostel (Hostelling International

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International Located at Monastic Settlement, Glendalough, Wicklow.
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International
Ireland
Wicklow Monastic Settlement, Glendalough
86% 479
53.0085864 -6.3185119
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Maj 2016
9.7

Hostel very clean and with all facilities. Bedroom clear and large with shower.Location is very calm. I spent a good night, many thanks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
8.9

Every thing is nice except -- no free tea and coffee and wi-fi only in reception area.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
10.0

What a perfect location for a hostel. We enjoyed our stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
4.9

Niet sluitende ramen, wc trekt niet door, WiFi beperkt, vloer vies, prijs in vergelijk met omgeving veel te hoog!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Kwi 2016
6.9

This hostel is very average. We went there expecting to hire bikes as they said we could on the website but when we asked at reception the bloke looked at us like we were aliens. Rooms were cleanish and the kitchen was ok. It'll do for a night but no longer than that!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Kwi 2016
7.7

The place was comfortable and staff very friendly. I think there 5 euro breakfast was very basic and not worth the cost and some of the toilets did not flush properly. Also our room was very cold. Overall a satisfactory stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
5 Kwi 2016
9.7

Gran lugar para quedarse! Todos los que trabajan en el hostel tienen una gran predisposicion para ayudar y hacerte sentir comodo. No puede tener una mejor ubicacion. Lindos espacios comunes y una cocina equipadisima. Super recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
9.7

Everything was perfect, but the matress was terrible.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
8.3

I stayed there overnight while hiking the Wicklow Way. It had all the basic facilities that I needed and was located just a few meters off the walking route so very accessible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Mar 2016
10.0

Que du positif à dire sur cette auberge. Personnel très agréable et sympathique, bien situé à 300m du départ des randonnées. Auberge propre, agréable. Je la recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.