Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Glendalough Youth Hostel (Hostelling International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
8.3

It's a party hostel. Be prepared to be invaded by school groups with loud kids who are hear to have fun. It won't get completely quiet till fairly late.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
9.1

I'm a little hesitant on the security question because of two odd incidents. Neither of which I reported to management. 1. On leaving for the day my first morning I left my phone charger plugged in next to my bed. When I returned that evening it was gone. One of the workers was using the adapter for her computer in the common area and had to go " find" my cord/block...I was given only shrugs of shoulders as to why it was taken... 2. Came in to andom women using bathroom. Never saw her again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Kwi 2017
8.3

Nice Hostel, great shower, good location, nothing really negative to say

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Kwi 2017
9.4

Seul auberge dans le coin... au milieu de la nature et dans un parc naturel qui offre de nombreuses randonnées balisées. Un conseil : y passer deux jours, ce qui permet d'en faire le tour. Le lieu est très touristique, mais offre de magnifiques points de vues. A conseiller pour les randonneurs et amoureux de la nature. Seul bémol : le petit déjeuner payant (5 ou 9€) mais une petite supérette pas loin permet d'acheter d'autres choses pour ceux qui ne mangent pas beaucoup le matin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
10.0

Great location, clean and well heated place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

Really chill and accomodating ((:

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
7.4

Das Youth Hostel in Glendalough hat zum wandern eine super Lage direkt vei den Wicklow Mountains. Für Pubs und Essen ist es etwas abgelegen deshalb sollte man seine eigene Verpflegung mitbrigen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
9.4

Welcoming atmospere and two good overnight stays in the Hostel. I recomend it to everyone who wants to go hiking in Glendalough.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
8.9

It's ideally situated a short walk from the monastery and the lakes. The rooms are spacious and the staff is friendly. I enjoyed my stay a lot :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.4

Fantastic Hostel. Great location to go hiking in the Glendalough Mountains. Much better location that anything in Dublin City center, and it's a great place to explore he outdoors. Be warned, if you don't have a car you need to bring food because there are no markets near by.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.