Hostelworld.com

Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,754 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,754 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel Located at Rue de la Sablonnière 30, , Brussels.
Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel
Belgium
Brussels 1000 Rue de la Sablonnière 30
84% 1754
50.8517455 4.3670225
Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Kwi 2016
8.0

Good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
9.4

100% recomendable para viajeros jóvenes. Situado a 10 minutos andando del centro y de las estaciones de tren. Las instalaciones son bastante nuevas y la relación calidad-precio es buena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
8.9

ostello molto pulito e messo a nuovo! il bagno in camera era stupendo! posizione vicinissima a rue royale e alla via dei negozi (si può raggiungere TUTTO a piedi!) poi c'è il bar dell'ostello dove si incontrano sempre persone interessanti e il barista è super simpatico! unica pecca avendo riservato su hostelworld ho pagato 75€ e là ho visto che "la tariffa" per la mia camera era di 20€ a notte, quindi avrei dovuto pagare 60! perché associarsi con un sito se poi non è conveniente?

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
10.0

formidable auberge je le recommande vivement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

bonjour ahhh vous avez tout dit !! merci pour ce commentaire et l'énergie positive :-) cordialement phil

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Kwi 2016
8.9

I stayed only one night in this hostel and also skipped the breakfast so my comment is really limited. The location is pretty good when coming from the city airport; I don't know if there were some deviations on the route but I got on the bus number 272 (going to "Brussel Noord") and got off at the stop near Botanique, 5 minutes walk and you are in the hostel. Price of the bus ticket is 3 euro. The 6-bed room was clean and warm. The bathroom in the room has 2 sink and a shower. I recommend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
8.3

A good choice if you are looking for a clean, quiet, comfortable Hostel not too far from tourists areas / center of the city. The staff is helpful if you ask for anything, but will not suggest anything if you don't ask. Always very friendly and kind! The hostel may be a little impersonal overall, everyone seems to be minding the own business without mingling much. The kitchen is opened only from noon to 10pm, and there is a lockout of the room from noon to 3pm. You have to plan around that

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Mar 2016
9.1

Very nice hostel! The staff was very kind. The tourist places are close (walking distance). Good breakfast!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hi there thanks for your review and complments we do all we can for our guests best regards phil

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2016
10.0

One of the best hostel I have visited

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

g'day thanks mate cheers phil

18 Mar 2016
8.6

Except the fact we couldn't use wifi in our room and the bathroom was a bit dirty, it was very comfortable place to stay. ESPECIALLY the breakfast was gorgeous. Full of organic cheeze and bread. One drink at the bar was included, which was also nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
9.1

El hostel esta bueno. La zona es ok. no hay mucho de comer cerca aunque hay una bodega a dos cuadras, para ir al centro sera una caminada de max 17 minutos . El de la recepcion habla castellano. El desayuno es realemnte muy bueno. No hay wifi en las habitaciones pero hay ascensor y ducha con lavatorio en el cuarto. regresaria.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.