Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel Located at Rue de la Sablonnière 30, , Brussels.
Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel
Belgium
Brussels 1000 Rue de la Sablonnière 30
87% 1803
50.8517455 4.3670225
Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Lip 2016
9.1

I liked the atmosphere of the place with its inner Garden and the included breakfast was excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
4.9

위치가 일단 중심가에서 도보 20분정도 걸려서 불편하였고 목재바닥인데 때가 껴서 보기에 심히 별로였다 들어가자마자 벌레가 창문을 통해 들어와있었고 어쩔수 없이 1박을 묵었는데 시설이나 별로였다 스태프의 친절도는 보통

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Lip 2016
9.4

Fica perto do centro (15 min.) e do metro (2 min.) e o pessoal é muito prestável, simpático e caloroso. O pequeno-almoço é variado e o hostel é muito limpo. Em termos de ambiente, sente-se uma ótima energia, com bar, oferta de concertos e boa música ambiente. O único (e pequeno!) defeito foi só haver internet no hall de entrada. Resumindo: voltaria, com toda a certeza, a instalar-me de novo neste hostel (:

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
10.0

Really great hostel. I checked in here after checking out early from another hostel from hell in Brussels. Everything is great and I have no complaints. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
9.7

Really good hostel, good evoirment if you sit outside with a beer. Secu (guy who works on the bar) really awesome. Rooms clean, bathroom clean. Good kitchen. Breakfast ok. Girls from front desk pretty good too. Locations it's ok if you go out in a group.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2016
9.7

Me and my roommate spent here one night. The place seemed to be very nice, clean and the breakfast was really amazing (there was a lot of variety of drinks and food). It was a little bit difficult to find it, but we managed to get there on time. Highly recommending it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
8.6

It's a really nice hostel, clean, good breakfast and close to city centre and to main train station. Staff members are nice too. Kitchen facilities could be better but they are ok for a quick meal. I totally recomment staying there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • adamcliff4109
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
15 Lip 2016
8.6

Stayed in a twin room over looking the court yard and road, the room was a huge room with a great shower, good security and semi comfortable beds. Due to the heat had to have the windows open thus being noisy till about 1am. Breakfast was simple but filling. Plenty of people around to talk to and the bar and games room always bustling. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
8.0

Propre, je recommande. Ambiance festive le week-end !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
7.7

The staff wasn't very friendly or helpful when I first arrived. I have had better experiences at other hostels. This was okay for one night and the place was very clean. We were given a room but one of the bed had old sheets so we got moved to another one so I appreciated that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.