Hostelworld.com

Giovanna Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1
Giovanna Guesthouse Located at Put Gospe od Dracin, Kastel Luksic, Hrvatska, Split.
Giovanna Guesthouse
Croatia
Split 21215 Put Gospe od Dracin, Kastel Luksic, Hrvatska
82% 105
43.5599565 16.3643194
Giovanna Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Wrz 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Rodzina tutaj było tak piękne i bardzo pomocny! Upewnij się, że dokładnie sprawdzić choć odległości od Splitu. Jest to dość daleko

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2015
7.7

Great family run hostel, away from the busy city centre but well connected by local buses. Rooms are spacious and have a balcony overlooking the coast, it's easy to get to other areas outside of the city, such as Kliss Fortress (a must!) Family are very helpful, professional and welcoming, picked us up from the train station on arrival and dropped us off at the bus stop when we left. There's a supermarket nearby and it's only 30 minutes away from the city centre or airport.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Wrz 2015
7.1

Super friendly people and recommendable for everyone who wants to meet authentic croatien people. Difficult to find, look for the signs on the left sight of the street

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2015
9.1

Set right between Split airport and downtown, this guesthosue is set at the bottom of the hills. A great location, if you don't mind the 15 min drive to downtown. Giovanna and her husband are great hosts, great hospitality: we felt very welcome at this family run guesthouse. Amazing value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2015
7.7

Ottima scelta per viaggio low-cost! Consiglio la struttura :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Wrz 2015
9.1

One of the best places my girlfriend and I have stayed at. We had trouble locating the place at first. Google Maps couldn't find it nor did the locals know about it. It is tucked away off the main road. We got in contact with the owner and she graciously gave us a lift to the guesthouse. Apart from that, we had a wonderful time. It's a family owned place and every member was lovely. Our room was beautiful as was the view from the balcony. We will definitely be returning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2015
9.7

Thank you very much for everythIng. We were lost and the host picked we up. A very nice family, and her husband drove us to the bus station the morning after. The host has offered us an welcoming drinking, and she helped us to organise our travel. I recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2015
6.9

Proprietari molto ospitali gentili e familiari, casa in una bella posizione silenziosa immerso el verde. Arredamenti datati e rovinati danno una sensazione pesante invece le finestre sono nuovissime e tutte provviste di zanzariere . La pulizia è superficiale e soprattutto in cucina ci vorrebbe una bella sgrassata ovunque perché l'odore non è gradevole in più la presenza di divani imbottiti e cuscini ad assorbire polvere e vapori non aiuta........

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Sie 2015
8.3

Sylvia ist eine super Gastgeberin, die sich um jedes Problem kümmert!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Sie 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Piękny apartament, wspaniały widok. Trudno znaleźć, ale personel przyszedł do nas trafić, kiedy zostały utracone. Wifi nie działa - co było ogromny ból, jak musieliśmy zarezerwować wiele rzeczy i musiał zapłacić, aby uzyskać dostęp do internetu w pobliskiej kawiarni zamiast. Nie było to schronisko. Reklamowane jako 4 łóżka, ale były 2 podwójne. Tylko problem, jeśli ludzie nie lubią spooning jak my :) ciepłej wody zabrakło po jednym prysznicem, a my nie wiemy, co potrzebne, aby przełączyć na kotle. Dość daleko od Split.Nevertheless, piękny pokój i udogodnienia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.