Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ginkgo Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 500 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 500 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
Ginkgo Hostel Located at Szep u. 5., , Budapest.
Ginkgo Hostel
Hungary
Budapest 1053 Szep u. 5.
85% 500
47.4928342 19.0576744
Ginkgo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Gru 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja, świetna atmosfera, bardzo miła obsługa, całkowicie polecam

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Gru 2015
8.9

Relación calidad/precio bueníiiiisima. Muy céntrico y el personal es súper amable. Hay lockers en las habitaciones con candado y llave. Están incluidas las toallas, solo hay que pedirlas en recepción. Tb hay secador del pelo. El acceso a la habitación es a través de otra habitación (poca privacidad) El desayuno son 3€, y tiene leche, cereales (2 tipos), pan, mantequilla, mermelada, café y té. Muy poco para ese precio en la ciudad. Volveremos a reservar este hostel si volvemos a Budapest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Gru 2015
9.1

Excellent location, friendly and helpful staff, large rooms and lockers, nice common area/kitchen. It is not a party hostel, but a nice and quiet place - just what I was looking for. The wifi did not work well in the rooms, but that was never a big problem, since it worked fine in the common room. At the time, there was only one shower available, but now there are two. I enjoyed my stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Paź 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Personel jest bardzo przyjazny i bardzo pomocny. Hostel jest bardzo czysty i dość, ładne i przytulne. Jestem zadowolony z pobytu tutaj.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Paź 2015
6.3

Staff were friendly & accommodating, rooms were large however there was only 4 toilets & 2 showers for the entire hostel. One shower was large however the other was really small & the floor was always wet with nowhere to get changed without standing in water. Location was great, easy walk to most places & not far from public transport either. Cheap hostel so if you are on a budget it's a good stay, just try to use the larger shower by reception if you can.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Paź 2015
7.7

Quiet place. Staffs were nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2015
8.0

The hostel is easy to find and the location is fantastic. worth for the money you pay. good stay in budapest.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Wrz 2015
9.4

Great hostel, especially for the low price. Spacious rooms and lockers, good location but at the same time fairly quiet, and nice staff. Wifi doesn't work in rooms, but it makes the common room more common.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2015
6.6

The hostel is in a great location near 2 underground stations so that was a definite plus. The rooms were nice but the beds were very uncomfortable. We felt all the staff apart from one of the women were quite rude to us and we didn't like that at all. The atmosphere of the hostel is appalling so if you're the kind of person who likes to make friends in the hostel don't stay here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Sie 2015
10.0

Brilliant hostel in a great location in Pest near the river. The rooms were really nice and a perfect temperature. The communal area was good and there was a great atmosphere. The staff were all really friendly. I will be using this hostel again in the future and would recommend it to everyone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.