Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Geo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 446 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 446 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Geo Hostel Located at Carrera 35 No 8A-58, , Medellin.
Geo Hostel
Colombia
Medellin Antioquia Carrera 35 No 8A-58
89% 446
6.2082236 -75.5656814
Geo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Lis 2016
10.0

Muy recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
9.4

Excellent immaculately clean modern hostel. Staff were delightful Our only problem was terrible road noise -so ask for a room at the back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Paź 2016
9.1

Amazing hostel. Straff are polite and super helpful. It's like a hotel. In an amazing location where all the best restaurants, boutique stores are etc. Could have been a bit more of an atmosphere at the hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Paź 2016
9.1

Great location in the middle of El Poblado,but away from the crouds, not a party hostel, nice little area's to chill. Very new and clean,loved the bathrooms. I was missing a socket next to the bed, but there is more in life then charging a phone all day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
7.4

Un buen sitio para estar de pasada. Muy limpio y bien ubicado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Wrz 2016
8.6

Das Hostel ist sehr steril eingerichtet, aber auch sehr sauber. Das Bad wurde im 8er Dorm jeden Tag geputzt. Das Frühstück war sehr einfach mit Rührei und einem süßen Hefeteigbrötchen. Man kann sich in der Küche aber auch selbst Essen machen. Das Personal war eher gelangweilt und wenig interessiert, also absolut kein Hostel-, sondern Hotelfeeling. Dafür war es sehr ruhig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
10.0

estuvo genial super bien ubicado y el personal super amable :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thompsonryne11
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Wrz 2016
6.9

The owners of the hostel obviously don't talk. We booked two nights but we're made to leave after one. We even met some guys in the dorm who said no one joined the room after we were removed. Quite disappointing but it worked out as kiwi hostel was down the road and much better in every category. Go to kiwi house!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sie 2016
9.4

Hostel super gelegen. Haufenweise Restaurants, Clubs und Einkaufsmöglichkeiten in der Umgebung. Frühstück inbegriffen und sehr lecker! Personal ist freundlich und die Dormzimmer werden jeden Tag gründlich geputzt. Würde sofort wieder kommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
6.9

Zimmer wie Hostel so lieblos und leer gehalten, null Atmosphäre und es gibt keinen Grund dort außer der Nacht Zeit zu verbringen. Apropos Nacht... Direkt gegenüber befindet sich eine der lautesten und best betuchtesten Bars des Viertels, man hat das Gefühl direkt neben den Boxen zu schlafen. An Schlaf kaum zu denken. Also die Doppelzimmer direkt zur Mega lauten Straße, die dorms hinten raus, wahrscheinlich etwas ruhiger. Küche sehr dunkel, Frühstück ok. Es gibt weitaus bessere Angebote.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.