Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Geo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 427 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 427 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
Geo Hostel Located at Carrera 35 No 8A-58, , Medellin.
Geo Hostel
Colombia
Medellin Antioquia Carrera 35 No 8A-58
89% 427
6.2082236 -75.5656814
Geo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Sie 2016
8.6

Buen hostel, cómodo, moderno, prolijo, buen staff en una linda ubicación de Poblado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2016
9.4

Great location, very helpful staff, clean and modern.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
6.9

We stayed in a dorm of 8 beds. The Hostal was merely clean even if last day the toilets were blocked, we informed the reception but nothing has been done to fix the issue. Wifi was not working in the afternoon and evening. We could not recover our clothes after the laundry on time. The breakfast was not very good (coffee, eggs and bread without butter or jam). To conclud, not a good experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
10.0

Es un excelente lugar. En el corazón de uno de los mejores sitios para estar en Medellín ya que tienes cerca restaurantes, bares y demás. El personal es muy amable y el ambiente muy cálido. Super recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
9.7

Loved my stay here. Very quiet hostel in the middle of Poblado. Ended up staying even longer than planned. Staff was always helpful and kind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
8.0

Upon arrival the front desk person was not nice, but we got past it. There are no safes within the private room and the code on the door is changed once a month so we left our stuff in the hostel's safe. The breakfast was nice and enough to be filling. Location is great - near a lot of cool spots. It is up a hill which could be a problem if you're walking to and from the train, but we used Uber the entire time so this wasn't an issue for us. Definitely not a party hostel -what we wanted!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Lip 2016
7.7

poblado역에서 좀 많이 걸어올라가야 되더라구요. 전 도미토리에서 묶었습니다. 바로 옆에 주방이 있는데 새벽 3시에 누가 요리를 자주 해먹더군요! 이런건 철저히 금지시켜야합니다. 자다가 몇 번 깼습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Cze 2016
8.0

Gemeinschaftsbereiche spitze, Zimmer eher sehr funktional und steril eingerichtet. Die Lage ist super, direkt im Restaurant- und Barviertel "El Poblado" Für mich eher ein Hostel zum Übernachten, keine Aktionen oder ähnliches für das gemeinsame Miteinander vorhanden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
10.0

Excelente lugar, súper ubicación!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Cze 2016
8.0

It's good hostel though it is a little bit pricy for backpakers. I enjoyed staying there although I stayed for just one night. Staff was very responsible what they made mistakes based on my booking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.