Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Geo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Geo Hostel Located at Carrera 35 No 8A-58, , Medellin.
Geo Hostel
Colombia
Medellin Antioquia Carrera 35 No 8A-58
89% 431
6.2082236 -75.5656814
Geo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Wrz 2016
8.6

Das Hostel ist sehr steril eingerichtet, aber auch sehr sauber. Das Bad wurde im 8er Dorm jeden Tag geputzt. Das Frühstück war sehr einfach mit Rührei und einem süßen Hefeteigbrötchen. Man kann sich in der Küche aber auch selbst Essen machen. Das Personal war eher gelangweilt und wenig interessiert, also absolut kein Hostel-, sondern Hotelfeeling. Dafür war es sehr ruhig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
10.0

estuvo genial super bien ubicado y el personal super amable :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2016
9.4

Hostel super gelegen. Haufenweise Restaurants, Clubs und Einkaufsmöglichkeiten in der Umgebung. Frühstück inbegriffen und sehr lecker! Personal ist freundlich und die Dormzimmer werden jeden Tag gründlich geputzt. Würde sofort wieder kommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
6.9

Zimmer wie Hostel so lieblos und leer gehalten, null Atmosphäre und es gibt keinen Grund dort außer der Nacht Zeit zu verbringen. Apropos Nacht... Direkt gegenüber befindet sich eine der lautesten und best betuchtesten Bars des Viertels, man hat das Gefühl direkt neben den Boxen zu schlafen. An Schlaf kaum zu denken. Also die Doppelzimmer direkt zur Mega lauten Straße, die dorms hinten raus, wahrscheinlich etwas ruhiger. Küche sehr dunkel, Frühstück ok. Es gibt weitaus bessere Angebote.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sie 2016
8.6

Buen hostel, cómodo, moderno, prolijo, buen staff en una linda ubicación de Poblado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2016
9.4

Great location, very helpful staff, clean and modern.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
6.9

We stayed in a dorm of 8 beds. The Hostal was merely clean even if last day the toilets were blocked, we informed the reception but nothing has been done to fix the issue. Wifi was not working in the afternoon and evening. We could not recover our clothes after the laundry on time. The breakfast was not very good (coffee, eggs and bread without butter or jam). To conclud, not a good experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
10.0

Es un excelente lugar. En el corazón de uno de los mejores sitios para estar en Medellín ya que tienes cerca restaurantes, bares y demás. El personal es muy amable y el ambiente muy cálido. Super recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
9.7

Loved my stay here. Very quiet hostel in the middle of Poblado. Ended up staying even longer than planned. Staff was always helpful and kind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
8.0

Upon arrival the front desk person was not nice, but we got past it. There are no safes within the private room and the code on the door is changed once a month so we left our stuff in the hostel's safe. The breakfast was nice and enough to be filling. Location is great - near a lot of cool spots. It is up a hill which could be a problem if you're walking to and from the train, but we used Uber the entire time so this wasn't an issue for us. Definitely not a party hostel -what we wanted!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.