Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Geo Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 417 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 417 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
Geo Hostel Located at Carrera 35 No 8A-58, , Medellin.
Geo Hostel
Colombia
Medellin Antioquia Carrera 35 No 8A-58
89% 417
6.2082236 -75.5656814
Geo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Lip 2016
9.7

Loved my stay here. Very quiet hostel in the middle of Poblado. Ended up staying even longer than planned. Staff was always helpful and kind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Lip 2016
7.7

poblado역에서 좀 많이 걸어올라가야 되더라구요. 전 도미토리에서 묶었습니다. 바로 옆에 주방이 있는데 새벽 3시에 누가 요리를 자주 해먹더군요! 이런건 철저히 금지시켜야합니다. 자다가 몇 번 깼습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Cze 2016
8.0

Gemeinschaftsbereiche spitze, Zimmer eher sehr funktional und steril eingerichtet. Die Lage ist super, direkt im Restaurant- und Barviertel "El Poblado" Für mich eher ein Hostel zum Übernachten, keine Aktionen oder ähnliches für das gemeinsame Miteinander vorhanden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
10.0

Excelente lugar, súper ubicación!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Cze 2016
8.0

It's good hostel though it is a little bit pricy for backpakers. I enjoyed staying there although I stayed for just one night. Staff was very responsible what they made mistakes based on my booking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2016
9.4

Super modern facility, in a great location in Poblado. Short walking distance to many nice bars and restaurants, and walking distance to Metro. We had a private room with a private bathroom and AC. This was the nicest hostel we have stayed in so for on our trip. Beautiful upstairs patio to relax on. Would highly recommend. Not a party hostel, definitely quieter and more low key atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
10.0

Ein sehr schönes Hostel in zentraler und sicherer Lage. Während meines 1 jährigen Aufenthalts in Kolumbien, habe ich das Hostel gleich drei mal gebucht :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Cze 2016
8.9

Staff always very nice, answering me anything that I ask and helping me to get around. Room was great, always clean. Breakfast was avarage but good, with bread, arepas, eggs and cheese. Very well located, nearby everything you may need it (money exchange, food, bakery, bus, metro, etc.). Its not a party hostel, more a place to crash, so there isnt a atmosphere you may looking for. For me, was awesome and I would stay here again definitely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Cze 2016
9.7

와이파이가 살짝 아쉽지만 정말 좋아요 먹고놀기 좋은 위치

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2016
8.9

Great location, staff and modern rooms/bathrooms! It's in a really cool area and the staff are really helpful in organizing tours etc. the only issue was that I couldn't get my clothes washed so I had to go to a place round the corner. The breakfast is eggs so not ideal for a vegan but otherwise okay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.