Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Generator Hostel Prenzlauer Berg

  • Storkowerstrasse 160 (Off Landsberger Allee), Berlin, Niemcy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 2684 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 2684 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.1

molto bello e grande!!! ottima la posizione e il personale accogliente!!! le zone relax in comune comode e belle... l esterno anche!!! buonissimi i panini del pub interno anche quelli vegan!!! i prezzi contenuti!!! le camere andrebbero dotate di attaccapanni almeno!!! i bagni comodi se si ha la stanza vicina e sempre abbastanza puliti, l unica cosa le docce sono scomode senza il doccino, bisognerebbe migliorarle almeno per le donne!!! Berlino poi molto bella, viva e accogliente!! bella vacanza!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Kwi 2017
8.9

good hostel. Comfy beds. Right next to the underground station. Each person had there own locker underneath their bed. The only drawback was the toilet and showers were quite far from my room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • patriciaguzmanh5422
  • Boliwia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2017
7.7

Tuvimos una buena estadía... pero en los cuartos compartidos me hubiera gustado una lámpara y enchufe individual. Algunas personas q atendían eran amables y otras no... sin embargo, el hostel era enorme y cómodo en los espacios compartidos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2017
9.1

Buono ottima posizione. soprattutto collegamento per aereoporto Schonefeldt, bell'atmosfera e ottimo rapporto qualita' prezzo. Unico difetto: peccato che adesso la colazione sia esclusa....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
4.3

This place honestly sucked. First of all the building looks like a huge, weird hotel. Second of all ONE laundry load costs €6 which is absolutely ridiculous. 3rd of all there were TWO outlets for the 8 people in our room.... 4th you have to go down the hall to use the bathroom which was kinda gross. Showers are in stall like form and the water pressure was horrible. Hand soap was out and they never refilled it. The sink in our room had horrible warm water pressure. I would never come back.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, we are sorry to hear it was not what you expected. We are sorry. We will pass it on to our to our management. Regards Damien Reception

  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
10 Kwi 2017
2.0

They stole my money from the Closet?.they are so thief

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest, Many thanks for rating your stay. Once again I would like to say how sorry I am as the manager about your experience at our hostels. As explained to you we are very concerned about security here and for that reason offer different option of storing both personal belongings and valuables. Upon checkin all our guests are informed about the different options of lockers and secure guest safes. Kind regards Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
6.9

I thought it was a little bit far from the city. But it is a nice place e cheaper than most.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Kwi 2017
9.1

Pretty good for the bang

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest, we would like to say thank you for your review. Regards Damien for reception

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
31 Mar 2017
6.6

Es un hostel muy grande, esta alejado del centro de berlin ,en metro llegas en 10 minutos. no tiene cocina ni desayuno

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2017
6.0

The girl on front desk was really nice and helpful. Unfortunately my room wasn't clean at all. Toilet and shower was far away from the room. Hostel is also quite far from city center. Hostel offers breakfast for 5€ - was really nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, thanks fopr your great comments. we will take use the points you mention. Regards Damien Reception

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.