Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Generator Hamburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 3,856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 3,856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
Generator Hamburg Located at Steintorplatz 3, , Hamburg.
Generator Hamburg
Germany
Hamburg 20099 Steintorplatz 3,
83% 3856
53.5525851 10.0089311
Generator Hamburg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sie 2016
8.6

The place is really good located. The room was also good but the shower and toilets are really tiny You will find anything you need for a good stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Sie 2016
9.7

Really great hostel, has everything you could possibly need, and is right next to the train station! Stayed on a Sunday night so the atmosphere wasn't the best, but there were a few people in the bar area. Rooms were a good size with separate ensuite shower and toilet, and large luggage lockers! There were laundry facilities and loads of nice areas to chill out. Didn't have breakfast but it seemed pretty pricey!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.1

Personnel attentif et souriant,rien à été oublié,un petit bémol sur les portes de chambre dures à la fermeture,je reviendrai sans problème

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
6.9

Fuer ein Hostel insgesamt zu teuer. Handtuecher sollten im Dreibettzimmer (bei einem durchschnittlichen Preis von 60 Euro pro Person und Nacht ohne Fruehstueck) inkludiert sein. Tisch, Stuehle oder andere Ablageflaechen fehlen. Mitarbeiter sind freundlich und hilfsbereit, Lage ist optimal fuer Ausfluege.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hallo, vielen Dank für die Bewertung und für die Anregungen. Es ware schön, wenn sie uns bald wieder besuchen würden. Herzliche Grüsse Sven Heberling Assistant General Manager

18 Sie 2016
9.7

Best hostel I have stayed in so far. Nice atmosphere and the staff was always ready to help with directions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
10.0

Perfect location, excellent staff and very clean and tidy. Would recommend for anyone travelling to Hamburg to check this place out. Great value for money too. Couldn't have asked for more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, many thanks for this fantastic review. Whenever you are around again, you and your friends will be welcome to stay with us again. Regards, Sven Heberling Assistant General Manager

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
8.0

Positiv: Gute Lage, saubere und moderne Zimmer, freundliches Personal Negativ: Durch die Größe ist alles ziemlich unpersönlich, keine Küche, gerade am Wochende recht teuer

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Lieber Gast, vielen Dank für deinen Aufenthalt bei uns und ebenfalls dafür, dass du dir die Zeit genommen hast diesen zu bewerten. Uns erfreut es sehr zu hören, dass es dir bei uns gefallen hat. Zu deinen Mängeln bleibt zu erwähnen, dass wir uns dessen bewusst sind, dass es sehr schwierig ist bei der Größe, die Hostel-typische familiäre Atmosphäre zu bewahren. Es würde uns sehr freuen, dich erneut bei uns begrüßen zu dürfen. Liebe Grüße aus Hamburg, Niklas Peschel, FO Shiftleader, Generator Hamburg

  • inescorreiasousa
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Sie 2016
10.0

Hostel super limpo e funcional. Com bom ambiente e mesmo em frente a estacao de comboio. Recomendo. Tem um bar no hostel que torna facil conviver e conhecer novas pessoas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Ola! Obrigada por nos dar um fantastico comentario sobre o nosso hostel . Gostariamos muito de o ver outra vez , estaremos a sua espera ! Desejamos tudo de para as suas proximas viagens . Melhores cumprimentos Niklas Peschel, Generator Hostel Hamburg,

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Sie 2016
5.1

No parece un hostel en los precios de la comida y bebida que venden alli, son muy elevados. No puedes comer tu propia comida al lado del bar y no puedes beber alcohol sino lo has comprado en su bar directamente te lo requisan. El baño y la ducha son enanos, casi sin espacio para girarte. Ademas el personal va un poco subidito y fueron totalmente inutiles. Id a otro lugar, el precio no compensa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado huesped, muchas gracias por tu estancia en el Hostal Generator en Hamburgo. También te agredecemos mucho que te hayas tomado el tiempo para volarar la misma. Nuestro objetivo es mejorarnos constantemente y con comentários como el tuyo nos ayudas mucho en hacerlo. Lamentamos mucho oír que no hemos podido satisfacerte completamente. Nos pondria muy felices tener la oportunidad de verte de nuevo y hacerlo mejor! Hasta entonces te deseamos todo lo mejor para tus proximas destinaciones! Saludos desde Hamburgo Sven Heberling

17 Sie 2016
4.0

I felt unsafe the moment I walked in. In addition to poor directions for those without proper service on their phones, the local scene outside this gens location is ghastly. I was not greeted upon entry by the staff, in fact, I was skipped ahead of in line because I was not visible at their eyesight, or more likely the staff weren't truly paying attention. Once I made clear, through the rather loud music, I had a reservation, I was told by a capable employee to wait for another gen staff member.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, Thanks for the note. I regret that your check in experience was not up to our standard. We will work on that to prevent it of happening in the future. The most I was worried that our team left such an impression. That will improve. I would be delighted if you choose Generator again in the future. Regards, Sven Heberling Assistant General Manager

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.