Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Generator Hamburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 4369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 4369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Mar 2017
6.6

I stayed in an 8-Bed Mixed dorm as usual - worst hostel experience I've ever had. The shower and toilet are beyond tiny - they are like a portaloo & a portable shower. No toilet paper in the toilet. Room was small. No bathroom/private space to get changed. The window behind my bed doesn't close properly either, so I was freeezing all night. Oh & I came back last night to an 80yo man bent over naked in the room. He stayed naked & kept walking around all night, really inappropriate. Put undies on.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • crisstrance
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
10.0

Excelente hostel! Excelentes servicios, internet, desayuno, baños.. Todo perfecto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.4

great place at great price defo stay again a bit away from the reeperbahn but still good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Mar 2017
9.7

Die Duschen sind sehr sehr klein/eng aber sehr bemüht und freundlich!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank, dass du dir die Zeit für ein Feedback genommen hast. Gerne kannst du bei deinem nächsten Aufenthalt auch die etwas größeren Bäder auf jeder Etage benutzen:) Alles gute für dich und liebe Grüße aus Hamburg, Tania Bronny, FO Manager

20 Mar 2017
8.9

Perfect location. Plugs and lights at each bed. Separate shower room and WC in each room was nice but loud. Staff was a bit unfriendly and when I asked about WiFi seemed dismissive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
9.7

和汉堡主火车站和汽车站都只隔一条街,2分钟走到一点不夸张。服务态度很友好,床单被褥干净柔软。唯一有一点不算太完美的地方在于,房间里的厕所非常非常小,楼道里的公厕又只有一个位置。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

感谢您抽出评论的时候了!我们很高兴地听到,您觉得您与我们:)希望不久能见到你, Tania Bronny, FO Manager

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
10.0

Definitely the best hostel I've ever been to! The staff are great. I forgot my expensive camera and a staff kept it for me. I am so thankful for that! Other than that, I liked the look, the coffee, the bar, the rooms and that each bed has its own plug, usb plug and light. Really good matresses, showers nice and clean. And it's just next to the train station! BEST choice to stay in Hamburg. Tried other hostels in past in Hamburg too, there is no better one. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you a lot for your great review, we are really happy that you enjoyed your stay with us and recommend our hostel! Of course its also brilliant that you've got your camera:) We hope to see you soon again, Tania Bronny, FO Manager

19 Mar 2017
9.1

Muy buen hostal! La mejor ubicación, al lado de la estación de trenes y de buses.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por su comentario, nos alegra saber que haya disfrutado de su estancia y esperamos volver a verle por aquí! Saludos desde Hamburgo, Tania Bronny, FO Manager

19 Mar 2017
7.4

Teniendo en cuenta que la llegada ponía a las 2 de la tarde y que yo llegué a las 12, no me dejaron pasar hasta las 4 de la tarde. Los baños son minúsculos y en mal estado. Pero por su ubicación y precio se podría esperar algo mejor. Es un sitio para pasar solo una noche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Lamentamos que haya tenido que esperar, el hostal estaba completo por lo que el personal de limpieza tardo más de lo habitual.Por otro lado siempre puede avisar a nuestro personal de recepción para hacerse cargo de imperfectos como es la limpieza de los baños. Disculpe por los inconvenientes una vez más. Saludos desde Hamburgo, Tania Bronny FO Manager

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
10.0

Staff were friendly and always helpful and rooms are ammaculate

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your great 10/10 points! Its great to hear that you enjoyed your stay with us:) Safe travels and all the best, Tania Bronny, FO Manager

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.