Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Generator Hamburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 4709 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 4709 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • suzcam17
  • Szkocja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
8.9

Really great stay. The location is fantastic. Very secure hostel with good luggage storage options. The late check out option was really nice. Nice bar and cafe area. The room was clean and had everything I needed. The water pressure in the shower wasn't great but it was good enough. Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2017
7.7

Hard to sozialize, its more like a hotel, but still it is well located and is pretty comfortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2017
8.9

This hostel is secure, you'll need a card to get inside. It locates just next to the haubahnhof and some famous tourist spot like Rathaus, I even walk to there. The staff are nice they give me suggestion to play and dine. The room is clean, bed sheet, USB charger are fantastic! But the ensuite is a bit small. Definitely recommend this hostel and will come again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2017
8.6

Ideal location and not just for those travelling by train. Chose the hostel as it was the nearest to the station which itself is in the centre of Hamburg. Busy, but clean with friendly, efficient staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Lip 2017
9.4

Como siempre buenas notas para Generation, solo que la ducha esta en el cuarto y resulto muy pequena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Lip 2017
9.1

Hostal muy cómodo, el staff es genial, buenos espacios comunes y las camas muy cómodas. Sólo dos problemas! No tienen cocina para poder cocinar y no puedes ingresar comestibles y bebestibles comprados fuera, lo cual me parece un punto en contra muy alto, debido a que como mochilero es sumamente importante poder ahorrar especialmente en estos puntos, si no, comienza a encarecerse mucho el viaje! Ah bueno, y las piezas no tienen muy buena ventilación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2017
8.6

Los cuartos son pequeños a comparación de otros generators

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lip 2017
9.7

+ Prisvärt, skön miljö, centralt ( 50m från centralstationen). - Små duschar & toaletter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2017
10.0

Really amazing lovely helpful staff. Nice bar to meet other people, best location of any hostel I've ever stayed at! Amazing city, amazing hostel! Xx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
14 Lip 2017
8.0

It's ok! The security is so tight that they check your bag every time if you enter at night. The bathrooms are almost never really cleaned, but the beds are great! The rooms are nice, and the breakfast is tasty! (But you have to pay 5 euro 50) so maybe not worth it? The staff were not helpful at all and a little rude. There was a nice chill area and even a washer and dryer! Amazing location, right next to Hauptbahnhof. NO KITCHEN! Not a bad place but not great. -Andrew

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.