Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Generation Europe Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 394 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 394 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
Generation Europe Youth Hostel Located at Rue de l'Eléphant 4, , Brussels.
Generation Europe Youth Hostel
Belgium
Brussels 1080 Rue de l'Eléphant 4
82% 394
50.8526667 4.3344712
Generation Europe Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
6.6

Nettes Personal in guter Lage zur Stadtmitte (15 Gehminuten). Für ein Jugendhostel dennoch überteuert. Das Frühstück war von der Auswahl her ausreichend. Nicht mehr und nicht weniger.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Gru 2016
7.1

Great breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Gru 2016
8.3

The hostel was really nice, the facilities were relative new and the breakfast was rich and varied. The location is not perfect but you can get to the downtown walking for about 20 minutes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2016
8.6

A comfortable stay with helpful staff and great value for money. The hostel is situated slightly outside the centre of Brussels so, if you are unfamiliar with the city, be aware of this. The hostel was about a 15min walk to Grand Place. Private rooms are large and comfortable. Everything was very clean. Food: great value. For example, €7.50 for a large pasta dinner + drink. Fee breakfast each morning. €2.30 for local beer. Would certainly stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
7.7

15 min walking from Grand Place, modern and nice hostel. Room really simple and comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.7

Auberge de jeunesse très sympathique! Les chambres sont très spacieuses, grande salle de bain à deux vasques et toilettes séparées. Le petit déjeuner est diversifié et copieux, une cuisine à disposition, très propre. A 15 mins du centre à pied, c'est parfait! Seul bémol: la douche n'était pas très chaude et le wifi peu accessible au 2è étage. Pour le reste, je vous la conseille grandement!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
8.6

Está bien localizado: a 15 minutos de Grand Place. El personal de recepción son muy atentos y aunque no todos hablaban español se esforzaron por atendernos lo mejor que pudieron, nos ayudaron con los billetes del avión y todo. El desayuno es muy completo y las habitaciones están bien : yo cambiaría el colchón pero está todo bastante cuidado (en la nuestra estaba rota una puerta de taquilla pero como hay buena seguridad no nos importo en absoluto). Hay gente de todas las edades, incluso familias.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Lis 2016
8.0

Large kitchen, fairly clean. Sheets in room were a bit old and could be replaced. Walk into centre not too bad about 25 min. We walked to centre and left bags at use it info desk for free before taking train to next destination which made location not a problem. Good wi fi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lis 2016
8.0

Buen lugar,muy limpio, buen servicio, un poco alejado den centro pero muy lindo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • povalenz
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Lis 2016
9.1

Awesome place to stay but the location could be better. I really recomend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.