Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Generation Europe Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 384 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 384 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.7
Generation Europe Youth Hostel Located at Rue de l'Eléphant 4, , Brussels.
Generation Europe Youth Hostel
Belgium
Brussels 1080 Rue de l'Eléphant 4
83% 384
50.8526667 4.3344712
Generation Europe Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.7

Auberge de jeunesse très sympathique! Les chambres sont très spacieuses, grande salle de bain à deux vasques et toilettes séparées. Le petit déjeuner est diversifié et copieux, une cuisine à disposition, très propre. A 15 mins du centre à pied, c'est parfait! Seul bémol: la douche n'était pas très chaude et le wifi peu accessible au 2è étage. Pour le reste, je vous la conseille grandement!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
8.6

Está bien localizado: a 15 minutos de Grand Place. El personal de recepción son muy atentos y aunque no todos hablaban español se esforzaron por atendernos lo mejor que pudieron, nos ayudaron con los billetes del avión y todo. El desayuno es muy completo y las habitaciones están bien : yo cambiaría el colchón pero está todo bastante cuidado (en la nuestra estaba rota una puerta de taquilla pero como hay buena seguridad no nos importo en absoluto). Hay gente de todas las edades, incluso familias.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Lis 2016
8.0

Large kitchen, fairly clean. Sheets in room were a bit old and could be replaced. Walk into centre not too bad about 25 min. We walked to centre and left bags at use it info desk for free before taking train to next destination which made location not a problem. Good wi fi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lis 2016
8.0

Buen lugar,muy limpio, buen servicio, un poco alejado den centro pero muy lindo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
9.1

Awesome place to stay but the location could be better. I really recomend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
8.3

Contrary to many reviews here I found location of the hostel very good. Walking to the Old Square takes around 15 minutes. I liked atmosphere, wide range of beers in bar and good breakfast. You need to bring your own padlock to the lockers (you can buy it for 5 euros at the reception). The cleanliness is not at the highest level - they do not give sheets for blankets... The floor in the room was also not very clean. I think these small details can be fixed and it is very nice hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Lis 2016
8.9

Esta justo del otro lado del rio,por fuera de la parte antigua pero a 10 o 15 m caminando,es un edificio entero con todos los servicios,gran cocina area común,habitaciones con baño,internet perfecto,bar,cocina,y un gran desayuno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
7.7

No wifi in room Dodgy location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Paź 2016
7.7

This is an ok Hostel, the only think that we didn't like was the zone it is located in. It's not exactly far from the center of the city but it's sketchy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2016
9.7

O wifi parou de funcionar mas arrumaram no outro dia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.