Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Generation Europe Youth Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
Generation Europe Youth Hostel Located at Rue de l'Eléphant 4, , Brussels.
Generation Europe Youth Hostel
Belgium
Brussels 1080 Rue de l'Eléphant 4
84% 343
50.8526667 4.3344712
Generation Europe Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • kim26318
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
6.6

보안, 직원 다 좋은데 위치가 정말 별루에요. 동네 주변보면 유럽이 아니라 무슨 중동이랑 남미랑 아프리카랑 섞어 놓은것처럼 생겼어요..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lip 2016
8.3

Outstanding complimentary breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Lip 2016
5.4

We enjoyed staying at this hostel as it was just for one night however the cleanliness of the room could be improved. The toilet smelled and mattresses were dirty. However staff were very polite and friendly and made us feel welcome. The location is also not ideal, it took us an hour to find!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Cze 2016
9.7

Excelente lugar. 100% recomendado. Muy buen desayuno, el personal muy amable y las camas muy cómodas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas Gracias para tu comentario, nos hace mucha ilusión :D. Intentamos hacer lo mejor posible para dejar una buena experiencia a nuestros clientes. Esperamos verte otra vez aquí o en otro hostal de Hostelling International! Atentamente Mattia

  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Cze 2016
8.9

Good hostel, organised a taxi for me during a train strike which was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks so much for your feedback, it is really important for us! We try to give the best experience possible to out guest, and I am happy we could help you in a difficult moment like moving out during a strike. Hope to see you again in Belgium or in another Hostelling International Hostel around the world :D Mattia

  • ginnthomas3521
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
13 Cze 2016
8.0

Nice facility, parking was very easy and appreciated. 20 minute walk from downtown.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the review, it is always important for us to know how our guests are satisfied about our service. Hope to see you again in Brussels or in a

11 Cze 2016
9.4

it was one of the most comfortable hostels i have ever been, the staff is very kind and the facilities are amazing, it is not that close to the center of the city

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
9.1

Extremely nice staff, the rooms were good and breakfast was excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
10.0

Super accueil super endroit super super

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
7.4

Everything was really good except for the fact that no towels, hand soap were provided...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.