Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Generation Europe Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2017
8.0

Café da manhã incluso muito bom, conexão Wi-Fi super rápida, segurança, localização e espaço ótimos! Gostei muito!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Kwi 2017
7.7

It wasnt in the safest location. I was too scared to walk back alone to the hostel. But the staff at the hostel were really co operative and helpful. The breakfast is lovely. If you are two or more people travelling the location wont matter much :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Kwi 2017
9.1

One of the best hostels I've been stayed! Clean, small rooms, everything new.... and a large breakfast with plenty of food! Also, for us was good to have free parking as we were travelling by car.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Kwi 2017
9.7

Super auberge, accueil très chaleureux, chambres spacieuses, petit-déjeuner très complet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Kwi 2017
9.7

とても綺麗で部屋に4つしかベッドがないので、快適に過ごすことができました。 共用キッチンありで、自炊できて、近くのスーパーは安いので、コストも安くすますことができました。 ブリュッセル北駅から歩くとけっこう遠いこと以外は、スタッフも親切でプリントアウトも無料でしてくれて完璧でした。 また利用したいと思います。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • asheeshace724
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Kwi 2017
8.9

One of the my best stays in recent days. The hostel was very clean and staff was super supportive. The bar and other facilities like pool table etc were amazing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2017
8.0

Breakfast was very basic. I have expected more choices. The receptionist Philippe is really kind and very helpful! Thumbs up!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2017
8.3

Excellent rapport qualité prix. Un peu plus loin que les autres auberges du centre mais c'est toujours possible de s'y rendre à pied. Le quartier n'est pas très joli. Les locaux ne sont pas récents mais c'est très bien aménagé et propre. Les gros ++ : le parking et le petit-déjeuner bio !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
9.7

Es un Hostel completísimo. La relación precio y calidad es muy buena. El desayuno fue genial y muy económico. El personal nos ayudó a orientarnos en todo lo que necesitabamos. Las habitaciones son muy espaciosas y equipadas con mucha calidad. gracias por hacer de la estadía en Belgica un Placer.. saludos !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.4

Super auberge ! Chambres agréables, petit déjeuner très correcte même si à 8h30 il n'y avait déjà plus grand chose. Les installations sont sympa, le personnel est cool. Très proche du centre-ville, nous n'avons pas pris le métro une seule fois ! Le petit bémol est Que l'eau de la douche n'est vraiment pas chaude, mais ce n'est vraiment rien tellement l'auberge est chouette ! Je recommande vivement 😜

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.