Hostelworld.com

Geckos Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
Geckos Hostel Located at Rua Rita Lourenço da Silveira, n325, 88062060, Lagoa da Conceição., Florianopolis.
Geckos Hostel
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88062060 Rua Rita Lourenço da Silveira, n325, 88062060, Lagoa da Conceição.
91% 274
-27.6014446 -48.4642596
Geckos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Maj 2016
10.0

Great hostel! Awesome helpful staff! Great central hostel to get around floripa... Defiantly highly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
8.0

Really great location near the lagoa and really cool people! Wasn't the cleanest and the staff was okay. Good price!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
9.7

Gostei do ambiente calmo e educado. Bonita decoração! Há atividades para quem quizer participar. Gostei muito dos funcionários mais antigos do Hostel, Marta e Rafael.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
8.0

The staff is really nice and helpful! Max, Rafa, Natalia, Juliana, El Mexicano do a great job keeping everyone happy! I felt like I was already part of the family, although I was only 3 nights there. Atmosphere is great, with a good common area. Good location. Things to improve: the lockers in the room are small and there is not enough space to put your bags. In the end, I totally recommend Geckos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Kwi 2016
9.1

Foi uma ótima hospedagem. Staff muito gente boa e fazem uma grande diferença na experiência. É chatinho de chegar de ônibus lá, mas em compensação tem muitos pontos turísticos (principalmente praias, trilhas etc) nos arredores. Valeu bastante a pena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2016
10.0

I had a great time at Geckos Hostel! The staff is amazing and helpfull, the location is really good - 5 minutes walking from everything you need - and the place is really cool! They have parties, day trips, good breakfast and great vibe. I would deffintely recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
31 Mar 2016
8.0

Cool Hostel ! great staff and location.. a must if you're staying in Floripa !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2016
10.0

Todo muy bien,ubicacion perfecta,el personal del hostel siempre con los mejores consejos para fiesta ,excursiones y demas. La unica pega es que solo tiene 2 duchas y si coinciden todos a la misma hora es complicado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2016
10.0

Amazing atmosphere thanks to the friendly and helpful staff and the location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2016
10.0

Wonderful place.great breakfast and excellent vibe. Max is great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.