Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Geckos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 330 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 330 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
Geckos Hostel Located at Rua Rita Lourenço da Silveira, n325, 88062060, Lagoa da Conceição., Florianopolis.
Geckos Hostel
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88062060 Rua Rita Lourenço da Silveira, n325, 88062060, Lagoa da Conceição.
92% 330
-27.6014446 -48.4642596
Geckos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Lis 2016
9.4

Excelentes hostel, el desayuno es muy bueno y variado y el personal de la recepción es muy atento y te ayuda con toda la información que necesites. Totalmente recomendado. Saludos a Rafael y Daniela por su ayuda en mi estadía, espero regresar pronto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.3

Sendo breve, Lugar agradável e de boa localização, com fácil acesso a mercados, bares e pontos de ônibus para ir às praias dentre outros lugares. Voltaria a me hospedar no Geckos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
10.0

The hostel atmosphere was really cool, everyone was friendly and it was very good located. I would stay there again for sure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
9.1

Ambiente piacevole e tranquillo, camere fornite con l'essenziale ma pulite e ordinate. Personale alla mano e molto disponibile sotto tutti i punti di vista (es. suggerimenti su tour e altre attività). Lo consiglio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lis 2016
10.0

Un des meilleurs hostals que j'ai pu frequenter durant mon voyage. Les chambres sont grandes et propres, le petit déjeuner est hyper complet et le staff est toujours à disposition du client. Grands espaces communs, piscine, barbecue, hamacs etc Parfait.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Lis 2016
10.0

Best hostel in floripa, location and staff are amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
10.0

ótimo lugar, galera simpática,´ me souberam indicar passeios pela cidade ou diversão à noite. localização excelente e um bom café da manhã. voltarei com certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Lis 2016
10.0

Brilliant hostel, does everything perfectly. My room was great with it's own patio overlooking the garden. The common area including the pool and garden is massive and is perfect to recline in after a long day. My favourite part of my stay was the staff, who went above and beyond to provide the best help, advice and atmosphere. Really enjoyed this hostel and meeting everyone there, found it really difficult to leave. Shout out to everyone there, i'll be back one day soon ! Partha

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lis 2016
10.0

i come back here several times. The place is always improving his services. The breackfast is one of the best thing. Really good .There are always a lot of activities like trips, bbq, dinners and they sell tickets and transfer for the best parties of Florianópolis. Great energy and vibe. Totally recomended 😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lis 2016
10.0

I was coming to Geckos for one night only And than move to another part Of the Island And I end up Staying almost 2 weeks here And I couldnt be more happy. AMAZING staff 24h (thank you Rafael, Max , Luci and Bruno). Good environment, good location. nice facilities close to all parties in Lagoa. If you are coming to Floripa you should stay here. Kisses for everyone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.