Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Geckos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 401 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 401 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jama-7822
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Wrz 2017
9.7

Les hôtes et l'équipe forment une vrai famille

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
10.0

Excelente! Altamente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
10.0

Es un hostel con muy buenas instalaciones, con un personal super comprometido y una ubicacion muy cercana para realizar todo tipo de actividades. Fue una muy buena estancia en el lugar y super recomendable !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2017
9.1

Adorei a estadia. Limpo, muito bem localizado e dono (Max) super gente fina e atencioso. Apesar do café ser pago era bem servido.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Wrz 2017
6.0

A localização do hostel é ótima, mas os banheiros deixam a desejar quanto a limpeza e estrutura, às vezes passando dias sem limpar o banheiro. A quantidade de banheiro no segundo andar não é suficiente para o número de pessoas nos quartos. Existe uma desorganização em relação ao staff, pois são muitas pessoas as quais não tem nenhuma identificação, o que realmente dificulta saber quem é da equipe do hostel ou não.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Lip 2017
10.0

Close to bus station, restaurants, supermarkets and lagoa da Conceição. The place is also clean and comfortable. It was very easy to meet other people. The owner is a really nice person.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2017
8.0

Good Hostel . I enjoyed my stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
7.1

Pretty nice place. The owner is friendly and has heaps of recommendations of stuff to do. Really quiet vibe, but I think it's just the time of year (plus it was bad weather so everyone was a bit depressed!). Breakfast isn't included, but is 7RS if you choose to get it. Bathrooms could have been cleaner but overall I'd stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
12 Maj 2017
9.4

Very well located hostel with very friendly and helpfull staf. The owner, Max, knows a lot about the island so he can help you with planning your activities. It is possible to rent a bike or kajak at the hostel. Showers are functional but could use a makeover This is a hostel with a very good vibe abd friendly people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
10.0

I had a great time at the hostel! max and the staff were really welcoming and open to help to make plans around, the place is perfect and clean and the location is close from many shops, parks, beachs, and just 3 minutes away from the lake. I would recommend to stay at geckos só far!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×