Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Geckos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 346 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 346 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
Geckos Hostel Located at Rua Rita Lourenço da Silveira, n325, 88062060, Lagoa da Conceição., Florianopolis.
Geckos Hostel
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88062060 Rua Rita Lourenço da Silveira, n325, 88062060, Lagoa da Conceição.
91% 346
-27.6014446 -48.4642596
Geckos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • leolavilla
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
7.1

Nos dieron una habitacion sin aire, con el calor q hacia habia un olor a chivo! Terrible! El baño estaba roñoso! Y te venden la bebida, no podes consumir nada propip dentro del hostel. No gusto !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola buen dia!gracias para se hospedar conosco!fue un prazer hospedar vosotros aca. Los dias que vosotros estiveron aca, fueron los mas caliente de todo el ano. Pero nos tenemos 4 habitaciones con aire condicionado, que custan solo 5 reales a mas. No es verdad que nos te ponemos en una habiacion sin aire, es que tu hiciste la reserva en el site de hostelworld en habitacion sin aire. Esta explicado qual habitacion tiene aire y qual no tiene. Los banos e las habitaciones son limpiados muchas vezes durante el dia y la limpieza es una de la nuestra calidad principal. En nuestro hostel tenemos un lindo bar con piscina y los precios son muy barato. En nenhum hostel que tienen bar se puede llevar bebidas alcolicas de fuera. Esperamos hospedar vosotros aca de nuevo! Att, Geckos Staff

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sty 2017
8.6

Localização muito boa, quarto com ar condicionado, wifi funciona bem e disponibilizam computador para uso , o que achei bem interessante. Ponto negativo é que o quarto só tem uma lâmpada, quando você chega tarde tem que fazer tudo no escuro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
9.4

hostel com boa atmosfera, cafe da manha excelente, só nao gostei dos funcionários fumando embaixo do meu quarto !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
9.1

Overall great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mikeywhyte123
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Gru 2016
10.0

This was my first ever experience of travelling so I didnt know what to expect. Geckos hostel is amazing!! The space, the vibe, the staff are incredibly helpful. When you arrive they provide you with all the information you need about the area, they really know how their customers think. 10 out of 10! Highly reccomended. Oh and all the excursions are very good as well 👌🏾

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Gru 2016
8.6

El hostel esta genial.. Totalmente recomendable!! Y Lucia te trata genial... en todo momento esta pendiente de que tu estancia sea lo mejor!! Le pongo un 10!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Gru 2016
10.0

Muy buen ambinete, todos los días preparan excursiones y eventos que escriben en un a pizarra por si te quieres apuntar (salidas a pubs, visitas de playas, bbq, etc). Muy simpaticas Lucia y Gabriela que son las chicas que estan por el día. Situado en el centro de la Isla desde donde se puede ir a todas las playas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lis 2016
9.4

Excelentes hostel, el desayuno es muy bueno y variado y el personal de la recepción es muy atento y te ayuda con toda la información que necesites. Totalmente recomendado. Saludos a Rafael y Daniela por su ayuda en mi estadía, espero regresar pronto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.3

Sendo breve, Lugar agradável e de boa localização, com fácil acesso a mercados, bares e pontos de ônibus para ir às praias dentre outros lugares. Voltaria a me hospedar no Geckos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
10.0

The hostel atmosphere was really cool, everyone was friendly and it was very good located. I would stay there again for sure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.